Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir ihtimal deyip, bana e mail ile geri dönüş yapılan e mailleri açtım. İki ayrı e mail de birisinin ismi EBRU DOĞAN diğer çalışanın ismi ise MURAT İLHAN. Bir ümit Face de ve Twitterde arattım bu iki ismi ama hiçbirşey bulamadım. Sizde maillerinizi kontrol edin size geri dönüş yapan personelin ismini aratın belki bulursak onlara sorabiliriz. Şuda var acaba personel email de gerçek ismini mi kullanıyor.. onu da bilmiyorum
  • arekner kullanıcısına yanıt
    bunun tek açıklaması yoğunluk adamlar art niyetli olsa fiyatları dibe indirir herkesi dolandırır kaçar gider öyle değğil mi ?
  • pcengineerr P kullanıcısına yanıt
    Hocam valla ben bilmem ama piyasa degeri 4 bin olan notebook u kim 18 bine alır.. nasıl bir yoğunluk oluşturuyorlae böyle.
    Şoka girdim fiyatı görünce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcengineerr

bunun tek açıklaması yoğunluk adamlar art niyetli olsa fiyatları dibe indirir herkesi dolandırır kaçar gider öyle değğil mi ?

En son 2.700 lik PC yı 1700 lere çektiler. Daha ne kadar dibe vurcaklardı.

• mami5255 M kullanıcısına yanıt
    son 3 gündür dip fiyat pc görmedim ben hiç
  • YilmazHosting kullanıcısına yanıt
    kardeşim yoğunluk oluşmuş çok belli ki bide tatil binince üstüne tam olmuş ama insan endişe ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcengineerr

kardeşim yoğunluk oluşmuş çok belli ki bide tatil binince üstüne tam olmuş ama insan endişe ediyor

Valla çok iyimsermissiniz. Keşke sizin gibi olabilsem. Bu mesele içinmi üye oldunuz foruma yoksa ban falanmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcengineerr P kullanıcısına yanıt
    Burlarda olmasa cümleten kafayı yicez

• Hissedevri falan doğruysa şöyle bir şey olmuş olabilir. Anlaşma/Kota gereği tedarikçiden fazlaca ürün sipariş edip ortaklar hesaplarını yapıp ayrılmış olabilirler. Bugün devir işlemi yapıldığından çalışmamalarıda doğal. Tabi ben iyi tarafından bakıyorum. Bende arkadaşa sipariş geçtirdim mağdur olmak istemiyorum.

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Hissedevri falan doğruysa şöyle bir şey olmuş olabilir. Anlaşma/Kota gereği tedarikçiden fazlaca ürün sipariş edip ortaklar hesaplarını yapıp ayrılmış olabilirler. Bugün devir işlemi yapıldığından çalışmamalarıda doğal. Tabi ben iyi tarafından bakıyorum. Bende arkadaşa sipariş geçtirdim mağdur olmak istemiyorum.

Yalnız devir geçen hafta yapılmış galiba.

• Geçen yıl bana dh üzerinden mesaj atmışlardı. Aslında ilgili bir firmaydı.. neden öyle yaptılar anlamadım
  • Nasıl batıyorlar onu da anlamıyorum. Dolandırıcılık desen para iadesi ve salı günü falan laptopu gelenler var kafayı yicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

Hissedevri falan doğruysa şöyle bir şey olmuş olabilir. Anlaşma/Kota gereği tedarikçiden fazlaca ürün sipariş edip ortaklar hesaplarını yapıp ayrılmış olabilirler. Bugün devir işlemi yapıldığından çalışmamalarıda doğal. Tabi ben iyi tarafından bakıyorum. Bende arkadaşa sipariş geçtirdim mağdur olmak istemiyorum.

Hocam mobildeyim ve çalışıyorum. Konu içerisinde bir sicil gazetesi ya da resmi gazetenin resmi vardı bugüne ait diye yanılmıyorsam.

• Vay be nerden nereye

• quote:

Orijinalden alıntı: smhyldz41

Evet arkadaslar konu kirliligi olmamasi icin bu bilgileri buradan paylasacagim. Ticari sicil gazetesinden sorgulama yaptigimda norma bilgisayari ayin 28'nde son ilaninda ortaklar arasi devir islemi gerceklesmis bazi arkadaslar 28'nde iflas bayragini cekti 2 tane dist. Cek yazdi vs bilgileri iflas olarak yorumlamislar . 28'ndeki yasanan olayi aciklayan resimleri ekliyorum buyrun...

https://drive.google.com/folderview?id=0B926cQizA1RPUkhBcHZkREhkdW8&usp=sharing
    Mobilden bu kadar k.bakmayin, hayirlisi bakalim yeni ilanlari takip eder iflas gibi bir durum olup olmadigini ogrenebiliriz...

Kisaca suan resmiyette iflas vb bir durum yok iciniz rahat olsun...

Buyrun

• quote:

quote:

quote:

Hocam mobildeyim ve çalışıyorum. Konu içerisinde bir sicil gazetesi ya da resmi gazetenin resmi vardı bugüne ait diye yanılmıyorsam.

Ben karar tarihine baktım. Resmi gazetede 28 inde yayınlanmış.

• Yahu firmayi koru korune savunan arkadaslar, kafaniz hci basmiyor mu? Butun mevcut ve potansiyel musterileri firma hakkinda bu kadar olumsuz konusuyor olmasina ragmen, en azindan kapatmak yerine sosyal aglarindan bu belirsizligi acikliga kavusturacak tek bir cumle yazmazlar miydi?

Firmanin bugune kadar aktif calisan facebook hesabi kapanmis.

Kimi calisanlarinin facebook ve twitter sayfalari kapanmis.

Son iki haftadir eline urun ulasan bir kisi bile yok.

30 ekimde acilacaklarini ilan etmelerine ragmen, calismiyorlar.

Bunlarin hepsi tesaduf olabilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben karar tarihine baktım. Resmi gazetede 28 inde yayınlanmış.

20 'snde bu karar alinmis galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Dosto

Yahu firmayi koru korune savunan arkadaslar, kafaniz hci basmiyor mu? Butun mevcut ve potansiyel musterileri firma hakkinda bu kadar olumsuz konusuyor olmasina ragmen, en azindan kapatmak yerine sosyal aglarindan bu belirsizligi acikliga kavusturacak tek bir cumle yazmazlar miydi?

Firmanin bugune kadar aktif calisan facebook hesabi kapanmis.

Kimi calisanlarinin facebook ve twitter sayfalari kapanmis.

Son iki haftadir eline urun ulasan bir kisi bile yok.

30 ekimde acilacaklarini ilan etmelerine ragmen, calismiyorlar.

Bunlarin hepsi tesaduf olabilir mi?

Aslında firmayı körü körüne savunan yok. Şahsım adına ben bu firmadan 2-3 defa pc aldım. Birisinin ekranında leke vardı gönderdim hemen ertesi gün yenisi gönderdiler. Şundan 1 ay öncesine kadar bir sıkıntı olmadığı için insanların içini rahatlatmaya çalışıyorlar. Pazartesi günüde bir sonuç çıkmaz ise bende dahil kimse savunmaz artık(savunma denmez zatende).

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.