Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasil insanlarsiniz siz anlamiyorum. Hak aramak belescilik oluculuk aglamak mi oluyo yazik lan size laf olsun diye laf konusuyosunuz. Nerden bilsin adam yicegi kazigi. Sen yiyecegin kazigi biliyo musun ne zaman yiyecegini. Biliyosan profesyonel kazikcisin demekki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

Burada magdurum diye aglayanlarin en az yarisi siparis verirken 2 haftadan once urunun gelmeyecegini biliyordu.

Sizdeki bu ultra zekaya hayran olmamak mümkün değil. Hala burdaki insanların kargo yüzünden yazdığını sanıyorsun. Allah beyni vermiş ama keşke kullanabilsen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • marxx kullanıcısına yanıt
    1 aya gelse tamam diyeceğim dediğine bak. Buradaki mesele paranızın üstüne konup hiç bir şey gelmemesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

Orijinalden alıntı: marxx

Burada magdurum diye aglayanlarin en az yarisi siparis verirken 2 haftadan once urunun gelmeyecegini biliyordu.

Sizdeki bu ultra zekaya hayran olmamak mümkün değil. Hala burdaki insanların kargo yüzünden yazdığını sanıyorsun. Allah beyni vermiş ama keşke kullanabilsen.

Yok ya biz pcdeponun ortagiyiz ya biliyoruz 2 haftadan once gelmiycegini birak hocam bunlarla basa cikamazsin tarihte kimse kazanamamis sen ben mi kazancaZ. Bu arada dunden beri nickini orhan gencebay diye okuyodum hahahahah

• marxx kullanıcısına yanıt
    Bizim sorunumuz ürünün geç gelmesi değil adamların telefonlara çıkmaması maillere yanıt vermemeleri dükkanlarının boş olması...

• Arkadaşlar şimdi gittim ofislerine fakat kapalı ofisleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Allu AKRacing

quote:

Orijinalden alıntı: hilmignc

quote:

Orijinalden alıntı: Asac Schrader

Aynı gün ben de aldım bakalım pazartesi neler olacak.

Dostum bu pazartesi bizimle ilgili birşey olmaz. Millet umarım iş günü içerisine 28-29 ekimi ve cumartesileri almıyordur...

Dediğim gibi bildirilen süre dışında kargosu verilmeyen arkadaşlar haklı. Ama şimdi sen ben desek ki kargolamadılar çok bekliyoruz, yalan olur neden 10 iş günü yazıyordu.

Gördüğüm kadarıyla verilen kargolama süresi geçen/geçmeyen herkes galeyana gelmiş, seviyorum lan bu forumu

Ben aldigimda 5 is gunuydu benden once alanlarda 3 is gunuydu. Siparisten sonra maille soyledikleri 7-10 is gunuydu. Garip ve o maili attiklarinda 11ci is gunu dolmustu hala 10 is gunu diyolardi 😂😂 20 gun oldu kendim yapmaya baslasam yarisi biterdi heralde bilgisayarin 😁

O zaman sıkıntı kardeşim, ben direk 10 iş gününde girdim siparişi verdim, pc depodan hiç siparişi gelen olmamış mı bu cihazla ilgili ?

• Ben kredi kartıyla aldım bankaya pazartesi mi gideyim yoksa 15 iş gününün dolmasını mı bekleyeyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: WhyNot9

Ben kredi kartıyla aldım bankaya pazartesi mi gideyim yoksa 15 iş gününün dolmasını mı bekleyeyim...

Biraz daha bekle banka her türlü alır hocam bi belli olsun gidişat

• bende ayın 24 ünde verdim siparişi. Geleceğine de kesin gözüyle bakıyorum salı gunu bir tanıdıgımızın 11 inde yada 13 ünde verdigi sipariş geldi. Denildiği gibi ellerinde ürün yok adamların once parayı alıp sonra urunu gonderiyolar buda illa ki zaman alıyor, benim zaman sıkıntım olmadığı için bu işi bilerek aldım bu bilgisayarı.
    Yani sizlere önerim bu bilgisayarların ortalama 3 haftada geldiğidir ve ben suan 3 haftadan fazla bekleyipte gelmeyen görmedim diger başlıklarda dahil.

Bakalım umarım yanılmıyorumdur.
  • quote:

Ben kredi kartıyla aldım bankaya pazartesi mi gideyim yoksa 15 iş gününün dolmasını mı bekleyeyim...

Yine sen bilirsin ama, ben olsaydım zaman kaybetmeden harcama itirazında bulunurdum. Bankaların bile çalıştığı Cuma gününde firmanın bu sipariş yoğunluğuna rağmen tatil yapıyor olması bana pek normal gelmiyor. Devlet kurumları harici, 4,5 gün tatil yapan başka özel firma yoktur sanırım.
  • quote:

Adamların verdiği süreyi doldurmadan gidersen bir yaptırımı olacağını sanmıyorum
  • kredi kartıyla aĺışveriş yapanların beklemesine gerek yok.direk bankaya gidiyosunuz harcama itiraz formu doldurun.pazartesi sabahtan yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: pcengineerr

Arkadaşlar şimdi gittim ofislerine fakat kapalı ofisleri

Eyvallah kardesim. Pazartesiyi bekleyecegiz o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

13 n de verdiğim sipariş çarşamba günü elime açılmamış kutu olarak geçti.
    Hakilaten geç oldu ama çok sevindim. F/p cihazı oldu. 1646 tl ye almıştım ben.
    W10 yüklü şuan cihazdan da memnunum.
    Çok sipariş olduysa sıkıntı olabilir.
    Yüne de yetişmeyecekse vermemeleri lazımdı.
    Cihaz benim gibi gelenlerin hayırlı olsun. Gelmeyenlerde Allah sabır versin.

hangi modeli almıştınız ?

X550 99d olan. İ5 4gb ram. Ben aldıktan sonraki gün 20-30 lira daha ucuzlamıştı zannedersem :) dolar kuruna göre.

• Yahu herkes galeyana gelmiş forumu okumasanız böyle telaşe kapılmayacaktı kimse verilen sürenin dolmasını bekleyin ben gittim demin kapalıydı adamlar tatil yapıyor belli ki pazartesinden itibaren başlarlar kargolamaya diye düşünüyorum .

• Olan oldu tabi ama o kadar uyardık bu site çok tutarsız güvenilmez diye. Yahu Asus'un bir modeline öğlen bakıyorum 1500 küsür tl, akşam bakıyorum 1700 civarında sabah 2200 tl olmuş. Neye göre indirim yapıyorsunuz diye mesaj attım anlık değişiyor sürekli takip edin dediler. Böyle bir indirim sistemi bana güven vermediği için başka bir firmadan daha fazla para vererek çok daha iyisini ama sorunsuz olarak aldım. Firma her ne olursa olsun müşterilerini bilgilendirmek zorunda. Kurumsal bir firma olmadıklarına iyice inandım yazılanları okuyunca.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcengineerr

Yahu herkes galeyana gelmiş forumu okumasanız böyle telaşe kapılmayacaktı kimse verilen sürenin dolmasını bekleyin ben gittim demin kapalıydı adamlar tatil yapıyor belli ki pazartesinden itibaren başlarlar kargolamaya diye düşünüyorum .

Yok dostum bence pazartesi sabahtan bankaya gidip paralarını geri alsınlar,Bizimkileri daha erkenden kargolamaya başlarlar manasıyla
  • Allu AKRacing kullanıcısına yanıt
    Allah sabır versin hocam. Size olanlardan sonra bende güvenmiyorum artık şirkete.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.