Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eyvallah dostum
  • Bende iyi yonden bakmak istiyorum. Eger ki adamlar dolandirmak istese fiyatlari tamamen piyasaya oranla daha da dusurur ve tamamen tek seferde piyasayi dolandirip cikarlar. Zaten adamlarin banka daki para akislari saglikliymis. Normal duzende devam ediyormus. Bence fazla takilmayin. Pazartesiyi bekleyin. Baktiniz yine bir faaliyet yok bankaya "harcama itirazi" yaparsiniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.facebook.com/groups/asusx550jxkullanicilari/402954043235881/?notif_t=group_comment_reply biz bazı arkadaşlar burdan toplandık. Buraya gelin burda tekrar konuşalım.
  • arkdaşlar en küçük bir bilgi in bile faydası olabilir. denizbank kredi kartı ile almıştım. bankanın önerisi eğer firmada bir dolandırıcılık olayı varsa (sanmıyorum ama)... kartınızı geçici olarak kapatalım siz pazartesi firmayla irtibat kuramazsanız duruma göre ya tamamen kapatırsınız.. Yada tekrar Açarız dedi.. ayrıca pazartesi gerekirse şubede harcama itiraz formunu doldurursunuz dedi... bilginize..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarForce

Arkadaşlar size acizane önerim şudur; Pazartesi firmayı arayın hala ulaşamıyorsanız kredi kartı ile sipariş verenler derhal bankaya dilekçe verip itiraz etsinler. Zaten itiraz neticesinde firma ürün teslim edildiğine dair belge sunamayacağı için yapılan ödeme karta geri aktarılacaktır.

Haval ile ödeme yapanlar maalesef sizin için yapacak bişi yok, adamlar banka hesaplarını boşalttı ise tüketici hakları mahkeme vs. de bişi yapamaz bu saatten sonra. Hele ki EFT ile ödeme yapan varsa parasını hiç alamazlar çünkü alabilmesi için mahkeme kararı gerekir, mahkeme sizi haklı dahi bulsa adamın ödeyecek parası yada malı mülkü yoksa yine ödeme alamazsınız üzgünüm.

Ha bir de resmi gazete olayından hasediliyor şu hisse devri olayı, onun açıklaması da en basitinden şu olabilir, ben gazeteyi görmedim ama burada yazılandan okuduğum kadarı ile eşinin üzerine devretmiş deniyor, eğer eşinin üzerine herhangi bir mal mülk taşınmaz yoksa hacze uğramasın diye en yakını olan eşinin üzerine devretmiş olabilir.

Son bir hatırlatma forumda her zaman olduğu gibi bu firmanın elemanları hala cirit atıyor ve ürün gelir merak etmeyin, yok yoğunluktandır vs. gibi yazılar yazıyorlar bunlara da kanmayın bunun tek sebebi millet karta itiraz etmesin beklemeye devam etsin bir de onlar ile tek tek uğraşmayalım açısından olabilir.

Pazartesi Pc depoya ulaşamazsanız Armada Bilgisayarı arayın forumda yazılana göre 750 bin dolar oraya borcu varmış firma kapandımı battımı bizim halimiz ne olacak gibisinden sorun.

Keşke hisseleri eşinin üstüne devretse tam tersi kendi üstüne almış. Yani adam gitse arkada muhatap alınacak ortak falanda kalmamış oluyor.
    Bir yandan dolandircak insan neden son gün kargo yapsın diyorum bir yandan diğerleri.

• Bir yerde toplanmamız gerekiyor arkadaşlar insanların içine ister istemez kurt düşüyor. Verdiğim linkteki grubu bi arkadaş daha rahat haberleşmemiz için kurmuştu. Oraya gelin başlık altında haberleşelim.
  • Arkadaşlar biri arkadaşların bahsettiği armada ve metro bilgisayar mı neydi onları arayabilirmi? Çalışıyorum ara ara giriyorum müsait değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Arkadaşlar biri arkadaşların bahsettiği armada ve metro bilgisayar mı neydi onları arayabilirmi? Çalışıyorum ara ara giriyorum müsait değilim.

Metro bilgisayarı aradım bizim bi alakamız yok dedi.
  • Geçmiş olsun beyler takip edelim bakalım p.tesi ne olacak

• En son 10 ay önce falan laptop aldım ertesi gün kargoya çıktı. Hatta çantası gelmediği için aradım onuda ertesi gün ücretsiz kargo ile yolladılar. Ne hale gelmiş firma.
  • Aklına çok takılan varsa eski pcdepo dükkanına gidin içerde bi amca var onda genel müdürünün cep telefonu vardı yanımda aradı keşke bilsem alırdım tek böyle ulaşılabilir bimin önünden otobüsle eski yerede gidiyor zaten aklıma geldi yazayım

• BEN 3 HAFTA ÖNCE ASUS XX171X Laptop aldım. Tam 10 gün sonra elime ulaştı. Yanında mouse almıştım mouseyi bozuk yollamışlar
  • Firma gerçekten pazartesi sevkiyata başlarsa
    Pcdepo nickiyle kayıt olup milleti trollemeye çalışan o eleman ile aga1967 nickli eleman hakkında dava açilma hakkı doğar.

• nicolatesla_ N kullanıcısına yanıt
    Adamların İstanbul /Ümraniye de bulunan adresine giden oldu mu? 2 yıl önce oradan elden teslim almıştım. Bildiğin apartman dairesi. Allaha şükür telefon siparişimi 10 günde teslim alabildim. Allah yardımcımız olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StarForce

Arkadaşlar size acizane önerim şudur; Pazartesi firmayı arayın hala ulaşamıyorsanız kredi kartı ile sipariş verenler derhal bankaya dilekçe verip itiraz etsinler. Zaten itiraz neticesinde firma ürün teslim edildiğine dair belge sunamayacağı için yapılan ödeme karta geri aktarılacaktır.

Haval ile ödeme yapanlar maalesef sizin için yapacak bişi yok, adamlar banka hesaplarını boşalttı ise tüketici hakları mahkeme vs. de bişi yapamaz bu saatten sonra. Hele ki EFT ile ödeme yapan varsa parasını hiç alamazlar çünkü alabilmesi için mahkeme kararı gerekir, mahkeme sizi haklı dahi bulsa adamın ödeyecek parası yada malı mülkü yoksa yine ödeme alamazsınız üzgünüm.

Ha bir de resmi gazete olayından hasediliyor şu hisse devri olayı, onun açıklaması da en basitinden şu olabilir, ben gazeteyi görmedim ama burada yazılandan okuduğum kadarı ile eşinin üzerine devretmiş deniyor, eğer eşinin üzerine herhangi bir mal mülk taşınmaz yoksa hacze uğramasın diye en yakını olan eşinin üzerine devretmiş olabilir.

Son bir hatırlatma forumda her zaman olduğu gibi bu firmanın elemanları hala cirit atıyor ve ürün gelir merak etmeyin, yok yoğunluktandır vs. gibi yazılar yazıyorlar bunlara da kanmayın bunun tek sebebi millet karta itiraz etmesin beklemeye devam etsin bir de onlar ile tek tek uğraşmayalım açısından olabilir.

Pazartesi Pc depoya ulaşamazsanız Armada Bilgisayarı arayın forumda yazılana göre 750 bin dolar oraya borcu varmış firma kapandımı battımı bizim halimiz ne olacak gibisinden sorun.

Keşke hisseleri eşinin üstüne devretse tam tersi kendi üstüne almış. Yani adam gitse arkada muhatap alınacak ortak falanda kalmamış oluyor.
    Bir yandan dolandircak insan neden son gün kargo yapsın diyorum bir yandan diğerleri.

En basitinden neden o zaman facebook sayfaları kapalı ?
    Neden herkesin çalıştığı bir günde kepenkler inik?
    En son 3-4 sipariş göndermiş olabilirler satışlar devam etsin çark dönsün diye ya da forumda siparişim geldi diyenler fake üye (pc deponun herkesçe bilinen en sık yaptığı iş)
    Metro firmasını bizzat forumda arayanlar olmuş, firmada olayı doğrulamış.

Kredi kartına itiraz edip ödemeyi geri almak ile bir şey kaybetmezsiniz ama bunu yapmaz iseniz banka uyanır ve firmadan parayı tahsil edemeyeceğini anlar ise kimsenin parasını ödemez anca yıllarca mahkeme vs. uğraşırsanız alırsınız buna da ne gerek var hemen itiraz edin para geri gelsin. Ha firma batmadıysa ayaktaysa zaten tekrar satın alırsınız bu kadar basit.

Ayrıca bu kadar olay olmuş, firmanın battı diyerek bir ton kötü anılmasına sebep olnuyorken niçin bu firmadan bir yetkili gelip bir konuya "biz batmadık arkadaş satışlarımızın arkasındayız en kısa sürede ürünleri göndereceğiz " diye yazmıyor en önemli mesele bu ki forumda pc deponun ne kadar aktif olduğu herkesce malum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StarForce -- 31 Ekim 2015; 12:59:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

Firma gerçekten pazartesi sevkiyata başlarsa
    Pcdepo nickiyle kayıt olup milleti trollemeye çalışan o eleman ile aga1967 nickli eleman hakkında dava açilma hakkı doğar.

rakip firmalarin maaşlı elemanlari konuda zaten bolca bulunuyor hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: nicolatesla_

quote:

Arkadaşlar biri arkadaşların bahsettiği armada ve metro bilgisayar mı neydi onları arayabilirmi? Çalışıyorum ara ara giriyorum müsait değilim.

Metro bilgisayarı aradım bizim bi alakamız yok dedi.

Birileri diyordu ben aradım adamlarında alacağı var alamamislar falan diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: saulu

Adamların İstanbul /Ümraniye de bulunan adresine giden oldu mu? 2 yıl önce oradan elden teslim almıştım. Bildiğin apartman dairesi. Allaha şükür telefon siparişimi 10 günde teslim alabildim. Allah yardımcımız olsun

Öncelikle teşekkür ederim kardeşim. pcengineer isimli arkadaşımız kontrol etti bugünde kapalılarmış.https://www.facebook.com/groups/asusx550jxkullanicilari/402954043235881/?ref=notif&notif_t=group_comment_reply biz burada toplanıcağız arkadaşlar sizde gelirseniz iyi olur. Up layalım

• StarForce kullanıcısına yanıt
    Facebook sayfaları kapandıysa kesin batmışlardır gzel tespit
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.