Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mrbstnc

ÖNEMLİ!!

Arkadaşlar sinan beyle konuştum az önce şirketin battığını ve ürünleri yollayamayacağını söyledi. Fakat pazartesi akşamında bu işin sonuçlanacağını yani başka bir adla devam edip etmeyeceğini veya alınan siparişlerin geri ödemesinin yapılacağının belli olacağını söyledi. Batma sebebi olarak ise tedarikçi firmanın son siparişini karşılamadığını ve onlarında tedarikçi firmanın son çekini ödemedikleri için batma durumunun olduğunu söyledi. Yaklaşık 400 kişinin siparişinin yerine getirilmediğini ve bunların listesinin elinde olduğunu söyledi başka bir hesaptan mağdur olanlara geri ödeme yapacağını söyledi yaklaşık 12 dakika konuştuk telefondan ve geri ödeme yapacağının garantisini verdi. Thh ye başvurmayın biz zaten yapıcaz siz başvurursanızda o uzayacak dosya avukat masrafı olacak ki biz o sürede zaten öderiz dedi. Bakalım görücez sözünün eri mi buda 10 iş günü içinde kesin teslim lafı gibi mi olacak pazartesinden itibaren görücez.

İşte bu ilginç bir haber..numarasını nereden buldunuz da aradınız?
    "tedarikçi firmanın son siparişini karşılamadığını ve onlarında tedarikçi firmanın son çekini ödemedikleri için batma durumunun olduğunu söyledi."
    bu bana pek inandırıcı gelmedi..
    umarım ürünleriniz gelir ama siz gene de tedbirinizi alın benden uyarması arkadaşlar.

• quote:

ÖNEMLİ!!

Arkadaşlar sinan beyle konuştum az önce şirketin battığını ve ürünleri yollayamayacağını söyledi. Fakat pazartesi akşamında bu işin sonuçlanacağını yani başka bir adla devam edip etmeyeceğini veya alınan siparişlerin geri ödemesinin yapılacağının belli olacağını söyledi. Batma sebebi olarak ise tedarikçi firmanın son siparişini karşılamadığını ve onlarında tedarikçi firmanın son çekini ödemedikleri için batma durumunun olduğunu söyledi. Yaklaşık 400 kişinin siparişinin yerine getirilmediğini ve bunların listesinin elinde olduğunu söyledi başka bir hesaptan mağdur olanlara geri ödeme yapacağını söyledi yaklaşık 12 dakika konuştuk telefondan ve geri ödeme yapacağının garantisini verdi. Thh ye başvurmayın biz zaten yapıcaz siz başvurursanızda o uzayacak dosya avukat masrafı olacak ki biz o sürede zaten öderiz dedi. Bakalım görücez sözünün eri mi buda 10 iş günü içinde kesin teslim lafı gibi mi olacak pazartesinden itibaren görücez.

Sen dün diyordun ki metro bilgisayarı aradım onlar battı diyorlar diyordun. Arkadaşlar aramış adamlar bizimle ilgisi yok demiş.
    Dün üye oldun ortalıkta acayip mesajlar atıyorsun.
    Ver şu numarayı pmden bende arayayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ceza_61

Önceki yazımı facebook ta paylaş o zaman. Belki asus yetkilisi tanıdık çıkar.

""Arkadaşlar sinan beyle konuştum az önce şirketin battığını ve ürünleri yollayamayacağını söyledi. Fakat pazartesi akşamında bu işin sonuçlanacağını yani başka bir adla devam edip etmeyeceğini veya alınan siparişlerin geri ödemesinin yapılacağının belli olacağını söyledi. Batma sebebi olarak ise tedarikçi firmanın son siparişini karşılamadığını ve onlarında tedarikçi firmanın son çekini ödemedikleri için batma durumunun olduğunu söyledi. Yaklaşık 400 kişinin siparişinin yerine getirilmediğini ve bunların listesinin elinde olduğunu söyledi başka bir hesaptan mağdur olanlara geri ödeme yapacağını söyledi yaklaşık 12 dakika konuştuk telefondan ve geri ödeme yapacağının garantisini verdi. Thh ye başvurmayın biz zaten yapıcaz siz başvurursanızda o uzayacak dosya avukat masrafı olacak ki biz o sürede zaten öderiz dedi. Bakalım görücez sözünün eri mi buda 10 iş günü içinde kesin teslim lafı gibi mi olacak pazartesinden itibaren görücez. """

Görüyorsun deme adamın yaptğını,yani bu başlık kapansa daha iyi şuan. Moderator arıyoruz şuan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

ÖNEMLİ!!

Sen dün diyordun ki metro bilgisayarı aradım onlar battı diyorlar diyordun. Arkadaşlar aramış adamlar bizimle ilgisi yok demiş.

Ortalığı karıştırmak için üye olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

ÖNEMLİ!!

Ben aradığımın fotografını atarım numarada şu 0 412 229 46 50. Senin kanıtın varmı

@mrbstnc

• quote:

Orijinalden alıntı: SakinAdam16

quote:

quote:

ÖNEMLİ!!

Ortalığı karıştırmak için üye olmuş

aga1967 ve bu ikisi bu battı olayını başlatan.Ikiside dün üye oldular. Ya gerçekten ortalığı karıştırıyorlar yada birşeyler bilip herkesten gizliyorlar.

• Beyler yeni uye olanlara itibar etmeyiniz. Pcdepo'ya ulasilamamasindan dolayi bu tur uyeler rakip firma elemani olabilir. Ve pcdepo nun bu zaafindan istifade edip bizim siparislerimizi iptal etmemizi istemektedirler. Ve ortaligi karistirip daha da cikmaza sokmaktadirlar.

Pazartesi oluncaya dek ve resmi bir aciklama gelinceye dek hic bir uyeye ve yaziya itibar etmeyiniz. Er yada gec pazartesi ve sonrasinda bir aciklama olacaktir.

• Merhabax kullanıcısına yanıt
    hahaha cok eglenceli gercekten. 1 ayda 10.000 civari sipariş alan yer 6-7 bin tanesini gonderiyor ama geri kalanlar beklemesin dimi
  • quote:

ÖNEMLİ!!

Yazdıklarının ss ni aldım. Eğerki firma açık olursa falan adamlara bu yazdıklarını vereceğim. Onlar kanuni işlemleri yaparlar firma hakkında yalan ve iftiradan dolayı. Dediklerin doğruysa zaten sorun yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StarForce

Arkadaşlar size acizane önerim şudur; Pazartesi firmayı arayın hala ulaşamıyorsanız kredi kartı ile sipariş verenler derhal bankaya dilekçe verip itiraz etsinler. Zaten itiraz neticesinde firma ürün teslim edildiğine dair belge sunamayacağı için yapılan ödeme karta geri aktarılacaktır.

Haval ile ödeme yapanlar maalesef sizin için yapacak bişi yok, adamlar banka hesaplarını boşalttı ise tüketici hakları mahkeme vs. de bişi yapamaz bu saatten sonra. Hele ki EFT ile ödeme yapan varsa parasını hiç alamazlar çünkü alabilmesi için mahkeme kararı gerekir, mahkeme sizi haklı dahi bulsa adamın ödeyecek parası yada malı mülkü yoksa yine ödeme alamazsınız üzgünüm.

Ha bir de resmi gazete olayından hasediliyor şu hisse devri olayı, onun açıklaması da en basitinden şu olabilir, ben gazeteyi görmedim ama burada yazılandan okuduğum kadarı ile eşinin üzerine devretmiş deniyor, eğer eşinin üzerine herhangi bir mal mülk taşınmaz yoksa hacze uğramasın diye en yakını olan eşinin üzerine devretmiş olabilir.

Son bir hatırlatma forumda her zaman olduğu gibi bu firmanın elemanları hala cirit atıyor ve ürün gelir merak etmeyin, yok yoğunluktandır vs. gibi yazılar yazıyorlar bunlara da kanmayın bunun tek sebebi millet karta itiraz etmesin beklemeye devam etsin bir de onlar ile tek tek uğraşmayalım açısından olabilir.

Pazartesi Pc depoya ulaşamazsanız Armada Bilgisayarı arayın forumda yazılana göre 750 bin dolar oraya borcu varmış firma kapandımı battımı bizim halimiz ne olacak gibisinden sorun.

Keşke hisseleri eşinin üstüne devretse tam tersi kendi üstüne almış. Yani adam gitse arkada muhatap alınacak ortak falanda kalmamış oluyor.
    Bir yandan dolandircak insan neden son gün kargo yapsın diyorum bir yandan diğerleri.

Soyadlari ayni diye esimi oluyor birde...

• Bende mağdurum umarım herif yamuk yapmaz pazartesi akşam battıklarını öğrenirsiniz kaydedin bunu bir yere.. Metro elektronikle evet bir alakası yok ama durumdan haberdar olduklarını söylemişlerdi bende mağdurum neden sallıyım ve 60bin 69bin aralığında kaç siparişin ödemesi yapılmış bilmiyorsunuz açtığınız her sipariş kaydı oraya kod olarak düşüyor sayı artıyor kaale alınan siparişler ödemesi yapılan siparişler ve 400 tanesinin kargosu kesin olarak gönderilmeyecekmiş

• Bence ortada ciddi bir şeyler var.. ama kimse söyleyip mesuliyet almak istemiyor.
    Sonuçta resmi olarak kimse de bir kanıt yok.
    Bir e-ticaret firması 4 gün tatil eder mi? iyi düşünelim etti diyelim.. bu kadar insanlar yazıyor arıyor ulaşmaya çalışıyor neden hala bir açıklama yok!
    Bence sitelerine bir an önce açıklama yapmaları gerekir. Veya müşterilerine mailing çalışması yapması gerekir diye düşünüyorum.
  • Konu popülere düşmüş. Dalga geçenmi ararsın, kuruntu yapanmı ararsın herkes burda. Adam dün üye olmuş 25 mesajın 25 i pcdepoyla alakalı. Gerçek üyelere tavsiyem. Şu an elden birşey gelmiyor her yazanı kaale alıp hoplayıp zıplamayın. Yapılacak şey pazartesi sabahı beklemek, zaten forumdan arkadaşlar sabah şirkete gideceklerdir. Bizim mezarlandda kepenk fotoğrafın görünce dolandırıldığımızı anladık. Ama birlik beraberlik kuruşumuza kadar aldık. Pazartesi beklenir, bakılır. Kapalıysa harcama itirazları yapılır, thh başvurulur. Süreç bir şekil işler. Yıl 2016 sakin.

• quote:

Bende mağdurum umarım herif yamuk yapmaz pazartesi akşam battıklarını öğrenirsiniz kaydedin bunu bir yere.. Metro elektronikle evet bir alakası yok ama durumdan haberdar olduklarını söylemişlerdi bende mağdurum neden sallıyım ve 60bin 69bin aralığında kaç siparişin ödemesi yapılmış bilmiyorsunuz açtığınız her sipariş kaydı oraya kod olarak düşüyor sayı artıyor kaale alınan siparişler ödemesi yapılan siparişler ve 400 tanesinin kargosu kesin olarak gönderilmeyecekmiş

He yani adam 8600 tanesini göndericek 400 tanesini göndermicekmiş. Arkadaşım bak sana ağır konuşurum herkes gergin zaten yürü git şurdan.
  • mrbstnc M kullanıcısına yanıt
    Bence sana söylediler.. baktılar herkes arıyor uğraşmak istemediler bilmiyoruz dediler.
    Rakip firmalar birbirlerini her zaman takip ederler. Eğer böyle bir şey varsa bir çok sitenin haberi var bence veya tedarikçi firmaların..
  • Konuyu popi konularda görüp, sessizce olayları izleyenler burdasınız biliyorum, tek olamam

Bu arada mağdur arkadaşlara geçmiş olsun inş alırsınız parayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 31 Ekim 2015; 13:32:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kalın kafalısınız be neyse benim bildiğim kendime.. Umarım kurtuluruz 1900 liram var içerde benimde

• arekner kullanıcısına yanıt
    adamlar 10 bin tane sipariş almış internette yaklaşık 20-30 kişi itiraz ediyor diye açıklama yapacağını sanmıyorum
  • ozan1910 O kullanıcısına yanıt
    Adamlar donanım habere bir ton para veriyorlar reklam için.. şu konunun popülerliğine bakar mısnınız? Sizce bunu hafife alırlar mı?
  • Beyler bakin tekrar yaziyorum arada 2-3 tane uye var ortaligi karistiriyor. Itibar etmeyin!!! Siz bunlari kaale aldikca bunlar daha beter azitacak. Git gide bir yerlerinden uydura uydura yazilar yazacaklar.

En son ben sirket sahibiyim diyen bile cikabilir.

Itibar etmezseniz onlarda kendi halinde takilir. O kisileri alintilamayin, cevaplamayin elbette onlarda pes edecektir bir muddet sonra. Su 2-3 troll uyeye cevap vermeyin!!!
    Galeyane gelmeyin!

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.