Şimdi Ara

PC'yi klavye yada mause ile açabilmek..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iki pc var.evdeki mause ile açılıyor.işyerindeki pc nin kasası biraz problemli bir yerde yer darlığından dolayı her açmak istediğimde kasayı çekip powere basmam gerekiyor yani her seferinde kasayı yerinden oynatıyorum:(bu özelliği bu yüzden istedim.mause olması şart diil.klavyedende açılabilir bu nasıl olacak yardım edecek bi arkadaş varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belisima -- 18 Aralık 2004, 21:11:39 >

• öncelikli olarak anakartının bunu desteklemesi gerekmekte bios ayarlarında power management başlığı altında power on function adlı bir seçenek olması lazım buradan istediğini seçebilirsin.. anakartların bir çoğunda bu özellik bulunmuyor bildiğim kadarıyla
  • eğer anakartının üzerinde klavyene giden elektriği kontrol eden bir jumper falan varsa biostan bu özelliği açmak yetmez anaketından klavyenini +5V Stand BY'ı kullanmasını sağlaman lazım eğer bilgisayarını kapattığında numlock ışığı yanmaya devam ediyorsa bilgisayarını klavyeden bios ayarlarını değiştirerek açabilirsin
  • Bende Epox 8RDA+ var... Bunlarda standart olarak gelen tuş kombinasyonu... Önce bi kere CTRL'ye sonra F1 tuşuna basınca bilgisayar açılıyo... Sende bi dene istersen...

Aynı anda basmıyosun... Önce birine bas bırak sonra diğerine bas bırak... Hatta F1'e iki kere basman gerekebilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.