Arkadaşlar şu an monitörüm bozuk ve pc yi tv ye bağlamak istiyorum. Bu gün gidip vga yı scart a çeviren bir kablo aldım tv ye bağladım ama ekran düzgün görünmüyor. Yoğun bir dalgalanma var sanki. Ben bunu tv ye nasıl bağlayacağım bir yardım edin. Ekran kartımın vga s-video ve composite çıkışı var. Tv de ise sadece anten ve scart var. Acaba s-video yu scart a çeviren bir kablo alsam yapabilir miyim ? Yada bu vga kablosu ile yapabilir miyim? Lütfen yardım
birisi cevap yassın
bildiğim kadarıyla monitör kalitesine ulaşman çok zor. Hatta bayaa konuşulmuştu sanırım burda yine. Monitör netliği bekleme yani bence...
bir ucu scat diğeri ise sarı(video) kırmızı(sessol)beyaz(ses sağ) sen sadece sarıyla bağlantı yapabilirsin ama bildiğime göre hem monitör hem tv yi beaber açamasın onun için monitör bağlantısını çıkkar öyle dene
ama tabiki arkadaşın dediği gibi netlikten ödün vermen lazım kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: karizzmma
bir ucu scat diğeri ise sarı(video) kırmızı(sessol)beyaz(ses sağ) sen sadece sarıyla bağlantı yapabilirsin ama bildiğime göre hem monitör hem tv yi beaber açamasın onun için monitör bağlantısını çıkkar öyle dene
ama tabiki arkadaşın dediği gibi netlikten ödün vermen lazım kolay gelsin
yaw ekran kartında vga s-video ve composite bağlantı var. vga yı scarta çeviren kablo aldım ama görüntü çok bozuk. Çok dalgalı. Hz, çözünürlük veya başka bir sorun var. Satıcı ayarları yapmam gerektiğini söyledi.
S-Video Scat cevirdigin zaman goruntu siyah beyaz oluyor , goruntu kaliteside uzaktan izlene bilir. S-video 1,2,3,4 pinlerini kullaniyor. eskiden calistirmistim, yanilmiyorsam 1,2 kisa devre yapinca goruntu renkleniyor. cok kisa sure kisa devre yaparak deneye bilirsin ben o sekilde bulmustum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme