Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Suan adamlar sipariş almak istemedikleri için fiyatları %80 civarında artırdılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanig.

Allah sabır versin hocam. Size olanlardan sonra bende güvenmiyorum artık şirkete.

Tesekkurler kardesim. Olan oldu artik. Bide inanmiyolar hala savunanlar var isi gucu biraktim yalan soyluyorum sanki gelen siparis var mi diyenler ayin 13unden once verilen siparis ve iadelerin cogu ulasti bildigim kadariyla. Ofis acilir acilmaz bizimkileri gondermeleri gerek cunku sira bizde. Gelmezse sikinti buyuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde şöyle bir sorun var. Acaba ellerinde 6000 bilgisayar var mi? ( bence yok) Bu kadar yüklü bir miktari yurt dışından en kisa ne kadar sürede temin edilir?

• valla iflas etti demiyorum ben.ama durumun kötü olduğu hissedarların devir yapıp kaçtığı belli.ama iflas o kadar kolay değildir.şu an hissedar kimse iflas erteleme talebinde bulunanilir.çeşitli kanuni yolları var.bizde duruma göre hareket etmeliyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Birde şöyle bir sorun var. Acaba ellerinde 6000 bilgisayar var mi? ( bence yok) Bu kadar yüklü bir miktari yurt dışından en kisa ne kadar sürede temin edilir?

Tahminimce sira sira gondermeleri bu yuzden. Onlar izmirden antepteki depodan falan gelcek diyo ama bence yurtdisindan posta posta geliyo bilgisayarlar.

• Beyler ups kargonun dediğine göre en son gönderim 27 ekimde yapılmış pc depo tarafından.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuz Etin Yahnisi Yavan Olur be kardesim inşallah hakkınızı alırsınız bu işin altından birşey cıkmaz
  • Arkadaslar ups kargo genel mudurlukle gorustun en son 27 ekimde cikis yapmislar o kadat soparis olmasina ragmen hirdaha kargo yapmamislar firma ortaliktan toz olmis sanirim gorunen durum bu

• Albatross07 kullanıcısına yanıt
    Ben beklemeyi göze alıyorum bakalım 2 haftaya gelecektik 66200 lü siparişim
  • Bilgisayarları aldığı tedarikçiye borçlarını ödeyemediği söyleniyor, ne kadar doğru bilmiyorum, pazartesi duruma bakın bilgisayarları gönderemeyecek durumları varsa harcama itirazında bulununun bence, firmaya ulaşılamaması da ayrı bir sorun zaten.Tüm bunların sorumlusu firma, kesin bir bilgi vermiyor, o kadar tavsiye ettik bir de siteyi.

• 1sahin111 1 kullanıcısına yanıt
    Kardesim adamlar 27si en son calıstıkları gun ve bir dahaki iş başı ptesi 27 sinden sonra sipariş gonderememeleri normal.
  • Burdaki herkes ne kadar iyi niyetli.ne kadar pozitif.ne kadar saf.adamlar tatile gitmiştir he.çok sipariş aldılar yetiştiremiyorlar tedarik bekliyorlar öyle mi? Aynen bekleyin görün.sanırım yaşınız yetmiyor Ankara Mavi Bilgisayar da kaçmadan son gün akşam 22 ye kadar her şey günlük gülistanlıktı.ertesi gün kapı duvar.sizin gibi bizde avuttuk kendimizi ama ....

• quote:

Orijinalden alıntı: 1sahin111

Arkadaslar ups kargo genel mudurlukle gorustun en son 27 ekimde cikis yapmislar o kadat soparis olmasina ragmen hirdaha kargo yapmamislar firma ortaliktan toz olmis sanirim gorunen durum bu

Evet dogrudur 27 ekimden sonra tatile girdiler. Finansbank hesaplari kontrol edildi adamlarin herhangi bi anormal durum yok yani hesabi bosaltma gibi. Yani suan gorunen normal bi tatil bekleyin az daha yuzduk yuzduk kuyruguna geldik pazartesi belli olcak. Bizimkile4 gelmezse yan yatti camura batti

• zodiag kullanıcısına yanıt
    tamam da suan benim kotu niyetli olma durumum yok ki adamlar sitesinde yazmış 10 iş günü içinde ben sipariş verdikten sonra 3 iş günü geçti daha 7 iş günü daha geçsin eğer kargolanmamış olursa tabi ki yasal yollara başvuracağız
  • Yani bende katılıyorum hemen heyecanlanıp gaza gelmemek lazım ama olayları düşününce insan şüpheleniyor biraz;

-|28 Ekim'de gerçekleşen hisse değişimi. (Sinan Yener hisselerini eşine devretmiş gibi gözüküyordu o gazete başlığında, konu içerisinde bulamadım, o gazete resmini atan arkadaş tekrar yollarsa sevinirim.)

-|Kaç yıldır bulunan Facebook sayfası bir anda tamamıyla kapandı.

-|Hiç bir özel şirketin tatil yapmadığı günde bu PC Depo tatil yapıyor.

-|2500-3000 TL altında bulunamayan bir notebook modeli 1700-1800'ler den satılıyor.

-|2,3 haftadır kargo bekleyen insanlar mevcut.

Bütün bunlar birleşince haliyle insanlar telaşlanıyor. Telaşlanmamak da elde değil. Birde şu var ne kadar tatil olurlarsa olsunlar bir firma yetkilisi bu kadar dönen muhabbetden sonra gelip açıklama yapmaz mıydı? Özellikle donanimhaber'de etkin bir hesabı olan site bu PC Depo şimdiye kadar 10 kere açıklama yapmış olurdu bu sessizlik pek hayra alamet değil. Hakkınızda bu kadar iflas dedikodusu geçiyor internet ortamında siz hiçbir mecradan bu dedikodulara yanıt vermiyorsunuz?

Umarım hepsinin mantıklı açıklaması olurda kimse mağdur olmaz. Notebook alışverişinde en güvenilir markalardan biriydi PC Depo bu olaylar yalan çıksa bile alnında kara bir leke oluşacak büyük ihtimalle artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 31 Ekim 2015; 11:47:02 >

• bende ayın 12 sinde sipariş verdim lenovo 24 ünde kargoya verdiler 26 sında elimdeydi bekleyin gelir :)
  • Dalga gecip kendinizi kandirin safsiniz vb gibi laflar edenler adamsaniz bu yorumlari silmeyin bu siparisler gelirse goruscez hepinizle. Sanki beklemekten baska caremiz varmis gibi bide siz bidi bidi yapiyosunuz. Tamam kardesim gecmis olsun sen mavi bilgisayardan dolandirilmissin Allah yardim etsin tamamda niye ben dolandirildim sizde dolandirilin gibi konusuyosunuz anlamiyorum..

• Ben mi yanlış düşünüyorum. SizCe de dh yönetim halen reklamını yapmaya devam ettiği firmanın durumu hakkında bize kısa da bir açıklama yapmalı değil mi?
    Daha once de söyledim, bu firmanın dh de reklam veriyor olması şahsen benim firmaya güvenmem de etkili oldu ve güven verdi ki dh konu ile ilgili bizden çok daha sağlıklı bilgiye çok kısa bir zamanda ulaşır.

• quote:

Orijinalden alıntı: marxx

Burada magdurum diye aglayanlarin en az yarisi siparis verirken 2 haftadan once urunun gelmeyecegini biliyordu.

Aynen doğru söylüyorsun. Üstelik uyarmıştıkta ama dinleyen yok. Şimdi ağlasınlar bakalım.

Arkadaşlar size önerim şudur; Pazartesi firmayı arayın hala ulaşamıyorsanız kredi kartı ile sipariş verenler derhal bankaya dilekçe verip itiraz etsinler. Zaten itiraz neticesinde firma ürün teslim edildiğine dair belge sunamayacağı için yapılan ödeme karta geri aktarılacaktır.

Haval ile ödeme yapanlar maalesef sizin için yapacak bişi yok, adamlar banka hesaplarını boşalttı ise tüketici hakları mahkeme vs. de bişi yapamaz bu saatten sonra. Hele ki EFT ile ödeme yapan varsa parasını hiç alamazlar çünkü alabilmesi için mahkeme kararı gerekir, mahkeme sizi haklı dahi bulsa adamın ödeyecek parası yada malı mülkü yoksa yine ödeme alamazsınız üzgünüm.

Ha bir de resmi gazete olayından hasediliyor şu hisse devri olayı, onun açıklaması da en basitinden şu olabilir, ben gazeteyi görmedim ama burada yazılandan okuduğum kadarı ile eşinin üzerine devretmiş deniyor, eğer eşinin üzerine herhangi bir mal mülk taşınmaz yoksa hacze uğramasın diye en yakını olan eşinin üzerine devretmiş olabilir.

Son bir hatırlatma forumda her zaman olduğu gibi bu firmanın elemanları hala cirit atıyor ve ürün gelir merak etmeyin, yok yoğunluktandır vs. gibi yazılar yazıyorlar bunlara da kanmayın bunun tek sebebi millet karta itiraz etmesin beklemeye devam etsin bir de onlar ile tek tek uğraşmayalım açısından olabilir.

Pazartesi Pc depoya ulaşamazsanız Armada Bilgisayarı arayın forumda yazılana göre 750 bin dolar oraya borcu varmış firma kapandımı battımı bizim halimiz ne olacak gibisinden sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StarForce -- 31 Ekim 2015; 12:04:29 >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.