Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    valla kesin bi bilgim olmamakla beraber.ödemeyi nasıl yaptiginizin bi onemi yok.onemli olan para karsiya gectimi gecmedimi.misal ben 17 sinde kredi kartiyla yaptim.18 inde gecmis.yani hepimiz bu iş kesinlesirse thh ine gitmekten baska care yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durumu pek iyi sayılmayacak bir arkadaş vardı, geldi benden yardım istedi abi 1800 TL param var sen bilirsin en iyi hangi laptobu alabilirim beni baya idare edecek diye. Bende haliyle direk PC Depo'yu açtım bir baktım oda ne GTX 950'li ve i7 4720 HQ' lu Asus Notebook 1770 TL. Aha durma al bunu, bu bilgisayarı 2500-3000 TL'den aşağı hayatda bulamazsın dedim. Çocuk heyecanlandı ben bu kadar övünce gitti kredi kartını getirmeye evinden bende bu arada vay be bu dolara rağmen süper fiyat ihtiyacım yok ama bende mi alsam acaba diye düşünüyorum bir yandan. Neyse döndü çocuk tam alacağız içimden bir ses alma diye bağırmaya başladı yani 10 numara notebook ama niye böyle hissediyorum bir türlü anlamadım. Çocuğa dur ben 5-6 gün araştırayım sana daha iyisini bulucam dedim gönderdim evine.

Bir kaç gün sonrada bu iflas muhabbetleri dönmeye başladı ortalıkta. Doğru mu gerçek mi bilmiyorum ama eğer o gün çocuğa alsaydım o notebooku şu muhabbetlerden sonra günlerce gözüme uyku girmezdi. Yani son anda hayatımın pişmanlığını yaşamaktan kurtulmuşum

PC Depo yılların en güvenilir e-ticaret sitelerinden biri, yani umarım yalan haberdir bunlar, insanlar mağdur olmaz inşallah. Yalan haberse bile PC Depo 13 yıllık ömrünün en zor dönemlerini geçirir artık.

6000 bekleyen sipariş falan yazmış konudaki arkadaşların biri 12 milyon TL yapıyormuş yaklaşık. Cidden ülke tarihine geçer ve internetden alışverişten zaten korkan milletimiz iyice uzaklaşır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 30 Ekim 2015; 22:02:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dr.Akhdar kullanıcısına yanıt
    ne zaman kargoya verilmiş?
  • Banka kartı ile tek çekim sipariş geçmiştim bende enpara kart (finansbank) ile.Bu itiraz dilekçesi benim olayımdada geçerli olur mu acaba?
  • 1sahin111 1 kullanıcısına yanıt
    thh ne gitmeniz doğru olmayabilir hocam.3300 tl nin üstünde ki uyuşmazlıklara ticaret mahkemeleri bakıyor.ilinizde tic.mahkemesi yoksa da asliye hukuk mahkemeleri nde dava aćabiliyorsunuz.yine konu ticari olunca her türlü resim pul harç lardan muaf bu mahkemeler.

• Köse Mihal kullanıcısına yanıt
    27.10.2015
  • Benim sipariş no 62796 ve bekliyor yazıyo hazırlanıyorla farkı nedir acaba

•  PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler

gazete bu arkadaşlar göremeyenler bakabilir büyük ihtimalle bunlar akraba ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım karı koca ise bunlar adam bütün mallarını kadının üstüne yapıp boşanabilirler ama bu ortaya çıkar Eğer batarlarsa ki bu bilinmiyor kesin bilgi yok her türlü paranızı alırsınız uğraşırsınız

• gsliyim kullanıcısına yanıt
    evet bankaya gidip sonrada thh ye gitmeniz lazım(3300 tl den az ise).

• quote:

Orijinalden alıntı: emrtkz

evet bankaya gidip sonrada thh ye gitmeniz lazım(3300 tl den az ise).

thh ye banka işleminden sonra hemen mi gitmek gerekiyor yoksa dilekçe sonucu gelince mi gitmek gerekiyor peki?

Benimde sipariş no 64981 22/10/2015 te i7 modelinden almıştım durumu "hazırlanıyor" gözüküyor.
  • arkadaşlar bence biranönce rahat haberleşebileceğimiz şekilde ne biliyim face de felan grup kuralım.ama irtibat halinde olalim.telefonlarimizi felan bilelim.ortak hareket edelim.

yok ikisi birbirinden ayrı şeyler.artık hangisinden kurtarırsamın hesabını yapıyoruz anlayacağın.bende daha thh yı yetiştiremedim.bankadaki işlem 16.45 te bitmişti.pazartesi gideceğim

• Arkadaşlar biraz sakin olun pazartesiye kadar nasıl olsa elimizden birşey gelmez. Bekleyip görecez.
  • beyler biz hep pcdepo yu konuşuyoruz da o siteden cepdepo sitesine bağlatı var aynı şirket herhalde ordaki durumlardan haberi olan var mı?
    Hocam bende bekliyor yazıyo olaki
     PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler

• Şu arkadaşın paylaştığı ticaret belgeleri bana bir kaçma durumu gibi geldi . Akşam akşam içime bi huzursuzluk oturdu valla.
    o adresteki bekliyor yazısınıda pdf olarak kopyalayın bence.ben öyle yaptım.sipariş tarihi ne zamandir bekliyor yazıyor sonuç ta böyle bir süreçte her kanıt değerli olabilir sonuçta.yarın birgün site kapanırsa diye kaydettim.thh de ek olarak vereceğim yazıyı.

• Whatsaptan grup kurmak daha iyi olur aslinda

• quote:

Orijinalden alıntı: Köse Mihal

beyler biz hep pcdepo yu konuşuyoruz da o siteden cepdepo sitesine bağlatı var aynı şirket herhalde ordaki durumlardan haberi olan var mı?

oha cepdepoyuda kapatmışlar sanırım girilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman347

Hocam bende bekliyor yazıyo olaki
     PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler

Hocam bendede orda bekliyor yazıyor ama sipariş geçmişim kısmına tıkladığımda sipariş durumu hazırlanıyor yazıyor.

@emrtkz Bende SS almıştım hem "hazırlanıyor" hemde "bekliyor" kısımlarının.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsliyim -- 30 Ekim 2015; 22:24:25 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.