Şimdi Ara

Pc yi kasmayan etkili antivirüs?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ana pc m de kaspersky kullanıyorum acayip memnunum tabi ki ama diğer 2 pc me avg kurdum 2 3 yıldır avg kullanıyorum bu kadar yeter artık gına geldi hayatımda pc yi bu kadar kasan bi av görmedim.Avira kullanmak istiyorum onda da anlık web koruyucusu yok ve silmede başarısızmış.Bitdefender av plus keyleri var nette 10 tl ye gg de felan onerır mısınız? 20 tl ye cekeyim 2 tane kafam rahat etsin.Bitdefender 0 impact performance sloganı ile sistemi az yordugunu iddia ediyor ama nette kasıyor felan demişler.Ne önerirsiniz?Free tercihimdir veya 10-20 tl ye varsa gg de alırım.

Bu arada kuracagım pc lerden biri xp kullanıyor 2gb ram li baya eski bir pc , diğeri 8 gb ramli 4 senelik bir pc windows7

• Bitdefender iyi bir tercih ama web koruması üst düzey olduğu için internet'te gezintiyi biraz yavaşlatabilir. İnternet bağlantınız hızlıysa Bitdefender öneririm.
  • Norton
  • quote:

Orijinalden alıntı: HypeRockTiF

Bitdefender iyi bir tercih ama web koruması üst düzey olduğu için internet'te gezintiyi biraz yavaşlatabilir. İnternet bağlantınız hızlıysa Bitdefender öneririm.

Cevap için teşekkürler bitdefender kasıyor mu pc yi? ayrıca kendi sitesinde 59 tl iken gg gibi yerlerde neden 9 10 tl ye bulunabiliyor.
  • American Psycho kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Bende PC'de kasma olmadı ama İnternet'de biraz yavaşlama meydana geldi. Ucuz olmasının nedenini bilmiyorum.
  • 8 gb ramli sistemde de kasıyor ise avg suçu anti virüste boşa aramaharddiskten dolayı sorun tam olarak disk dememek isterdim ama maalesef böyle bir saçmalık kimi makinalarda Kaspersky deli gibi kasıyor diki söküp ssd takınca düzeliyor sorun veri yolu geniş olduğu için sorun çözülmüş oluyor ama bazı makinalarda eski taka tuka 80 gb ilk sata disklerden olmasına rağmen hiç kasmıyor tamamen üreticini ürettiği ana kartlardan kaynaklı bir saçmalık başka bir şey değil avg o kadar kasamaz. bendede 3 tane farklı ana kart var gigabyte 970 gamin, asus m5a97 r2.0 msi g43 970. bu 3 karttada farklı durum var antivirüs Kaspersky kurulu 2016. msi olan kartta normal disk takılıyken Kaspersky hep devre dışı çünkü dehşet kasıyor sistem kullanılmaz halde. asus ana kartta normal disk takılıyken çok az kasıyor gigabyte ana kartta aynı belli belirsiz Kaspersky olduğu. msi ana kartlı sisteme ssd takınca ancak Kaspersky çalıştırabiliyorum ve kasmıyor diğer kartlarda ise ssd ha var ha yok çok önemli bir durum arz etmiyor.

yani denemeden bilemezsin ne olacağını önerilen yazılımların ve kaspersky' ın demolarını kurarak deneyebilirsin kasıp kasmadığını ona göre karar ver Kaspersky fat 32 desteği sunmamaktadır bu nedenle ntfs biçimlendirilmiş olması gerekmektedir xp sistemlerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: black_flood

8 gb ramli sistemde de kasıyor ise avg suçu anti virüste boşa aramaharddiskten dolayı sorun tam olarak disk dememek isterdim ama maalesef böyle bir saçmalık kimi makinalarda Kaspersky deli gibi kasıyor diki söküp ssd takınca düzeliyor sorun veri yolu geniş olduğu için sorun çözülmüş oluyor ama bazı makinalarda eski taka tuka 80 gb ilk sata disklerden olmasına rağmen hiç kasmıyor tamamen üreticini ürettiği ana kartlardan kaynaklı bir saçmalık başka bir şey değil avg o kadar kasamaz. bendede 3 tane farklı ana kart var gigabyte 970 gamin, asus m5a97 r2.0 msi g43 970. bu 3 karttada farklı durum var antivirüs Kaspersky kurulu 2016. msi olan kartta normal disk takılıyken Kaspersky hep devre dışı çünkü dehşet kasıyor sistem kullanılmaz halde. asus ana kartta normal disk takılıyken çok az kasıyor gigabyte ana kartta aynı belli belirsiz Kaspersky olduğu. msi ana kartlı sisteme ssd takınca ancak Kaspersky çalıştırabiliyorum ve kasmıyor diğer kartlarda ise ssd ha var ha yok çok önemli bir durum arz etmiyor.

yani denemeden bilemezsin ne olacağını önerilen yazılımların ve kaspersky' ın demolarını kurarak deneyebilirsin kasıp kasmadığını ona göre karar ver Kaspersky fat 32 desteği sunmamaktadır bu nedenle ntfs biçimlendirilmiş olması gerekmektedir xp sistemlerde.

Cevap için teşekkürler ama tabi ki ssd olan bir makinede antivirüs kasmayacak okuma ve yazma hızlarının normal harddiske göre yaklaşık 10 kat hızlı olan ssd de antivirüs kasma yapmaz. Kusura bakmayın ama bütün suç AVG de imiş.hayatımda bu kadar abuk uyduruk koruma yapan ve sistemi kasan bir antivirüs görmedim. Gittim bitdefender av plus aldım üstelik 12 liraya 2 yıllık lisansını 2 pc ye de aldım 2 pc de şuan kaymak gibi jilet gibi oldu iyi koruması da cabası.bu pc lerden birinde ssd vardı ve 4 yıllık bir pc ydi avg onda bile hantallaşmaya sebep oluyordu. Avg free nin koruması da berbat , farkı ana bilgisayarıma kaspersky kurduktan sonra anladım.Eğer avg 3 pc mde de kasma yapmış beni başka antivirüslere yönlendirdiyse evet sıkıntı AVG dedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 1 Mayıs 2016; 13:39:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HypeRockTiF

Bitdefender iyi bir tercih ama web koruması üst düzey olduğu için internet'te gezintiyi biraz yavaşlatabilir. İnternet bağlantınız hızlıysa Bitdefender öneririm.

Cevap için çok teşekkürler. Bitdefender antivirus plus aldım 12 liradan 2 yıllık lisans baya memnunum. Benim nette pek yavaşlama olmadı o biraz psikolojik olabilir belki adil kotanız dolmus olabilir en azından ben yavaşlık farkedemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • American Psycho kullanıcısına yanıt
    Psikolojik değilde Ben Total Security sürümünü kullanıyordum. Daha çok koruma modülleri Firewall ve IDS koruması olduğu için sayfalarda biraz geç açılma sorunu oluyordu. Büyük olasılıkla ondandır. Ama sorun edilecek düzeyde değildi. Şuan Bitdefender kullanmıyorum.
  • http://www.virusler.org/2016/04/en-iyi-antivirus-tevsiyesi-mart-2016.html adresinde detaylı antivirüs incelemesini bulabilirsin kasmayan antivirüs olarak baidu tavsiye ederim
  • Son zamanların en moda antivirüs programı, üstelik ücretsiz :)

360 Total Security:http://www.indirmax.com/360-total-security-windows/
  • HighVoltage4 H kullanıcısına yanıt
    o anti virüs programı değil , virüsün ta kendisi . Ya reklam yapmışsınız ( neden banlandığınızı bilmiyorum belkide bu yüzden ) yada gerçekten pc hakkında hiç bir şey bilmiyorsunuz .
  • Erkin59 kullanıcısına yanıt
    Konu hortlamış...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eset iyi hem beleş
  • Eset pc yi yoran hiç bir zaman EN İYİ ler arasına girememiş bir programdır . Hem yavaş , hem arayüz şeffaflığı iyi değil hemde önceki yıllarda bir çok kez hacklenmiştir .

Eğer sadece ücretsiz olarak bakıyorsanız zaten donanımlada pek alakanız olmadığını varsayıyorum avast kullanın .

Deneyimlerime göre en iyi koruyan Bitdefender sonrasında ise kaspersky . Norton falan hiç karıştırmayın . Gidin satın alın güzelce , veya diğer yollara başvurabilirsiniz tabi ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.