Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şaka gibi bende millete gözüm kapalı tavsiye ediyodum
  • N11 hepsi burada haricinde Çakmak bile almam başka siteden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında burda sorun; siteyle ne telefon ne de mail yoluyla iletişime geçilememesi onun için şüpheler artıyor. pazartesi akla kara belli olur bakalım
  • Rezillik.bir daha kullanılmayacak firmalar listesine eklendi.4 aymış.edepsizlik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köse Mihal kullanıcısına yanıt
    Eksisizluk te bir arkadas 26'snda aldigi maili paylasmis gecikme icin ozur dilemisler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 ay mesajini atan arkadas saka yapmis aklinca gercek degil...

• smhyldz41 kullanıcısına yanıt
    resimler gözükmüyor tekrar paylaşabilirmisin
  • YilmazHosting kullanıcısına yanıt
    İş bankası hocam.Diğerlerinde de ayni yolu izleyebilirsiniz bence

• smhyldz41 kullanıcısına yanıt
    Pc depo aş bi firma sanırım tasfiyeye girmemiş borçlarını kapatamadan şirketi zaten kapatması söz konusu olamaz.
  • Arkadaşlar bankadaki arkadaş bana çok net konuştu.Birkaç güne kadar işlem iptal olur ve para iade edilir dedi.Olumsuz olma gibi bir ihtimal var mı dedim hayıt dediler.
    Not : İş Bankası

• benimkide iş bankası hocam 18 inde yapılmış işlem kontrol ettiler.taksitli idi işlem.bende harcama itiraz formu doldurdum.ancak bireysel müşteri temsilcisi burdan parayı alman zor.banka her ay keser taksitleri yinede doldur bi sen dedi.tüketici hakem heyetine başvurman lazım dedi.bilgin olsun

• irfn İ kullanıcısına yanıt
    Yeniledim hocam buyur
    https://drive.google.com/folderview?id=0B926cQizA1RPUkhBcHZkREhkdW8&usp=sharing

• turkprince kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam, o yuzden iflas dedikodularina kulak asmamak gerekiyor su asamada...

• 60959 13.10.2015 asus notebook kargoda
  • Ya biz havale ile ödeme yaptık biz ne yapacaz? Bilgisi olan?

• 60.000 ile 67.000 arasında ki siparişlerin toplamı 7000 adet ve aynı ürünse 10 milyon lira yapar büyük bir meblağ sözkonusu
  • Arkadaslar dun gec iflas etti diye yazi okudum bugun sabahtan beri arastirma yaptim istanbulda metro bgusayar la konustum duyumlar aldik dendi penta bilg ile gorustum bizde ulasamiyoruz dendi ticaret sicile kayitli farkli bir numara buldum baska birine ait cikti sirket komple kapali facebook adresi kapali sitelerinde satis yollari kapanmis girmanin mail adreslerine ve gmail adreslerine attigim maillere donus yapan olmadi elimde olan cep telefonu numaralari 3 gundur kapali mesaj attim acilsa ekranima dusecek sabit telefonlari santral yok dusurduklerimde sabahtan beri cevapsiz gax numaralari kapanmis 15300 tl lik mal siparis gectim insallah kurtaririm diye dua ediyorum samet denen vatandas 28 ekimde mallarinizi cikartiriz dedi o gun kapanista ne dolaplar dönduyse artik bilinmiyor bankaya basvurumu yaptim 10-15 icinde belli olacak durum ayrica parca parca oldugu icin bi kismini tuketicehakem heyetine pazartesi verecegim ins coluk cocugumuzun rizkini yedirmeyiz haram lokma yiyorlarsa eger arkadaslar gercekten bi seylet diyan olursa veya cumartesi ve paZartesi yerlerine giden olursa paylassin moralmen cöktum bugun

• quote:

Orijinalden alıntı: smhyldz41

Yeniledim hocam buyur
    https://drive.google.com/folderview?id=0B926cQizA1RPUkhBcHZkREhkdW8&usp=sharing

Yalnız olay iflas değil kaçmak olabilir. Herkes hisselerini sinan yenere devretmiş sorumlu o deyip olaydan siyrilabilmenin hesabı olabilir. Sinan yener ortadan kaybolursa bizim muhatap alacağımız ortak vs kimse kalmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 62067 sipariş no beni de ekleyin başlığa arkadaşlar
    pazartesi dananın kuyruğu kopar inşallah paramızı kurtarırız.
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Umarim dediginiz gibi bir durum olmaz

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.