Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de 6 ay boyunca verdiğim özel dersin parasıyla 1815 liraya asus i7 sipariş ettim ve sabahtandır moralim çok bozuk. 22 ekimde siparişi verdim,23 ekimde görüştüm bana gelecek hafta cuma günü kargoya verilir, kampanya ürünü olduğu için tedarik 5 iş günü oluyor en az demişti. daha sonra hiç ulasamadim defalarca aramama ragmen. Bu arada az evvel web sayfasındaki cumhuriyet bayramı logosunun altında bayram nedeniyle 28-29 ekim tarihlerinde mesaimiz yoktur demişler. Bu iyi bir haber bence..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnglishTeacher.72

Arkadaşlar ben de 6 ay boyunca verdiğim özel dersin parasıyla 1815 liraya asus i7 sipariş ettim ve sabahtandır moralim çok bozuk. 22 ekimde siparişi verdim,23 ekimde görüştüm bana gelecek hafta cuma günü kargoya verilir, kampanya ürünü olduğu için tedarik 5 iş günü oluyor en az demişti. daha sonra hiç ulasamadim defalarca aramama ragmen. Bu arada az evvel web sayfasındaki cumhuriyet bayramı logosunun altında bayram nedeniyle 28-29 ekim tarihlerinde mesaimiz yoktur demişler. Bu iyi bir haber bence..

O haber salıdan beri var. FazlFazla iyimser olmayalım bence. Adamlara hiçbir yoldan ulaşamıyoruz. Önceden en azından birileri bir şekilde irtibat kuruyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnglishTeacher.72 E kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şekilde aynı günlerde işlem yaptım ben 26sında mail olarak ödeme işlemimin gerçekleştiğini ve 10 iş gününde teslimatın yapılacağının teyitini aldım fakat o günden sonra hiç irtibat kuramadım

• peki yakın zamanda ofislerine giden olmadı mı hiç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcengineerr

peki yakın zamanda ofislerine giden olmadı mı hiç ?

Bugün gittik komple kapalıydı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar tel kadayi yedi calisma saatlerinin ekran goruntusunu atiyorum ama gelmedi sanirim internetten buldum..
    Orada yazana gore hafta ici sabah 8 aksam 7 cumartesi de sabah 8 den 3 e kadar. Yazıyor pazar tatil yaziyor

• bence çok evhamlıyız çünkü biraz önce arkadaş aldığı ürünün kargoya verildiğini söylemişti ..
  • ben siteden x550jx(i5) ve 4000 tl para iadesi aldım bu ay içinde. laptop 1 haftada para iadesi ise 3 haftada geldi. (yani siteye 3 ödeme yaptım, 2 iade ve 1 laptop aldım)
  • pcengineerr P kullanıcısına yanıt
    en son 27 sinde verilmiş bugün kargoya verilseydi kimse şüphelenmezdi
  • Bence durum tamamen talebi karsilamakta zorlanmalari. Cunku sitedeki fiyatlar 3-4 gun once sisirilmeye basladi. Bunu da buyuk olasilikla yeni siparis almamak icin yaptilar.
    Cepdepo'da ise site komple silinmis ve bos index atilmis. Facebook sayfasinin da kapanmis olmasi cepdepo'nun faaliyetlerine son verdigi anlamini tasiyabilir
    Pazartesi her sey belli olur, batacaklarini sanmiyorum, batsalar ciddi uzulurum. Daha CN044D alacaktim ben. Gerci bu saatten sonra da eski fiyatlara donmezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetX -- 30 Ekim 2015; 23:21:12 >
  • Köse Mihal kullanıcısına yanıt
    Hocam kargo firmasini arasaniz anlasmalari devam ediyor mu diye?
    Ben hic alisveris yapmadım.. o yuzden cok fazla gunahlarinida almak istemiyorum:) Aklima gelen ihtimalleri söyluyorum

• NetX N kullanıcısına yanıt
    Umarım son siparişleride yerine getirip o şekilde faaliyete son verirler aksi takdirde onlarca insanın ahını alıcaklar ve aldılar zaten

• mrbstnc M kullanıcısına yanıt
    Faaliyetlerine devam etseler bile marka değeri çok düştü bişey yapabilceklerini sanmıyorum

• Hocam calistigi kargo firmasi ups kargo 28 ve 29 ekimde bu kargo sirketi de calismiyordu onu anlarim ama bugün ve arin bu kargo sirketi calisiyor yani buna ragmen tatil yapmalari dolandirmasa dahi ticari ahlaka uymayan bir davranış binlerce insan haber bekliyor sonuçta birde ne biliyim bi insan kendi firmasi hakkinda bu kadar kötü şeyler yazilip çizilirken en azindan bilgilendirme yapar.

• bu adamlar iflas etse tatilden önceki gün neden kargolama yapsın biz kötü ihtimali düşündüğümüz için bunu yazıyorum ve tüm pcdepo kullanıcıları forum kullanmıyor bu da var ben yoğunluk olduğu düşüncesindeyim adamlar sonuçta 13 yılını vermişler ama ben yarın ofislerine gideceğim ne olursa olsun .
  • osman347 O kullanıcısına yanıt
    O fiyatlarla her türlü devam ederler

• quote:

Orijinalden alıntı: mrbstnc

Umarım son siparişleride yerine getirip o şekilde faaliyete son verirler aksi takdirde onlarca insanın ahını alıcaklar ve aldılar zaten

cepdepo.com bugun saat 13:51'de guncellenmis. Teknik bir sorun yasayip gecici index atilmis olabilir.
    Cepdepo kapansa bile Pcdepo kapanmadigi surece endise edilecek bir durum olacagina ihtimal vermiyorum. Sonucta ayni sirket adi altinda faaliyet gosterdiklerinden gerekeni yapmalari gerekir.

• Zamanında beni az mağdur etmediler. Bozuk pc gönderip kargo ücretini bana ödettiriyorlardı. Ödedim pc yi iade ettim ve peşini bırakmadım. Şikayetimi yaymak için özel blog açtım burada ve birkaç yerde şikayetimi dile getirdim apar topar tüm ödediğim kargo ücretlerini tıpış tıpış geri göndermişlerdi.

Umarım batarlar!
  • http://www.pcdepo.com/msi-ge62-apache-2qe-070tr-gtx965m-notebook

Bu ne lan oha :) notebook görünümlü arsa satıyorlar :))

• Beyler ben de sizin gibi sipariş ettiğim pc yi henüz alabilmiş değilim. Yarın istanbulda olan bir arkadaş pcdepo nun iş yerine gidip durumu öğrenebilir mi ? İçimizi rahatlatın rica ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.