Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

Orijinalden alıntı: nicolatesla_

quote:

Arkadaşlar biri arkadaşların bahsettiği armada ve metro bilgisayar mı neydi onları arayabilirmi? Çalışıyorum ara ara giriyorum müsait değilim.

Metro bilgisayarı aradım bizim bi alakamız yok dedi.

Birileri diyordu ben aradım adamlarında alacağı var alamamislar falan diye.

Kim dediyse yalan söylemiş arkadaşlar herkese itibar etmeyin.
  • Bu firma sanırım asus yetkili satıcısı.

Her hafta binlerce asus pc satmasının iki yolu var: uluslar arası gemi ya da uçak kargosuyla yurt dışından ithal ediyor (asus fabrikasından) ya da asus turkiyeden toplu siparis alıyor. Geldiği kadarını yolluyor.

Asus turkiyede ust düzey tanıdığı olan varsa eğer hem hangi yolla tedarik ettiğini öğrenebiliriz hem de hangi uluslararası kargo şirketiyle çalıştığını öğrenebiliriz.

Bu şekilde ulaşmak bilgi almak mümkün. Örneğin 'kargoda bekleyen 3000 var' gibi bir bilgi edinilebilir.

Yazarken aklıma geldi bunların deposunun adresini de öğrenebiliriz asus türkiye vasıtasıyla. Depoyu boşaltıp kaçmışsalar da öğreniriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batma falan yok , adamlar siparişleri yetiştiremiyorlar. Yeni ithaalat bekliyorlar
  • nicolatesla_ N kullanıcısına yanıt
    Link verip durma herkesin facebook hesabı olacak diye bir kaide yok. Tek haberleşme yerim burası. Senin yüzünden kapatacaklar bu sayfayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan1910

Facebook sayfaları kapandıysa kesin batmışlardır gzel tespit

yazdıklarımı cımbızlama arkadaşım tek onu mu gösterdik sebep olarak.
    neyse siz neye inanmak istiyor iseniz ona inanın.
    mavi bilgisayar battığında da 2-3 ay kimse inanmamış hala ürünlerim gelecek diye umut edenler vardı. biz yıllarca bu tür olayları tecrübe ettiğimiz için artık görünen köye klavuz aramıyoruz.
  • Ben de 16.10.2015 tarihinde x550jx xx171d. 8gb modelini almıştım. 5 iş günü içinde kargoya verilmesi gerekirken verilmedi bunun üzerine siparişi iptal ettim.7-10 iş günü içinde kredi kartına iade işlemi gerceklesecegini söylediler ama bu olanlardan sonra hiç güvenemiyorum pazartesi harcama itirazında bulunacağım inşallah bir an önce çözülür.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nicolatesla_

quote:

Arkadaşlar biri arkadaşların bahsettiği armada ve metro bilgisayar mı neydi onları arayabilirmi? Çalışıyorum ara ara giriyorum müsait değilim.

Metro bilgisayarı aradım bizim bi alakamız yok dedi.

Birileri diyordu ben aradım adamlarında alacağı var alamamislar falan diye.

konu iyice bilgi çöplüğüne döndü. burayı takip edip kendi kendimizi huzursuz ediyoruz.

firmanın durumu ne yazık ki pazartesi günü biraz daha netleşir. şu anki durum pek iç açıcı olmasa da konunun ilk sayfalarında kesin battı diyen arkadaşlarda oldu. sonra numaranızı verin diyenlere geri dönüş yapmadı. muhtemelen amaç ortalığı karıştırmak. şunu da unutmayalım burası internet ortamı nice iki lafı bir araya getiremeyen insan burda holding sahibi gibi tavır takınabiliyor.

mavi bilgisayar olayında ben bişeyler yaşadım diyen adam gelip burda inşallah beter olursunuz gibi laflar sergiliyor yol göstereceğine.

ben dün konuyu gördüğümden beri binlerce lira etmeyecek kadar üzüldüm konuyu görmeyen onbinlerce alışveriş yapan adam var. tek diyebileceğimiz şey ptesi inşallah sorunsuz şekilde iletişim kurarız firmayla.

• StarForce kullanıcısına yanıt
    Gerçekten güzel tecribe edinmişssin kardeşim, salı günü bilgisayar yollayan firma arada 2-3 gün tatil gününde bir anda batacak
  • ÖNEMLİ!!

Arkadaşlar sinan beyle konuştum az önce şirketin battığını ve ürünleri yollayamayacağını söyledi. Fakat pazartesi akşamında bu işin sonuçlanacağını yani başka bir adla devam edip etmeyeceğini veya alınan siparişlerin geri ödemesinin yapılacağının belli olacağını söyledi. Batma sebebi olarak ise tedarikçi firmanın son siparişini karşılamadığını ve onlarında tedarikçi firmanın son çekini ödemedikleri için batma durumunun olduğunu söyledi. Yaklaşık 400 kişinin siparişinin yerine getirilmediğini ve bunların listesinin elinde olduğunu söyledi başka bir hesaptan mağdur olanlara geri ödeme yapacağını söyledi yaklaşık 12 dakika konuştuk telefondan ve geri ödeme yapacağının garantisini verdi. Thh ye başvurmayın biz zaten yapıcaz siz başvurursanızda o uzayacak dosya avukat masrafı olacak ki biz o sürede zaten öderiz dedi. Bakalım görücez sözünün eri mi buda 10 iş günü içinde kesin teslim lafı gibi mi olacak pazartesinden itibaren görücez.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceza_61

Link verip durma herkesin facebook hesabı olacak diye bir kaide yok. Tek haberleşme yerim burası. Senin yüzünden kapatacaklar bu sayfayı.

Arkadaşım şuan burası sana stresten başka bişey katıyor mu? Bu başlık yüzünden ortalık karıştı ama link yada gerçek bi bilgiye ulaşabildin mi? Saçma sapan konuşmalardan başka bişey yok. Çok mu zor facebook hesabı açmak. Ortamı germekten başka birşey yapmıyorsun.
  • quote:

Bu firma sanırım asus yetkili satıcısı.

Her hafta binlerce asus pc satmasının iki yolu var: uluslar arası gemi ya da uçak kargosuyla yurt dışından ithal ediyor (asus fabrikasından) ya da asus turkiyeden toplu siparis alıyor. Geldiği kadarını yolluyor.

Asus turkiyede ust düzey tanıdığı olan varsa eğer hem hangi yolla tedarik ettiğini öğrenebiliriz hem de hangi uluslararası kargo şirketiyle çalıştığını öğrenebiliriz.

Bu şekilde ulaşmak bilgi almak mümkün. Örneğin 'kargoda bekleyen 3000 var' gibi bir bilgi edinilebilir.

Yazarken aklıma geldi bunların deposunun adresini de öğrenebiliriz asus türkiye vasıtasıyla. Depoyu boşaltıp kaçmışsalar da öğreniriz.

Asus Türkiyede benim tanıdığım var merak eden özel mesaj atsın isteme sebebini de yazsın numarasını ya da mail adresini veririm belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: anilzxc

BEN 3 HAFTA ÖNCE ASUS XX171X Laptop aldım. Tam 10 gün sonra elime ulaştı. Yanında mouse almıştım mouseyi bozuk yollamışlar

Mousu bırak hocam pc nasıl guzel mi ? Sıfır jelatinli mi geldi bunlardan bahseder msn
  • 1 kez alışveriş yaptım dell 7537 almıştım, bana soranlara da ben ordan aldım sorun çıkmadı al diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarForce

quote:

Bu firma sanırım asus yetkili satıcısı.

Asus Türkiyede benim tanıdığım var merak eden özel mesaj atsın isteme sebebini de yazsın numarasını ya da mail adresini veririm belki.

Merhaba. Siz ulaşamaz mısınız?

• Siz daha bekleyin adamlar belki şimdi San Francisco da tatil yapıyor Hiç bir firmanın tatile çıkmadığı gün tatlile çıkıyorlar,maillere,telefonlara cevap yok,dükkanlar boş,ilginç bir şekilde ellerindeki laptop sayısı oldukça fazla ve bin Tl indirim yapıyorlar Biraz akıllı olun yav hala laptop gelecek diye bekleyenler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merhabax -- 31 Ekim 2015; 13:09:38 >
  • mrbstnc M kullanıcısına yanıt
    kardes bunu kanıtlayabilir msn bana ? 400 kişi diyosun sırada kac siparis oldugundan habern yok :D en son 60000 civari yollandı son gordugum rakam 69 binlerdeydi yani bi 9 bin var :)
    THH ye başvurmayın şöyle yapmayın tarzı dalaverelere inanmayın. Mağdur olan arkadaşlar pazartesi gerekli tüm işlemleri başlatsın. Şahsen benim bu olaylardan önce yaptığım alışveriş hiçbir sebep gösterilmeden istanbul içi 10 günde teslim edildi. Varın gerisini siz düşünün
  • nicolatesla_ N kullanıcısına yanıt
    Önceki yazımı facebook ta paylaş o zaman. Belki asus yetkilisi tanıdık çıkar.

Kardesim eger ki csb ise komik degil, gercek ise hic komik degil.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.