Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu firmadan daha öncesinde 3-4 bilgisayar almıştım kendim ve çevremdekiler dahil. Hiç sorun yaşamamıştım. En son yanlış olmasın 4 sene önce falan bir siparişim olmuştu. Ama bu şekilde imajlarını zedelemeleri üzücü olmuş.

Yine de ben bir art niyet olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta adamlar kaç yıldır piyasada faaliyet veriyorlar. Hani bizde bir durum vardır, doğru işleri görmezden geliriz ama en ufak bir yanlışta direk infaz ederiz. Bizdeki durum da bu oldu.

Mutlaka işleyişle alakalı bir sorun vardır diye düşünüyorum. Ha eğer sırf nakit para tutup faizden gelir elde etmek için yapıyorlarsa da kendi ayıpları başka bir şey değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 31 Ekim 2015; 8:33:13 >
  • Pazartesi ola hayrola.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcdepo-Destek

Herkese iyi akşamlar hakkımızda çıkan "iflas etti" dedikoduları gerçeği yansıtmamaktadır. Ürün tedariği ile ilgili birtakım sorunlar yaşamaktayız, yoğun sipariş aldığımızı belirttik, ürünlerinizi tabii ki göndereceğiz ama bize biraz süre verin yaklaşık 4 ay içinde bütün müşterilerimizin siparişini teslim etmeyi planlıyoruz. Herkesten firma olarak özür diliyoruz.

Batmışsınız la işte daha ne olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kafa yapan çocuğun teki dikkate almayın. Daha önce özür diledi mesajı için.

• Herkese geçmiş olsun ancak bin tl de ucuz olsa 15-20 gün beklenerek ürün alınmaz. Hele e-ticaret çok riskli . Ne firmalar battı. Bu alanda en köklü hepsiburada. Onun dışında farklı İşleri olan n11, hızlıal, kliksa gibi firmalardan şaşmayın.

• mavi bilgisayar bir gecede butun depolari bosaltip batmisti insallah pcdepo boyle olmaz.
    Ben urun almadim ama magdurun yanindayiz

• arkadaşlar birazdan ofislerine gideceğim son durumu buradan yazarım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcengineerr

arkadaşlar birazdan ofislerine gideceğim son durumu buradan yazarım .

Hocam bizi de bilgilendirirsen çok sevinirim. Ben arıyorum telefona artık operator dusmuyor direk çalıyor ama açan yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merakla bekliyoruz kardeş. Neden telefonlara bakmıyorsunuz diye sorarsan çok sevinirim

• merak etmeyin eğer ki ofis açıksa soracağım ve söyleyeceğim çok şey var zaten :)
  • Pcdepo elemanları normalde bu forumda cirit atardı. Bu karar söylentiye rağmen çıkıp da resmi bir açıklama yapmıyor olmaları ister istemez herkesi tedirgin ediyor.

Umarım herkes bilgisayarına kavuşur.
  • quote:

Kaç gibi yazarsin usta?

• nicolatesla_ N kullanıcısına yanıt
    yarım saat sonra yola çıkacağım dudullu tarafında işim var mobil sürümden saat 11:30 a kadar bilgi vereceğimi umuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CarpeDiem_

Pcdepo elemanları normalde bu forumda cirit atardı. Bu karar söylentiye rağmen çıkıp da resmi bir açıklama yapmıyor olmaları ister istemez herkesi tedirgin ediyor.

Umarım herkes bilgisayarına kavuşur.

battıkları çok belli insanlar hala ümit ediyo

• Pcdepo kadar berbat site yok x550jk tüm sorunlu serileri oraya mı denk gelir arkadaş adamların neden ucuza sattıkları belli oluyor kapalı bandrollü kutu satıyorlar ama çoğu yurtdışı iade ürünlerinin fabrikada yenilenmiş hali asus x550jk konusununa bakın tüm sorunlu laptoplar pcdepodan alınma . Birisi de demiş 6000 sipariş 12 milyon tl fln adamların ofisine gidin bakın nerde 6 bin sipariş doğru düzgün müşteri temsilcisi yok

• Ortalik fena karismis

• quote:

yarım saat sonra yola çıkacağım dudullu tarafında işim var mobil sürümden saat 11:30 a kadar bilgi vereceğimi umuyorum.

Bugun kapali olmasi lazim ama yinede sen bilirsin

• Allu AKRacing kullanıcısına yanıt
    bugün saat 15 e kadar açıkmış
  • Arkadaşlar benim ilk siparişin olan 59876 nolu siparisim kargolanmisti ayin 22sinde. Ben iade edip i7 li almak istediğim için kargocudan teslim almamıştım urunu. Şimdi kontrol ettim urun hala kargoda bekliyor. Ulaşılamadı diye not düşmüşler büyük ihtimal bu adamlarda ulaşamadı pcdepoya.

İşin ilginç yanı UPS kargo da operatorden sonra kendi kendine kapanıyor teleofon diğer telefonları bi arıyorum calmiyir diğer arayisimda yanlış numara diyor. Aklima acaba seçim bahanesiyle herkes kafa tatili mi yapıyor diye geldi bi nebze de olsa icimi rahatlatsin diye öyle dusunmeye calisiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ariyorum acan yok gecmis olsun bende yaklasik 2haftadir iade bekliyorum gelen giden yok 2.186tl harcama itirazi olusturun sonra tuketici hakem heyetine basvururuz daha sonra savciliga suc duyurusu ve icra takibi baslatiriz tabi adam herseyi devredecek 5kurusssuz kalacak kacar mi kacmaz mi o ayri bu is çok uzar.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.