Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: osman347

Parayı alabilme ihtimalimiz ne kadar

Harcama itirazlarında bir üst limit var mı bilmiyorum. chargeback İşlemi Visa, mastercard gibi kartların özelliği. Durumunuzu anlatan dilekçenizi bankanıza faxlayın. Yada bankaların matbu formu vardır onu doldurun. Thh den önce sonuçlanır.
    İnşallah ben yanılırım ürünleriniz gönderilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pzarland geldi aklıma, madur olamaminizi dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCroMaN -- 30 Ekim 2015; 22:47:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bireysel.emeklilik B kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam

• Yokmu şu firmanın çalışanlarından bir insan evladı çıkıp neler olup bittiğini açıklayacak hadi patron kaçtı diyelim o kadar çalışan ne yapcak ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E71C9E8E7 -- 30 Ekim 2015; 22:52:32 >
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Valla hocam günahlarını alamam.. ama sabah dedigim gibi inceledim hatta hazır siteydi pc depoyla birebir aynı sadece renkleri ve bazı kullanım şekilleri degisikti.(kendim hazır siteyle uğrastigim icin ona dikkat ettim özellikle) Yani ikisi de aynı yerden yaptırılmış.. pc depoda cep deponun linki vardı bu da iki siteninde aynı firmaya ait olduğunu güçlendiriyor.
    Ee cep depo kapandıysa.. bunlar nasıl tatilde sorusunu güçlendiriyor..
    Valla çok karışık bir durum umarım bir an önce çözülür

• Bu firmadan 1 defa acer marka laptop aldim. Acıbadem ofisinden elden teslim aldim . 2 yıl sonra laptop bozuldu.Çalışıyordu ekran da görüntü yoktu. Garantisi de bitmişti. Kendim yaptırdım ama nafile randuman alamadım ayni hatayı sürekli tekrarladı .

Firmaya kesinlikle suç bulmuyorum ama boyle bir anım var var pcdepo ile paylaşayım istefim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraHisar_03 -- 30 Ekim 2015; 22:53:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arekner

Valla hocam günahlarını alamam.. ama sabah dedigim gibi inceledim hatta hazır siteydi pc depoyla birebir aynı sadece renkleri ve bazı kullanım şekilleri degisikti.(kendim hazır siteyle uğrastigim icin ona dikkat ettim özellikle) Yani ikisi de aynı yerden yaptırılmış.. pc depoda cep deponun linki vardı bu da iki siteninde aynı firmaya ait olduğunu güçlendiriyor.

Cepdepo sitesi yoğunluğu kaldıramadığı için açılmıyor olabilir.

Tahminimce pcdepoya yönlendirme yapan yan sitelerinden birisidir.

• bireysel.emeklilik B kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam olabilir

• arkadaşlar ben siparişi 26/10/2015 tarihinde kredi kartım ile taksit yapacak şekilde verdim asus laptop aldım fakat 8-10 iş günü içerisinde kargolanacaktır uyarısı geldi , sizce bunca olan şeyden sonra bankama başvurup ödemeyi geri çekme talebinde mi bulunayım yoksa 8 -10 iş günü beklemeli miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arekner

Ben şahsen ümidi kestim adamlardan.Bu adamlardan kimsemi şu forumu takip etmiyor(eminim ediyorlar) çıkıp şimdiye kadar muhakkak birşey anlatirlardi.
    Hadi adamlar dükkanı kapattı diyelim internet sitesini niye kapatsın. Pcdepodada yaprak kimildamiyor. Sipariş bile veremiyorsunuz. Sebebi postları ve hesapları kapattıklarindandir.
    Bize thh yolu gözüktü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 30 Ekim 2015; 22:57:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pcengineerr

arkadaşlar ben siparişi 26/10/2015 tarihinde kredi kartım ile taksit yapacak şekilde verdim asus laptop aldım fakat 8-10 iş günü içerisinde kargolanacaktır uyarısı geldi , sizce bunca olan şeyden sonra bankama başvurup ödemeyi geri çekme talebinde mi bulunayım yoksa 8 -10 iş günü beklemeli miyim ?

Valla para hesaplarına gecmediyse bence çek.

• quote:

arkadaşlar ben siparişi 26/10/2015 tarihinde kredi kartım ile taksit yapacak şekilde verdim asus laptop aldım fakat 8-10 iş günü içerisinde kargolanacaktır uyarısı geldi , sizce bunca olan şeyden sonra bankama başvurup ödemeyi geri çekme talebinde mi bulunayım yoksa 8 -10 iş günü beklemeli miyim ?

Forumu takipte kalın. En geç pazartesi herşey belli olur.
  • Bugun işbankası hesaplarının faal olduğunu öğrendim şubeden merkezi aratarak

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    9 taksit yaptırmıştım paranın hesaba geçip geçmediğini nerden göreceğim ? ve şöyle bir durum var üstte bir arkadaş 60 bin küsürüncü ürünün kargoya verildiğini söyledi .
  • Havale ile alışveriş yaptım ben nasıl bir yol izlemeliyim hatta bizzat samet diye biriyle yaptık havaleyi ümraniyedeki ofislerinde 23 ekimde ve bana maks 10 gün garantisi vermişti forumdakilere inanmamamı söylemişti

• quote:

9 taksit yaptırmıştım paranın hesaba geçip geçmediğini nerden göreceğim ? ve şöyle bir durum var üstte bir arkadaş 60 bin küsürüncü ürünün kargoya verildiğini söyledi .

Kartta provizyonda görünüyo ise geçmemiştir. Müşteri hizmetlerinide arayabilirsiniz.Isterseniz pazartesi sabahinida bekleyebilirsiniz belki firmada gelişme olursa diye.

• mrbstnc M kullanıcısına yanıt
    kardeşim ümraniyedeki ofisi tam olarak nerede tarif eder misin ben bi oraya gideyim yarın ?
  • pcengineerr P kullanıcısına yanıt
    İett ile 20D ye veya 14ES e binip erol sokakta inip hemen insiğin yerde bime sırtını verip karşı caddeye giriyorsun şenel caddesi sağ tarafta 87 numaralı 3 katlı bina tepesinde norma yazıyor..

• 1 yık önce lenovo z500 i5 modelini almıştım aynı gün kargoya verdiler o Zaman şanslıydım hatta çanta hediye gelmişti

• quote:

kardeşim ümraniyedeki ofisi tam olarak nerede tarif eder misin ben bi oraya gideyim yarın ?

Tavukcuyolu ssk nin yanında bim var tam onun karşı sokağında 200-300 metre ilerde sağda. Şenel caddesi.
    Edit arkadaş anlatmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 30 Ekim 2015; 23:07:53 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.