Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok fazla battı diyen arkadaş var yahu bakalım ne olacak işin sonu
  • Arkadaşım yaklaşık 3-4 hafta önce kapıda ödeme ile asus i5 4200H lı gtx950mli 128bit 2gb ekran kartlı pc aldı. Tam adını şuan hatırlayamadığım için özelliklerini yazdım. O 2080tl ye aldı ama pc şuan 3100 tl civarında görünüyor. Ve siparişi verdikten 10 gün sonra eline ulaştı.

Bende yaklaşık 3-4 ay önce neydiği belirsiz Victor Gaming Machine markalı bi bilgisayar aldım. Victorun kendi sitesinden aldım pc yi yaklaşık 6 günde elime ulaştı. Müşteri destek hattı vs gayet iyiydi. Yani anlatmak istediğim neydiği belirsiz pc satıcısı bile hardcore çalışırken pcdeponun yaptığı ayıptır. 10 gün bile kargo ya verilmesi için uzun bi süreyken şuan yaklaşık 10 günü doldurmuş arkadaşım var daha kargoya verilmesini bekliyor. Bu aralar pcdepoda bir sorun var umarım daha da kötüleşmez..
  • 64410 nolu siparişimi bugün bankaya giderek harcama iptal formu doldurarak iptal ettim.Banka müşteri temsilcisi hiçbir sorun olmadan para iadesi olacağınò söyledi.Bu işlem için azami süre 15 günmüş.Ama 15 iş günü mü onu belirtmedi.
    Benim gibi kredi kartı ile işlem yapan arkadaşlar bu yolu izleyebilirler.Hukuki süreçle de uğraşmaya gerek kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allu AKRacing kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bence ilk sayfaya en son ulaşan sipariş numarasını yazalım ve güncel tutalım. Böylece takip kolaylaşır.

Ayrıca benim sipariş numaram 61557

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colemerg30 -- 30 Ekim 2015; 19:47:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: colemerg30

Arkadaşlar bence ilk sayfaya en son ulaşan sipariş numarasını yazalım ve güncel tutalım. Böylece takip kolaylaşır.

colomerg30 haklı. bu arada normal şartlarda cumartesi çalışıyor muydu firma? gitmek isteyen olursa yarın gidip bi bakabiliriz diye düşünüyorum. çok mu sıcağı sıcağına olur yoksa, bilemedim. pazartesi falan da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alihsan89

64410 nolu siparişimi bugün bankaya giderek harcama iptal formu doldurarak iptal ettim.Banka müşteri temsilcisi hiçbir sorun olmadan para iadesi olacağınò söyledi.Bu işlem için azami süre 15 günmüş.Ama 15 iş günü mü onu belirtmedi.
    Benim gibi kredi kartı ile işlem yapan arkadaşlar bu yolu izleyebilirler.Hukuki süreçle de uğraşmaya gerek kalmaz.

Bu işlem her banka için geçerli mi?

• 6000 falan filan ben yine neyi kacirdim yaa :'(

• PCdepo kötü bir site değildir. 2 defa kendime ve 1 kez arkadaşıma laptop aldık gene almaya devam edeceğim. Bazılarının çamur atmasıyla batacak bir şirkette değil ayrıca. Bütün sitelerde bu tip sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
  • @Pcdepo-Destek pcdeponun resmi bir görevlisiyse cidden firmanın battığını kendi ağzıyla belirtmiş. 4 ayda tüm siparişleri temin edeceğiz ne demektir? 4 ayda sıfırdan bilgisayar tasarlanıp piyasaya sürülür. Bence sipariş geçenler hemen bankalarını arayıp harcama itirazı yapsınlar yoksa paranızı almakla uğraşır durursunuz. Harcama itirazında tecrübem var. İşlemleri şube veya faks yoluyla yapıyorsunuz. Şubeye giderseniz süreç çok daha hızlı oluyor. Mevcut kredi kartınızı kapatıyorlar ve yenisini yolluyorlar ve 13-14 gün içindede paranız kartınıza iade oluyor.

Bu arada herkese geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

@Pcdepo-Destek pcdeponun resmi bir görevlisiyse cidden firmanın battığını kendi ağzıyla belirtmiş. 4 ayda tüm siparişleri temin edeceğiz ne demektir? 4 ayda sıfırdan bilgisayar tasarlanıp piyasaya sürülür. Bence sipariş geçenler hemen bankalarını arayıp harcama itirazı yapsınlar yoksa paranızı almakla uğraşır durursunuz. Harcama itirazında tecrübem var. İşlemleri şube veya faks yoluyla yapıyorsunuz. Şubeye giderseniz süreç çok daha hızlı oluyor. Mevcut kredi kartınızı kapatıyorlar ve yenisini yolluyorlar ve 13-14 gün içindede paranız kartınıza iade oluyor.

Bu arada herkese geçmiş olsun.

O hesap sakaci bir arkadasinmis...

• Arkadaslar pcdepo dolandirici miymis ?

Daha once sadecenotebook sitesinden hp probook almistim gondermislerdi ertesi gun elimdeydi..

pcdepo da guvenilir diye biliyordum :/

mediamarkt hakli,bakmadan almamak lazim

• Köse Mihal kullanıcısına yanıt
    BU sebepten ban yiyeni gordum hayırlısı be kardes :)
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Ne demek istiyosun kardes sen ? BU kadar insanın isi gucu yok senın pcdepocuguna camur mu atmaya geldi buraya.Bırakın su firmayı yaglamayı artık goruyoruz ne kadar iyi olduklarını git baska yerde yap reklamını.SIkıyosa smdi al laptop hadi bakalım?
  • colemerg30 kullanıcısına yanıt
    Taamam gonderin sipariş numaralarını ekleyim
  • smhyldz41 kullanıcısına yanıt
    valla kaçında aldığını söyleyim sana tahmini sipariş nonu söyleyebilirim artık dostum :D O kadar inceledim bu adamları son günlerde.
  • Ben 23 ekimde almıştım 65280
    Hazırlanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 30 Ekim 2015; 21:03:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkansenyuz F kullanıcısına yanıt
    Dogrudur hocam 6000 sayisi fazla geldigi icin siparis nolari random olabilir veya birer birer atmiyordur dedim sadece

• Evet arkadaşlar en son ulaşan sipariş numarası nedir bilenler Allu AKRacing e söylesin ilk mesaja eklenecek

• mrbstnc M kullanıcısına yanıt
    dostum yasa mal veya hizmet firmanın taahüt ettiği sürede tüketiciye ulaştırmak zorundadır. Bu süre 30 günü aşamaz diyor. Kendim okudum maddeyi. Ürünü alırken sözleşme 15 iş gününden fazla sürmez yazıyor. Ama ürünün yanında ilk başta 5 sonradan 10 gün yazılıydı. Tüketici Hakem Heyeti hangisini baz alır onu bilmiyorum. P tesi ürünüm gönderilmezse THH de öğrenirim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.