Şimdi Ara

Pc yi LCD tv ye nasıl Bağlarım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktada dediğim gibi arkadaşlar evde 106 ekran philips plazma tv var kasayı nasıl bağlıycam ona ?

• 1)LCD'de HDMI girişi var mı
    2)ekran kartında HDMI girişi varmı

vga grişi varmı LCD'de
  • ekran kartında hdmi çıkış varsa hdmi kablo ile direkt sesi ve görüntüyü aktarabilirsin.
    Hdmi yoksa dvi çıkışı yada en kötü ihtimalle tv desekli ise ki yüksek ihtimal desteklidir dsub kablo ile bağlarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

ekran kartında hdmi çıkış varsa hdmi kablo ile direkt sesi ve görüntüyü aktarabilirsin.
    Hdmi yoksa dvi çıkışı yada en kötü ihtimalle tv desekli ise ki yüksek ihtimal desteklidir dsub kablo ile bağlarsın.

Bende aynısını dedim galiba

• ne güzel aynı dili konuşuyoruz.

•  Pc yi LCD tv ye nasıl Bağlarım ?

ekran kartı bu arkadaşlar tv de ise bi ton giriş çıkış var :D tam olarak hangi giriş lazım
  • HDMI girişinden, ya da sesi başka yerden alacağım dersen VGA kablosu ile bağlayabilirsin, fakat dvi dönüştürücün olmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogitech

HDMI girişinden, ya da sesi başka yerden alacağım dersen VGA kablosu ile bağlayabilirsin, fakat dvi dönüştürücün olmalı.

hocam vga kablosu var işte monitöre balı dvi nöüştürücü 2 tane var birisi ekran kartına takılı diğeri boşta duruyor televizyonda dvi girişi var mı tam blmıyorum bi bakiym
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greathor™

quote:

HDMI girişinden, ya da sesi başka yerden alacağım dersen VGA kablosu ile bağlayabilirsin, fakat dvi dönüştürücün olmalı.

hocam vga kablosu var işte monitöre balı dvi nöüştürücü 2 tane var birisi ekran kartına takılı diğeri boşta duruyor televizyonda dvi girişi var mı tam blmıyorum bi bakiym

dvi dönüştürücü ekran kartına o kadar. lcd'ye vgadan bağla.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Greathor™

quote:

dvi dönüştürücü ekran kartına o kadar. lcd'ye vgadan bağla.

tamam hocam sağolun teşekkürler.

• dvi ile uğraşma en güzeli hdmi.
    ekran kartında destekli. hem seside aktarırsın aynı zamanda.
  • 106 ekranda oyun keyfi demek
    Hdmi ile bağla hem ses hem görüntü alırsın lcd den.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutx -- 14 Eylül 2012; 13:45:04 >
  • bana sadece görüntü lazım sesi 7+2 sistemden alıcam zaten :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.