Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yenilenmis urun gelmistir buyuk ihtimalle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FaRaKaN kullanıcısına yanıt
    Nasıl korkmayalım kardeş kimse ulaşamıyor ne mail ne telefon nede bina kapı duvar yani hatta metro elektroniği aradığımda bile battı dediler inanmıyorsanız sizde arayıp konuşun sitesindeki iletişim numarasından

• MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt
    ben de öyle düşündüm. mutlaka yenilenmiş ürünleri tekrardan sattılar o dönem. oda bana denk geldi. başka açıklaması olamaz çünkü. firmaya gidip yeni cıhazı aldığımda orda açıp kontrol edeyim dedim ve bahsettiğim parmak izleri vs ile karşılaştım. o an diyecek bir şey bulamıyor insan bir an önce çalışan bir pc ile buradan çıkayım işlerime bakayım modundaydım. yani bu kadar zor durumda bırakmışlardı.
  • battıysa üzülürüm. Batmadıysa internet alışverişinde öyle riskler bulunur.

Herşeyin bir bedeli var
  • mrbstnc M kullanıcısına yanıt
    metro elektronik ile pcdepo nuın ne ilgisi var ?
  • Allu AKRacing kullanıcısına yanıt
    67367. Asus N550JX-044H 26/10/2015

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunnslinger -- 31 Ekim 2015; 1:35:23 >
  • pcengineerr P kullanıcısına yanıt
    Tedarikçi firmalarından biri ve telefondaki bayan bizde mağduruz bizede borçları var geçmiş olsun diyip kapattı

• Bazı arkadaşlar ne kadar iyi niyetli. Dolandırıldıklarını kabullenemiyorlar onları da anlıyorum

Sinan türk eticaret tarihinin en büyük dolandırıcılığını yapmış görünüyor.

Ptesi yi beklemeyin çoktan yurt dışına kaçmış olabilir.

• Konuya uzak kalmışım ne oldu kısa bir özel geçebilek olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazartesi gününe dek beklemekte fayda var zaten şuan işlem yapsak yine haftasonu tatilinden ötürü pazartesiye kalcak. Eğer pazartesi siparis gönderimi olmazsa yine müdahalede bulunuruz. Ortalığı karıştıran birkaç arkadas var onların gazıyla büyüdü olay bu kadar. Ne hikmettir ki bu arkadaşların mesaj sayıları da hep 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-813D491AA -- 31 Ekim 2015; 1:41:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

13 n de verdiğim sipariş çarşamba günü elime açılmamış kutu olarak geçti.
    Hakilaten geç oldu ama çok sevindim. F/p cihazı oldu. 1646 tl ye almıştım ben.
    W10 yüklü şuan cihazdan da memnunum.
    Çok sipariş olduysa sıkıntı olabilir.
    Yüne de yetişmeyecekse vermemeleri lazımdı.
    Cihaz benim gibi gelenlerin hayırlı olsun. Gelmeyenlerde Allah sabır versin.

hangi modeli almıştınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbstnc

Nasıl korkmayalım kardeş kimse ulaşamıyor ne mail ne telefon nede bina kapı duvar yani hatta metro elektroniği aradığımda bile battı dediler inanmıyorsanız sizde arayıp konuşun sitesindeki iletişim numarasından

Site açılıp takip sayfasıçıkıyır mu hala?
    Pazartesi birkişinin bile yollanırsa yollanır 13-15 yıllık firmalar. Ortaklar ayrılsa da gönderirler.
    Azıcık sabredin sabretmekten başka yapacağınız bişey yok. Kafanızatakmayın rahatlayın.
    Bana ayrıca iş günü demişlerdi hatırlatayım. Cmts-pazar saymıyırlar. Yani 10-15 diyenler için 3 hafta ortalama bekletebilirler.
    13 te sipariş geçenlerin bence bu pazartesi akşam hepsinin çıkmış olacak.
    Çıkmazsa ben de küfretcem.

• ayın 9unda ki tek çekim sipariş için yapılabilecek nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakinAdam16 -- 31 Ekim 2015; 1:59:06 >
  • f-network kullanıcısına yanıt
    Sukret ki sen karsinda muhatap bulabilmissin. Bak halimize yuzlerce binlerce kisi ortada kaldik. Pazartesiyi beklemekten baska care yok.

• FaRaKaN kullanıcısına yanıt
    Çıkıyor evet te bu dolandırma varsa eğer nasıl bir risk almış yüzlerce kişi dava açsa türkiyeye giremez sanırım böyle bir durum varsa

• MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt
    gerçekten çok sıkıntılı bir durum. ne kadar çok sıkıntı yaşayan insan varmış gördük bu konu sayesinde. umarım paranızı veya malınızı kurtarırsınız.
  • f-network kullanıcısına yanıt
    İnşAllah hepimiz bu durumdan kazanan taraf olarak duzluge cikariz.

• iyi para kaldırdılar galiba bence hiç umut etmeyin adamlar taktı gitti DH de bunların reklamını yaptı

• Mavi bilgisayar geldi aklıma ondan sonra gigatek. Bunlarda battı. İyi firmalardı.

Battıysa paranızı alırsınız ama hemen harekete geçin bankayla vs görüşün. Mavi bilgisayarın ekşide ki başlığına bakın.
  • bu sırada 2 hafta önce vatanda 8.000 tl olan msi laptop pc depo 5.500 dü acayip kıllanmıştım ilk başta alıcaktım sonra vazgeçtim allahtan sebebi belliymiş iyiki sipariş vermemişim.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.