Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abi belki bunla ilgili 20 mesaj atmısımdır :D anlatamıyoruz bi tane trololo geldi konuyu actıktan yarım saat sonra hesap acıp trolledi milleti smdi kendiside inandıramıyo kimseyi saka yaptım diye :D oda vicdan azabı cekiyo
  • Allu AKRacing kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle ya da bu kadar vurgun yaptik yeter demislerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sen misin o yoksa nerden biliyon vicdan azabi cektigini. Nasil tespit

• smhyldz41 kullanıcısına yanıt
    Yok ya bi kac kişi battı cıktı tecrubem var bilmem ne falan diyoda.Benm duyduguma görede hic bi sorun yok sadece ortaklar ayrılmıs sanırım bide Asuslarla ilgili bi fırsat yakalamıslar yani öyle deniyor.Ortaklar kargolamaz heralde bizim pcleri :D calısanların ayrılmıs olmaması dilegiyle.Neyse ben yatıyorum gelecegi yok ama insan bekliyor işte :D
    öyle bişey yaptıgımı dusunsene bana ne kufur ederler :D hahahha ama ben deglm tabi.Nerden biliyorum cunku o soloman tekrar cevap attı valla saka yaptım falan gibisinden bişeyler yazmıs vicdan yapmıs onceki sayfalardaydi smdi hic arayıp bulamam git kendin bak :D
    Ulan duses laptop buldum diye sevinmistim bende Ticari sicil gazetesi basta aklima gelseydi bu kadar canimi sikmazdim simdi ayni siteye girip kontrol edecegim orda tasfiye halindeki sirketlerin ismide yaziyor ona gore hareket ederiz. Hadi iyi geceler...

Tamam tamam okudum o mesaji sen benden daha iyi bilirsin ama

• durduk yere ortaligi karistirmayin. yok iflas ettiler yok paralari kacirdilar. rakip firma elemanlari konuya damlamis hemen. bir kere pcdepo gibi bi sirket niye iflas etsin bu kadar urun satiyor. ikincisi asiri urun talebi aldi diye iflas eden herhangi bir firma gordunuz mu hayatiniz boyunca. en kotu fazla talebe karsilik bulamazlar bir kisminizin parasini iade ederler.

trollugun luzumu yok. delinin teki kuyuya tas atmis 50 bin kisi ugrasiyor cikarmak icin.

ayrica bu kadar soyleniyorsunuz siparislerinizi iptal etsenize tutan mi var. niye iptal etmiyorsunuz. buldunuz beles leptobu almasini biliyorsunuz tabi

ayiptir

Yukardaki arkadasın dedgi dogruysa yani finansbank olayı.Adam parayı ceker gider yani :) gorcez pazartesi hacı smdilik ne desek bos yapcak bişeyde yok . Uttulersede napalım ben 2300le batmam kimse batmaz en fazla biraz sıkıntı cekeriz bazıları birileriyle ters duser bazıları ıcın durum cıddı olabilir yazık gunah tabiki mesajımda yanls anlaslmasın ukalalıkla alakası yok sadece benm demek istedigim bu parayla ne biz batarız nede onlar cıkar.Yukarda Allah var biyerden cıkar onlardanda elbet.Kimsenin hakkı kimsede kalmaz ödenir bigün Hadi caoooo
  • Ayrıca iflas edecek adam 28 inde 4.650 tlmi niye iade etti adamın yüzüne bile dedim siz dolandırıcısınız bana bu kağıdın sahte olmadığını ne bileyim dedim banka ile irtibat yaptım sıkıntı yok dedi adamlar batacak olsa az mantıklı olun yani ben olsam yanımda kaç kişi götürürsem kâr der fiyatı 1500 çekerdim böyle bir dolandırıcılık olmaz yada 2015 model yeni çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: Allu AKRacing

Yukardaki arkadasın dedgi dogruysa yani finansbank olayı.Adam parayı ceker gider yani :) gorcez pazartesi hacı smdilik ne desek bos yapcak bişeyde yok . Uttulersede napalım ben 2300le batmam kimse batmaz en fazla biraz sıkıntı cekeriz bazıları birileriyle ters duser bazıları ıcın durum cıddı olabilir yazık gunah tabiki mesajımda yanls anlaslmasın ukalalıkla alakası yok sadece benm demek istedigim bu parayla ne biz batarız nede onlar cıkar.Yukarda Allah var biyerden cıkar onlardanda elbet.Kimsenin hakkı kimsede kalmaz ödenir bigün Hadi caoooo

Troll felan değilim ankara genel merkez müdürü samimi arkadaşım sağolsun beni kırmayıp ilgilendi bizde ürün bekliyoruz ama bidaha tövbe almam bu siteden

• tired of waiting T kullanıcısına yanıt
    Valla iyi saydırmışın hocam eyvallahta kime dedigini pek anlayamadım.Eger lafın bizeyse yani cidden magdur olup bekleyenlere ki ben 13unden beri bekliyorum ve takip ediyorum vede hic bişeyi belese almadım 2300 Lira verdim .Ayrıca siparişi iptal etmememin sebebi bana soruyosan eger para iadesinin kargodan daha sıkıntılı oldugu icin siparisi iptal etmiyorum .Eger suraya gelip birilerini savunup birilerine saydıracaksanız once bi nolmus ne bitmiş takip edin ondan sonra yazın.Sözüm meclisten dısarı kime dedigini bilmiyorum.Ayrıca senin beles diye tabir ettigin en fazla 300-400 liralık bi indirim yani anlıycagın kimse belese almıyor ;) Herkes hakkı olanı istiyo ve buna kimse bişey diyemez.Zaten cogu kişi iflastan söz etmiyo dolandırılmaktan yakınıyo .Herkes kendine verilen sureyi fazlasıyla bekledi 5 iş gunu yazıyosan maksimum 6-7 iş gununde gonderceksin kargoyu.Bu kadar kişi magdur olup reklamnı verdigin forumda bu kadar yorum atıyosa tatil yapmayacaksın insanların kargolarını gondereceksin.Laf sokcam diye yorum yapmanın luzumu yok ;)
    ayıptır

• Kingkaan34 K kullanıcısına yanıt
    Yok hocam troll diye sana demedm ben yanls anlamıssın :) geliyolar burda sıkıntıda olan insanlarla ugrasıyolar onlara diyorum.Allah razı olsun aldıgın bilgiyi ilettigin icin bize. Mantık olarak bizde öyle dusunuyoruz.Herkes kac gundur bekliyo bişeyler söyluyo buda pcdepo hayranlarının zoruna gidiyo sıkıntı bu yani yoksa kimsenin %100 siz dolandırıcısınız dedigi yok.Adamın hakkı yani isyan etmek tabi eder herkesin işi gucu kaldı bu olmayan kargolama yuzunden .Gelde anlat işte :)
  • Bizim foruma iyi itelediler anlaşılan. Zannetmiyorum o kadar siparişin geleceğini. Eger devlet kanadindan resmi bir baski olursa veya benzeri bir olay zamanla ürünleri gönderirler bu sa değişen kur ve fiyatlardan firmaya zarar yazar. Ürünleri kendileri mi ithal ediyor napiyorlar anlamadım ama o fiyat farkları kardan kisilip sürümden kazanılacak bir şey değil. Bir firma net % 20 % 25 indirimi neredeyse bütün ürünlerde yapamaz.

• ürünü 2075 tl ye almıştım sonra büyük indirimler yaptılar iade etsemmi diye düşündüm ama ürün sıkıntısız elime ulaşınca bidaha 300 liranın peşine koşmim dedim iyiki öle yapmışım. firmanın batma gibi bir durumu varsa hemen parayı kurtarmaya bakın ki bu durum batma değilde dolandırıcılıksa parayı kurtarmanız imkansız gibi bişey olur. umarım ürünlerinizi veya paranızı kurtarırsınız.

Not: ürün bu fiyata alınabilecek en iyi ürün. pişman değilim :)
  • Ben bu pc depodan 3788 tl ya macbook pro aldım ayın 15 inde 13 ünde apple cihazlara korkunç zam yaptı apple store de 4999 tl den 5999 tl ye fırladı 13 ekimde pcdepoda indirimli fiyat 4201 tl idi alacaktım milli maç vardı onu bakarken bide gol gelince unuttum dedim bunlarda kesin sabah zam yapar dedim ertesi akşam bir baktım bu defa 4117 tl ulan alayım mı almayım mı derken kampanya yine bitti gece 00.24 te bir baktım fiyat 3769 tl havale fiyatı teknosaya baktım 5199 tl fiyat kliksa 5499 tl apple store 5999 tl fiyat var allahım affet deyip aldım havaleyi sabah 9 da yaptım ama gelmeyeceğine o kadar emindim belki gönderirler dedim çünkü aradaki fark baya vardı apple zam yapıyor bunlar boyuna fiyat indiriyordu kıllanmadım desemde yalan olmaz aradım ne zaman gelir dedim depoda kalmadı izmir depodan gelecek dediler 5 iş günü beklemek zorundasın dediler 5.iş günü 21 ekim çarşamba aradım nerde benim bilgisayar dedim rahime hanım diye biri var ona bağlayın dedim bağladılar ben bir depoya sorayım dedi eee ürün ambalajı açık gelmiş bizim buraya biz bunu bu şekilde gönderemeyiz yeniden kapalı kutu ürün istedik inşallah cumaya bize gelirse yollarız dedi aklımada şu geliyor bunlar 2200 tl ye iphone 6 sattılar forumda da konusu vardı orda teslimat 23 ekim yazıyordu 15 gün önceden telefon sattılar ulan dedim kendi kendime ayın 23 ü bu adamlar tüyecekler galiba diye diye sabahı zor ettim 22 ekimde sabah 9 da bi başladım aramaya 25-26 aramada ulaşabildim verin rahime hanımı dedim ben Denizli deyim yarın sabah 06.10 uçağına biniyorum sabah 9 da kapınızdayım bilgisayarı elden alacağım olmadı paramı alacağım arıza olursada oraya polisleri toplayıp sizi esnafa karşı rezil edeceğim gerisini siz düşünün dedim tamam ben size haber vereceğim dedi akşam 17.28 de mail atmışlar siparişi kargoya verdik diye yani sıkıştırmasam yine gönderecekleri yoktu ertesi gün ups dağıtım deposuna geldi kargo babam adına almıştım bilgisayarı git baba kargocunun orda kutuyu aç bak bakalım içinden hangi meyve sebze çıkacak dedim şakayla karışık babam meyvemi aldın diye soruyor bilgisayar aldığımı bilmiyordu neyse orda kargocu ile beraber açmışlar babam beni aradı kapalı kutu jelatinli dedi anca o vakit ürünün geldiğine inanabildim içimden geçenleri yazayım dedim biraz uzun oldu ama idare edin artık inşallah herkesin bilgisayarları sağ salim eline bir an önce ulaşır

• hem ölücüsünüz hem sabırsız.

Size kazıklar müstehak
  • muhtemelen herkes parasini alir pcdepoda yavastan kapanir ad degistirir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar dedik almayın şu adamlardan çöp bile diye

• Gecmis olsun arkadaslar. Umarim en kisa zamanda paraninizi alir veya bilgisayariniza kavusursunuz.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.