Bildirim
Pc yi max 2000 tl geliştirme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
GTX 1650 eklemesi yapabilirsin sisteme hem uzun vadede de işinizi görür işlemci darboğaz yapacağını düşünmüyorum. Tabi güç kaynağını da arttırmanız gerekli, 280 watt yetersiz olacaktır, ardından tavsiyem az daha bütçe ekleyip rami en azından 12 yaparsanız ve sonrasında ssd eklemesi ile canavar gibi olacaktır.
-
Eyvallah reyiz. Sence 1650 yerine rx570 nasıl olur bütçeyi aşabilir çünkü gtx 1650? -
quote:
Orijinalden alıntı: AzrailinTırpanı
Eyvallah reyiz. Sence 1650 yerine rx570 nasıl olur bütçeyi aşabilir çünkü gtx 1650?Her türlü gider gtx 1050 den daha iyi bir kart 1650 den bir tık geri kalır sadece.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok sık soru soruyorum ama bir şey daha aklıma takıldı. 390W psu buna yeter mi herhangi bi fikrin var mı? -
hocam yanlışım varsa düzeltin ama rx570 1650den daha iyi bir kart değil mi? 1650 super rx570ten daha iyi diye biliyorum.
-
Hocam ben de çok bilmiyorum valla ama rx570 1650den kötü diye duymuştum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X