Şimdi Ara

PC YÜZÜNDEN KAMBUR OLAN VEYA SIRTINDA SORUN OLAN ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 senedir pc basinda asosyal biriyim. Yaş oldu 17. Pc basinda oturmakdan omurga saga dogru gitmis 4 derece. Omurganın sağa gitmeside kürek kemiğini dışarı çıkarmış. Sağ yandan bakınca hafif kamburluk var gibi gözüküyor.. Dik duruncada ağrı yapıyo.

Bu tür sorunlarla karsilasan var mı ? Sırtından agrisi olan kamburlugu olan degisik sorunlari olan vs ? Merak ettim sadece.. Ve sizce bu kafaya takilacak birsey midir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuisudra -- 6 Ekim 2008; 23:09:58 >

• kamburluk değil ama gözlerde kalıcı kızarıklık oluştu.. lanet ola
  • Benim de öyle durum
  • Geleceğe dair planın var mı asosyal kardeş.Ben bu asosyalların sonunu pek iyi görmuyorumda tum gun pc başında

• ßen yazın SaLondaki koltuğu aldım odama getirdim..Çok rahatTavsiye ederim..Ama bayram geliyo diye geri aldılar koltuğu salona.Sonra birdaha alamadım Evin düzenini bozma diyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 6 Ekim 2008; 23:11:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Benim de öyle durum

yas kac abi ?
  • offf boy uzun PC yuzunden omuzlarim coktu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen benimde öyle... Düz durmaya çalışınca acı çekiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLTuu

Aynen benimde öyle... Düz durmaya çalışınca acı çekiyorum.

2 adet dumbel al omuz kaslarını kuvvetlendir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan99

quote:

Eğer omurgasında hafif bi eğrilik varsa dumbel dahada egrilmesine neden olabilir. Dr a sormak lazim.

Altu simdi benim omurga saga dogru gitmis 4 derece o yüzden agriyor. Seninki omuz kaslarindenda olabilir omurganin egriliginden de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuisudra -- 6 Ekim 2008; 23:18:40 >

• bnm de yaş 17.sırtımda ağrı yok çok şükür de gözler çok fena.gözyaşı damarlarım kurumuş.doktora her gidişimde 1 damla verip gönderio,ben de gitmiorm artık onun dışında son günlerde sırtımda bi uyuşma var.ama yüzeyde.yürürken falan oranın uyuştuğunu hissedebiliorum
  • bunlar düzeni kurunca geçer az çok bu yaşlarda düzelttiniz mi ilerde zar-zor çıkar siz esas rsi'dan korunmaya bakın onun tam anlamıyla tedavisi bile yok ...
  • bilgisayarın yerini değiştir
  •  PC YÜZÜNDEN KAMBUR OLAN VEYA SIRTINDA SORUN OLAN ?
  • evet arkadaşlar doğru...
    pc tam anlamıyla gözü bozuyor...benim onun için gözlerim bozuldu miyopi astigmatım...
    sol 2,25 sağ 2,75...birde crt monitör radyasyon çok fazla yaydığı için gözlerin resmen anasını ağlatıyor...
    3 ay sonra lcd ekrana geçiceğim ama ne fayda artık oldu olan...
    aman siz geç kalmayın gözlerinizin kıymetini bilin...

saygılar
  • Omurga sağlamda k*ç pert
  • kamburluk var bendede
  • Kıldönmesi + Karpal tünel
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrYzC

Omurga sağlamda k*ç pert

sırt sağlam kıç biraz kötü ama gözleri bilemiyorum (bu gözlerle birde avcılık yapıyorum)

monitörüm 15" crt günün yarısını pc başında geçiriom tatilleri...

lcd alcam diyorum almışken 29" falan alayı mdiyorum ama çok pahalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zuisudra

quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan99

quote:

Eğer omurgasında hafif bi eğrilik varsa dumbel dahada egrilmesine neden olabilir. Dr a sormak lazim.

Altu simdi benim omurga saga dogru gitmis 4 derece o yüzden agriyor. Seninki omuz kaslarindenda olabilir omurganin egriliginden de.

Omurga eğriliği var işte bende...

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.