Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Söz konusu hürriyet haberinde sinan yener'in mağdurlara sms gönderdiğinden bahsediliyor. Bir mağdur olarak bana öyle bir sms gelmedi? Alan var mı içinizde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar hep sıcak fırsatları kovaladığıniz için oluyor. Adamlar bariz şekilde kurda buyuk oynama yapmışlar hiç mi şüphelenmez insan? İste dh ölücülerinin sonu. Umarım paralarinizi bir an önce geri alir ve akillanirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradan bilgisayar alacaktım , bilgilendirme için çok çok teşekkür ederim.
  • Troll Hesaplar:

Şehmistan
    TheYips
    ebayusuff
    16asd208
    Legolas.
    haydo6karakol
    -BOSS

Yöneticiler buyrun liste, ayrıca bu kişilerden bazılarının ip'leri bile aynıysa şaşırmam, bu hesaplar derhal silinmelidir.

• Notebook fiyatlarını araştırıyordum tesadüfen pcdepo'daki bu uyarıyı gördüm...

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler
  • Takipteyim konuyu. Geçmiş olsun.
  • Benim aldığım pc'nin fiyatı 2300 TL idi, piyasa değeri 3500 TL idi. Kampanya süresi diye yayınlamışlardı. Aslında bu sitenin hiç adını duymadım ama internetten araştırdığımda çok kötü bir yorum görememiştim ve 13 yıllık varlığına inandım saf gibi.

Bugün hem savcılığa suç duyurusunda bulundum hem de icra takibi başlattım.

Paramı gelir alır mıyım almaz mıyım bilinmez ama o adi herif ülkeye adımını atar atmaz yakasına yapışacaklardır.

Mahkeme süreçleriyle ilgili yardıma ihtiyacı olan benimle irtibata geçebilir.
  • konuyu açan beyefendi pcdepo.com a 1 ay önce yoktu falan yazmışsında ta 2007 yıllarında vardı bu site ve firma o yıllarda piyasadaki mağazalardan 100 tl civarında daha ucuza laptop almıştım bu siteden..sonrasındada yine piyasayıda araştırarak bir yazıcı sipariş verdim parayıda havale etmiştim kısa bir zaman sonra stoklarda kalmadığı beyan edilerek para hesabıma geri yatırılmıştı..hala oradan aldığım laptopu kullanıyorum..o yıllarda çok dürüst ve güvenilir bir firmaydı neden şimdi bu kadar sıkıştı anlamıyorum...
  • Bunların depo istanbulda heralde ben istanbulda olsam 3000 tl versem yemın edıyorum bir sabah elimde balyozla depolarına girerdim kimseyide dinlemezdım yanu
  • Bu sms olayi gercek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: worldmaster61

Ya dostum biz de biliyoruz guvenilir sitelerden alisveris yapmayi. Pcdepo da 2 gunluk bi site degil 10 kusur yildir var. Yuzlerce alisveris yaptim cesitlu internet sitelerinden. Ilk defa basima boyle bisey geldi. Insanlik hali olabilir. Yoksa biz cok absurd bi alisveris yapmadik. Bu kadar forumda kinanmasi bazi arkadaslarca oh olsun iyi olmusa getirilmesi garip acikcasi.3 kurus dediginiz de ben 2700 liralik alisveris yaptim tek cekim. 3 kurus pahaliya da yoktu hicbiyerde.

neyse ucuz kurtarmışsınız beyefendi, yine de size ders olsun; 3 kuruş için ölücülük yapmamayı öğrenmiş oldunuz.

geçmiş olsun, iyi akşamlar

• Arkadaşlar son durum güncellemesini yarım saat icinde yapacagım onemli bilgiler icerecek(havaleciler icin)
  • quote:

Orijinalden alıntı: akilyolu.

Benim aldığım pc'nin fiyatı 2300 TL idi, piyasa değeri 3500 TL idi. Kampanya süresi diye yayınlamışlardı. Aslında bu sitenin hiç adını duymadım ama internetten araştırdığımda çok kötü bir yorum görememiştim ve 13 yıllık varlığına inandım saf gibi.

Bugün hem savcılığa suç duyurusunda bulundum hem de icra takibi başlattım.

Paramı gelir alır mıyım almaz mıyım bilinmez ama o adi herif ülkeye adımını atar atmaz yakasına yapışacaklardır.

Mahkeme süreçleriyle ilgili yardıma ihtiyacı olan benimle irtibata geçebilir.

piyasa fiyatı ile arada bu kadar fark olmaması lazım birşeylerin döndüğünü bu fiyat uçurumundan anlayacaktınız.
  • akilyolu. A kullanıcısına yanıt
    Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Bende senin gibi mağdurum. Bankaya ve thh ye daha önce başvurmuştum. Konuyla ilgili yazını görünce bilgi almak istedim. Savcılık ve icra takibi ile ilgili ne gibi adımlar attınız hangi belge ve bilgilerle başvurdunuz? İcra takibi için avukat tutmaya gerek var mı? Siz tutmadıysanız herhangi bir masrafınız gitti mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Bu işten asıl sorumlu olan bankalar
    Adamlar kredi kartından çekilir çekilmez hemen %1.5 komisyonla kırdırıp almışlar bankadan
    Ben 26 sında çektim bankayı aradım dediler ki onlarda 26 sında hesaplarından çekmişler parayı
    Arkadaş bu banka sistemi ne işe yarıyor o zaman adam hemen havuzdan parayı çekip kaçacaksa her firma bunu yapabilir
    Sen oraya bi kota koymazsan böyle gelir boşaltırlar hesapları diceksin ki havuzdan 40 gün içinde ancak %5 ini çekebilirsin acil avans olarak
    Bunların yaptığını her cahil insan yapıyor zaten çek eft yi gönder o da cukka zaten
    Bankalar %1.5 komisyona sistemi satmışlar bende parafkart var Halkbank eğer ki ödeme yapmazlarsa gider iptal ettirim kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hattal -- 9 Kasım 2015; 20:50:24 >
  • Hattal H kullanıcısına yanıt
    Bankadan o bilgiyi nasil aldiniz ? Adamlar hesaplarini bosalttilarsa bizim harcama itirazi sonuc vermeyebilir mi bir sey dediler mi?

• 09.11.2015 Güncelleme
    Öncelikle forumdan bi arkadaşımız havale-eft yapanlar için masrafları karsılamak şartıyla ucretsiz olarak hizmet verecek.Kendisi avukatmış isteyen varsa dava açmak vs. iletişime gecin kendisiyle baglantı kurdurayım.
    İkinci olarak bugun beni EKSA bilgisayardan aradılar.İş bankası herhangi bi işlem yapmamıs dilekcemle ilgili.Bankayı arayıp dilekceyi işleme koydurun dediler.Yani EKSA bilgisayar suan iş bankasını bekliyor.Benim anlamadıgım 2 kere gonderdigim dilekce nasıl işleme koyulmuyo anlamıyorum kime naptıkta bu durumlara dustuk cidden ilginc.
  • Bugün Garanti bankasından aradılar, harcama itirazınız için dilekçenizi aldık fakat sipariş ekran görüntüsünü de gönderin dediler. Ben de emailleri pdf yapıp gönderdim.

Tek cekim garanti bankası ödemesi için yalan söylemeden olayları anlatan bir dilekçe vermiştim. Bilgim dahilinde yaptığım alışverişin chargeback kapsamında iadesini talep etmiştim.

• marxx kullanıcısına yanıt
    Aradığım müşteri hizmetlerinden söylediler
    Harcama itirazını 2 kez yaptım faksla mesajda geldi işleme alınmıştır diye
    Hergün de arıyorum ne oldu ne gelişme var diye ama işleminiz inceleniyor diyorlar
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.