Arkadaşlar kasayı HDMI ile tv ye bağladım görüntü 1920*1080 de kenarlardan taşıyordu. Görüntü tam olunca da 1842*1036 oluyor. Bu acaba televizyondan kaynaklanan birşey mi? Ayrıca HDMI ile ses aktarmıyor. Ayarlara baktım öyle bir ayar yok. Ekran kartı Palit 9500GT. Şimdiden teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: hamann7725
Arkadaşlar kasayı HDMI ile tv ye bağladım görüntü 1920*1080 de kenarlardan taşıyordu. Görüntü tam olunca da 1842*1036 oluyor. Bu acaba televizyondan kaynaklanan birşey mi? Ayrıca HDMI ile ses aktarmıyor. Ayarlara baktım öyle bir ayar yok. Ekran kartı Palit 9500GT. Şimdiden teşekkürler.
9500 gt ekran kartında hdmı üzerinden ses alamazsınız. bu özellik amd kartlarına ve yeni nesil nvidia kartlarda mevcuttur. spidif kablosu ile mevcut ses kartınıza bağlantı yapmanız lazım, yada kasaya hoparlör bağlayın, sesi ordan alın. ya da 6670 gibi bir amd kart alın hem sesi aktarın, hem görüntüyü.
görüntünün tam sığmaması sebebide yine ekran kartın dan kaynaklanıyor. kartın son driverını kurup deneyin, belki düzelebilir.
eski nvidia ekran kartlarında ses kartından ekran kartına bi kablo çekiliyor diye biliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme