Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • squirrel sen şu arkadaşın tel.numarasını istemiştin.verdimi konuşabildinmi kendisiyle?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi kimse ulaşamıyormuş.. banada firar gibi geldi. Bekleyin pazartesini belkide yanılıyoruzdur.

• brn bitane kurdum. Adı ''Ekim 2015 pcdepo Mağdurları'' whatsapp zor olur artı 20 veya 50 kişi üstü olmuyo gören eklesin beyler kendini

https://www.facebook.com/groups/pcdepo/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkansenyuz -- 30 Ekim 2015; 23:15:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Köse Mihal

beyler biz hep pcdepo yu konuşuyoruz da o siteden cepdepo sitesine bağlatı var aynı şirket herhalde ordaki durumlardan haberi olan var mı?

Mobilden açılmıyor. Bunların bir tane daha siteleri vardı galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrtkz

squirrel sen şu arkadaşın tel.numarasını istemiştin.verdimi konuşabildinmi kendisiyle?

yok vermedi oda sahtekardı ya işsizin biri belli tel no istedikten sonra birdaha yazmadı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

Orijinalden alıntı: Köse Mihal

beyler biz hep pcdepo yu konuşuyoruz da o siteden cepdepo sitesine bağlatı var aynı şirket herhalde ordaki durumlardan haberi olan var mı?

Mobilden açılmıyor. Bunların bir tane daha siteleri vardı galiba.

cepdepo.com açılmıyor birde normabilgisayar.com var siteleri
  • Cep depo kapanmis sitesi diger bir pc sattiklari site vardi isyerinde ki pce kaldi adresi o aktif banka secenekleri pcdepo gibi degil o sitede norma bilgisayara ait varya gercekten bizleri dolandirdilarsa Allah belalarini versin 3 gundur hayatimin en kotu gununu yasiyorum o sinan yener denen sahista o kadar maile tellere vs bakipta sitesinde erkekce durum hakkinda bi bildiri yayinlama cesareti yoksa adam degilmis milleti bu dusurmeye hakki yok

• normabilgisayar a giriliyor da cepdepo ya girilmiyor

• Site, bahsi geçen asus laptop hariç çoğu siparişini hafta içerisinde kargolamış + asuslardan kargoladığı ve yavaş yavaş kargolamaya devam ettiği kullanıcılar çokca mevcut. Nitekim bu bahsi geçen asus modelinin anakonusu gibi bir konu var, kullanıcıların çoğu bu siteden aldı laptop. + Kapısına gidenler olmuş, tatil ?
  • sağol kardeş.

• 1sahin111 1 kullanıcısına yanıt
    hocam zaten o sinan mıdır nedir artık.hepimiz hertürlü ondan da davacı olcaz artık.

• gsliyim kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam herkes hazırlanıyor yazınca korktum

• Arkadaşlar ortak hareket edelim imkanı olanlarla pazartesi 2 de önce ofislerine gidelim ordan olumsuz bir durum olursa thh ye gidelim

• Haddim olmayarak yorumda bulunmak istiyorum.

13 yıllık firmanın son günlerine denk gelmiş olma ihtimaliniz var.

Hisse devri bunu gösterir nitelikte.
    Vakit kaybetmeden bankanıza harcama itirazı verin Chargeback işlemini başlatın bir an önce.

• mrbstnc M kullanıcısına yanıt
    ben ist.da değilim malesef.ordudan bir mağdurum

• Arkadaşlar belki görmüşsünüzdür ama paylaşayım yine dehttps://en.dotroll.com/whois?query=AS201364

Burada aşağıda adamla ilgili bilgi var numara falan var.. belki işinize yarar

• bireysel.emeklilik B kullanıcısına yanıt
    Parayı alabilme ihtimalimiz ne kadar

• bireysel.emeklilik B kullanıcısına yanıt
    harcama itiraz formunu verdikten sonra ne yapabiliriz acaba bilginiz varmı.formda seçenekler vardı.firmaya ulaşamıyorum ürünüm gönderilmedi gibi bişéydi sanirim.onu yaptım

• Cep depo sabah açıktı.. hatta içini açıp inceledim.. hazır sitemi normal mi diye eminim açıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: arekner

Cep depo sabah açıktı.. hatta içini açıp inceledim.. hazır sitemi normal mi diye eminim açıktı.

Belki oradanda mağdurlar vardır. Aynı zamanda norma bilgisayar da var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.