Şimdi Ara

PC YÜZÜNDEN KAMBUR OLAN VEYA SIRTINDA SORUN OLAN ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasannn9 -- 6 Ekim 2008; 23:41:24 >
  • altu egzersiz yapmayı denedin mi ? Ben gelecek ay egzersize başlamayı düşünüyorum belki kaslar az kuvvettlenirse bi ihtimal dik durduğumuzda agrıyı gecirebilir.
  • Benim skolyoz ve kifozum vardı. Ameliyat oldum. Platin takıldı kuyruk sokumuna kadar. Ama pc den olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrYzC

Omurga sağlamda k*ç pert

• lanet olası pc yüzünden kıçımda iki tane daha delik oluştu koskoca
    kıldönmesi
  • Valla denemedim ama iş güç yüzünden onu yapmaya vakit bulabileceğimi sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -ouzzz-

Benim skolyoz ve kifozum vardı. Ameliyat oldum. Platin takıldı kuyruk sokumuna kadar. Ama pc den olmadı.

skolyoz var bendede ama 4 derece ve sırt bölgemde. Dik durduğumda ağrı oluyor acaba bu ağrıları egzersizler ile geçirebilir miyiz ?
  • Arkadaşım bende tam bilemiyorum. Doktora görünmeni tavsiye ederim. Şimdi kendi raporuma bakıp yazacağım.
  • SKOLYOZ (M41.4)

Bu benim değerim. Ama ben anlamıyorum. Evet dik durunca ağrı bendede oluyordu. Bence bir uzmana görün gözle görülüyormu kamburluğun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 6 Ekim 2008; 23:58:26 >
  • Bende azcık kamburluk var gibi.

Yanlız bende kilo çok problem oldu.Yediklerimi yakmadığım için.Devamlı pc başındayım malesef.Senin kilon kaç zuisudra?
  • quote:

Orjinalden alıntı: loodyeyes

Bende azcık kamburluk var gibi.

Yanlız bende kilo çok problem oldu.Yediklerimi yakmadığım için.Devamlı pc başındayım malesef.Senin kilon kaç zuisudra?

1.76 boy 56 kilo var hocam. Nerden baksan 15 kilo eksiğim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuisudra -- 6 Ekim 2008; 23:58:00 >
  • durumum aynı yaş 18
  • quote:

SKOLYOZ (M41.4)

Bu benim değerim. Ama ben anlamıyorum. Evet dik durunca ağrı bendede oluyordu. Bence bir uzmana görün gözle görülüyormu kamburluğun?

Gözle dik durmazsam görülüyor. Dik durunca az belli oluyor. Ve kamburluk degil skolyoz var hocam. Kurek kemigi kambur gibi gösteriyor hafiften.

Ve prof.dr.ünsal domanice gittim bisi yok bundan bisi olmaz dedi. Ama o zaman agrilari farketmemistim cunku dik durmuyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuisudra -- 7 Ekim 2008; 0:02:09 >
  • Hmm bir uzmana görün kardeş. Eğer çok az bir eğrilik varsa. Korse egzersiz gibi şeylerle düzelebilir. Ama birde ergenlik var kemikler yerine oturduysa artık. Tek çare operasyon a bakıyor.

Senin dediklerinin aynısı bendede vardı. Ben korseyle düzelemedim çok ilerlemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 7 Ekim 2008; 0:03:21 >
  • quote:

Hmm bir uzmana görün kardeş. Eğer çok az bir eğrilik varsa. Korse egzersiz gibi şeylerle düzelebilir. Ama birde ergenlik var kemikler yerine oturduysa artık. Tek çare operasyon a bakıyor.

Korse 20 dereceden fazlalar için. Evet tek çare operasyon ama 4 derece için kimse ameliyat yapmaz. Çünkü skolyozdan bile sayılmıyor. Üst mesajımı okursan profada gittim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zuisudra

quote:

İnanmıyorum! Ben anormal'im biraz.Ben 9-10 yaşlarında senin kilondaydım tam.Şimdi boy 1.80 kilo 90-95.

Zayıf erkekler daha çok kız kapıyor.Ben pelteyim resmen.Küçüklüğümden beri birşey yapmak istemişimdir ama olmayacak sanırım böyle giderse

• Kendi derecemi anlasam sana çok rahat yardımcı olurdum. Ama çok karmaşık
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Zuisudra

quote:

İnanmıyorum! Ben anormal'im biraz.Ben 9-10 yaşlarında senin kilondaydım tam.Şimdi boy 1.80 kilo 90-95.

Zayıf erkekler daha çok kız kapıyor.Ben pelteyim resmen.Küçüklüğümden beri birşey yapmak istemişimdir ama olmayacak sanırım böyle giderse

abi bende kendime inanmıyorum. Bunca senedir her gece akşam yemeği yeriz aradan 3 saat geçer dışarı gider yarım porsiyon köfte yerim. yatmadan yarım ekmek tost, gözleme mutlaka birşeyler yerim. Bunu yedikten sonrada pc karşısına geçer bi sürü kek, citos, kola, baklava ne ararsan dizi izleyerek hepsini süpürürüm. Ama 56'yı geçmek nasip olmadı daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuisudra -- 7 Ekim 2008; 0:12:17 >

• quote:

Kendi derecemi anlasam sana çok rahat yardımcı olurdum. Ama çok karmaşık

benimki çok az abi. Yani prof'e gittiğimde adam kahkaha attı egzersiz bile vermedi bu derecede. Yandan anca dikkatli bi göz farkedebilir. Ama agri sorun oluyo iste bakalim.. Bunuda sırt kaslarini guclendirerek, yüzerek vs vs bi sekilde agriyi yok etmeyi deniyicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuisudra -- 7 Ekim 2008; 0:14:40 >
  • Evet seninki gerçekten azmış. 41 derece olanlar var. Kendine iyi bak
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.