Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18/10 da siparis vermistim ben de, hala kargolanmasini bekliyorum.
    Telden ulasmak ne mumkun hep mesgul hergun mesaj atiyorum.
    Depodan gonderilecekmis dediler ne depoysa hala ulasamadilar
  • mantık olarakta bu kadar müşterisi olan bir site neden batsın ki ?
  • Ya arkadaşlar ben anlamıyorum. Fiyatların düşük olması yüzünden herkes dolandırıcılık var diyor. Ürünlere o kadar talep varken niye batsın bu şirket ?. Hiçbir şirket batma veya kâr etmeme amacıyla kurulmaz. Ürünü ucuza satiyorsa bir şekilde ucuza alıyor demektir veya ucuzdan satarak sürümden kazanma politikası izliyorlardır ki bana da öyle geliyor. Demem o ki dış etkenler haricinde bu şirketin pc işinden batma durumu bana mantıklı gelmiyor. Siparişler tek bir merkezden yollanıyorsa o kadar siparişin geç gelmesi normaldir diye düşünüyorum. Umarım hepimiz sorunsuz şu bilgisayarları elimize aliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Bilgisayar sektöründe çalışan ve durumdan haberdar olan biri olarak söylüyorum, maalesef norma bilgisayar PC Depo battı. Bazı arkadaşlarınızın aldığı duyumlar 2 çek yazıldı, x firmanın 750 bin usd alacağı kalmış vs gerçek. Neden nasıl battı bilmiyorum. Bahsedilen kişi Sinan Iyi düzgün bir tüccar ve firması iyi bir firma diye bilinir aslında ama son durum budur. Ortaya ne zaman çıkar mağduriyetiniz giderilir mi bilmiyorum. Siz en kısa zamanda kendi tedbirlerinizi alın. Herkese geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazartesi olmadan hic bir sey acikliga kavusmayacak.

Dilerim ben ve diger arkadaslarin magduriyeti giderilir.

• Bakalım durumlar ne olacak insanın içini karartabiliyor şu durumun netleşmesini beklemek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsliyim -- 31 Ekim 2015; 1:00:33 >
  • Öğrenci halimle okul için mecburum diye uğraşıp didinerek birazını biriktirip birazını kredi çekip pc aldım olana bak 1 sene boyunca kredi ödeyeceğim ve elde ne para var ne laptop.
    Bunlar yüzünden okulu dondurup belli süre full çalışmam lazım ki zararı kapatıyım. Resmen hayatımdaki tüm düzeni mahvettiler.
    Artık söylenmiyorum oldu gitti bundan sonra bir şey olcağını sanmıyorum bana göre markalarına olan güveni kullanıp çok sistematik şekilde dolandırıldık.
    Zararı nasıl kapatırım vs diye düşünüp çözüm aramaya başlayın beyler. Durum acı ama gerçek.
    Umarım imkansız da olsa ben haksız çıkarım.
    İyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anoniimm -- 2 Kasım 2015; 13:04:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzuldum gercekten olanlara.su an durumunuzu tahmin edebiliyorum..
    bende bir sirket sahibiyim.ve bu tarz olaylar basima geldi.cok sukur buyuk paralar degil isime gore ( 15-16 bin tl en fazla ) ancak soyle birkac ornek vereyim; ( orneklerim kesinlikle bu firma icin gecerli degil-genel ticaretten edindigim tecrubeye dayanarak -
    1.firma heryere ilan-reklam veriyorsa
    2.piyasa da 10 liralik urunu 8 e herkes mal ederken size 6 tl fiyattan satabiliyorsa
    3.2 veya daha fazla ortakli sirketlerde ortaklar ayrilip sirket tek kisiye kaliyorsa ( kurbana )
    4.telefon,mail vs yerlerden asla ulasamiyorsaniz. bu cok onemli
    5.siparis kargo-teslimat suresi 3 is gununden fazla gectiyse
    6.Kendilerine bagli yan kuruluslari ufaktan kapatmaya baslamislarsa ( cepdepo acilmiyor ? )

kesinlikle paranizi geri alabilmek icin her yolu deneyin..1 gun bile gec hareket etmeniz , ileride hukuksal alacak durumuna dustugunuzde sizin siranizin arkalarda olmasina sebep olur..

insallah bu firmadan da alacaklarinizi alirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 31 Ekim 2015; 1:06:17 >

• Yazık olmuş iyi firmaydı Laptop piyasasını belli seviyede tutarlardı demek ömürleri bu kadarmış gene iyi tutundular piyasada bunca sene bakalım yerlerini dolduracak firma çıkacak mı. Bekliyoruz

• 13 n de verdiğim sipariş çarşamba günü elime açılmamış kutu olarak geçti.
    Hakilaten geç oldu ama çok sevindim. F/p cihazı oldu. 1646 tl ye almıştım ben.
    W10 yüklü şuan cihazdan da memnunum.
    Çok sipariş olduysa sıkıntı olabilir.
    Yüne de yetişmeyecekse vermemeleri lazımdı.
    Cihaz benim gibi gelenlerin hayırlı olsun. Gelmeyenlerde Allah sabır versin.

• Konu popüler konular arasına girmiş

• Hukuk okuyorum bildiğim kadarıyla en kötü haksız zenginleşmee davası açılabilir ve ürün ele gelmediği için kazanılır

• FaRaKaN kullanıcısına yanıt
    kardeşim sen sipariş verdiğinde 8-10 gün arasında kargo yazısını aldın mı ?
  • herkes bu kadar savununca malum konuyu hatırladım :D
    ekşi de falan ne dalga geçmişlerdi. yine rezil olmayak bari
  • pcengineerr P kullanıcısına yanıt
    Bana mail olarak 10 iş gününde gelecek dendi ve ödememin teyiti mail olarak iletildi pcdepo dan

• quote:

Orijinalden alıntı: pcengineerr

kardeşim sen sipariş verdiğinde 8-10 gün arasında kargo yazısını aldın mı ?

5 iş günü yaIyordu bende.
    Aradığımızda yoğunluktan 10 gün içinde olacak deyip ertelediler.
    Sonra belli bür yoğunluk olacağını düşünüp telaş etmedim.
    Pazartesi kargoya verilmişti. Akşam 22:00 da. Salı antepe güriş yaptı. Çarşamba öğlen elimdeydi.
    14 gün sürdü yani.
    Kutu açılmamış olarak geldi denemez pili takılıydı. Zamnedersem kontrol etmişler sadece temizdi. Kutuda bant sğlam duruyordu.

Kimse korkmasın bence ürünler gelecek sabredin.

• FaRaKaN kullanıcısına yanıt
    sağ ol kardeşim , ben yarın ofislerine gideceğim bakalım inşallah aksi bir durum olmaz , ofislerinden geldiğimde buraya tekrar bilgilendirme amacı ile yazacağım .
  • Ulan gözüme uyku girmiyor. Para kolay kazanılmıyor. İçime dert oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kere laptop almıştım biri kendime diğeri bir tanıdığıma. ikisinde de ayrı ayrı problemler çıkmıştı ilk 3 gün içinde. bir tanesi komple kapandı hiç açılmadı, götürdüm uğraştım sıfırıyla değiştirdiler ve değiştirdikleri pc'nin daha önce açılmış olduğu %100 belliydi. üzerinde parmak izlerimi ararsınız, etiketlerin aşındığını mı ararsınız her şey mevcuttu. hatta cd-rom tuşuna basınca geç açılıyordu falan. yani pc'leri daha önce açıyorlar ne yaptıklarını bilmiyorum sonrasında tekrar paketliyorlar. diğer laptop'ta ise klavye yerine tam oturmamıştı. herhalde ne işlem yaptıklarını bilmediğim bir işlemi yaparken klavyeyi güzel oturtamamışlardı. bir daha alışveriş yapar mıyım hiç sanmıyorum. güven vermiyor, veremiyor. sanki outlet ürünler satar gibi ürünlerle karşılaştım hep. tavsiyem 3 kuruş fazla verin kutusunu ilk siz açın.

-bu tamamen şahsi fikrimdir. başıma gelenleri anlattım.

edit: ek bilgi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f-network -- 31 Ekim 2015; 1:29:03 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.