Arkadaşlar aldığım oc windows kurdum sadece pcı aygıtının yanında ünlem kaldı ne yapmalıyım hangi driver yüklemem lazım
Yok mu bilen kimse
Eğer internet bağlantın varsa üzerine sağ tuşla tıkla ve Sürücüyü güncelleye bas ve internet üzerinden güncelle.Eğer uğraşamam dersen hiç dokunma internet bağlantın varsa win10 güncellem esnasında kendi driverini indirip kurar.Kuramazsa o zaman yardımcı oluruz.
quote:
Orijinalden alıntı: muski
Eğer internet bağlantın varsa üzerine sağ tuşla tıkla ve Sürücüyü güncelleye bas ve internet üzerinden güncelle.Eğer uğraşamam dersen hiç dokunma internet bağlantın varsa win10 güncellem esnasında kendi driverini indirip kurar.Kuramazsa o zaman yardımcı oluruz.
Hocam internet var sürücü güncelleme diyorum ama bulmuyor sürücü windows güncellemerinde hepsi yapılı ama onlar ünlem
Bilgisayarın yada anakartın marka ve modelini tam olarak yazarsanız yardımcı oluruz.
Tarama yaptıktan sonra sisteminizde güncel olmayan ve kurulu olmayan sürücüleri buluyor. Daha sonra sonuç ekranında istediğiniz sürücüleri seçip yükleyebiliyorsunuz. Hangisi hangine ait bilmiyorsanız hepsini kurun gitsin. Güncel olmayan sürücülerde güncellenir böylece. Linbki aşağıda paylaştım.
www.iobit.com
Download Driver Booster - the best free driver updater for Windows 10, 8, 7, Vista & XP.