Şimdi Ara

Pcı-e Express 16x to 16x Dişi Erkek Riser Uzatma Kablosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Pcı-e Express 16x to 16x Dişi Erkek Riser Uzatma Kablosu alıcam ekran kartım msı gtx 1070 gaming z yeni bir kasa konfigrasyonu yapacağım için uygun fiyatı olan pcı express uzatma kablosu almam lazım malum oyunlarda filan sıkıntı çıkarmayacak tarzda ama ne almalıyım arada kaldım 15 tl yede var 300 tl yede var uygun fiyatlı birşeyler bulmam lazım, böyle bir ekran kartı için en uygunu hangisi olur yüksek ihtimal mesafeden dolayı 2 tane almam gerekecek daha önce almış olup kullanan varsa yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

Not: Yapacağım sistem alttaki gibidir ona göre kablo almalıyım.

Pcı-e Express 16x to 16x Dişi Erkek Riser Uzatma Kablosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdardnc -- 4 Eylül 2018; 9:12:29 >

• Thermaltake var;20cm,30cm(bu en kaliteli olanı)ve 60cm.
    Fiyatları Amazonda 24,54,66$ dolar...
  • woundedknee kullanıcısına yanıt
    Şu anki dolar kuru ile fiyatları çok yüksek geliyor hesap ettim 400 tl ye filan geliyor bunu mümkün değil alamam.
  • serdardnc kullanıcısına yanıt
    Yokmu yardımcı olacak kimse....
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdardnc

Yokmu yardımcı olacak kimse....
    Merhaba.Uygun fiyatlı ve sıkıntı çıkarmayan kablo bulabildiniz mi acaba?
  • Malesef uygun fiyatlı bulamadım thermaltake'in kendi ürettiği bir kablosu var paraya kıyıp alacam gibi duruyor 400 tl kadar birşey.
  • 412386901 urun kodu bu gittigitiyordan dun aldim sikintisiz 20 cm istedigim yere koyamadim bitane daha alacam mecbur tavsiye ederim oyle dandik bi kanlo değil kalin 25 lira fiyati var .sikinti anakartta 16 x yazan bir ve ikinci slot aslinda 16 degil ikinciye taktım 8x gosterdi biosta o yuzden sizde ilk slota takacakmis gibi plan yapip alin.yada ben ayari varda bilmiyorum
    Anakart asus rog strix x470 f gaming

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakal6161

412386901 urun kodu bu gittigitiyordan dun aldim sikintisiz 20 cm istedigim yere koyamadim bitane daha alacam mecbur tavsiye ederim oyle dandik bi kanlo değil kalin 25 lira fiyati var .sikinti anakartta 16 x yazan bir ve ikinci slot aslinda 16 degil ikinciye taktım 8x gosterdi biosta o yuzden sizde ilk slota takacakmis gibi plan yapip alin.yada ben ayari varda bilmiyorum
    Anakart asus rog strix x470 f gaming
    x16 olan slot işlemciye yakın olan slottur
  • Onu biliyorimda anakartin ozelliklerinde bir ve ikincinslot x16 yaziyor ama 8 veriyo ikinci

• sakal6161 S kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/pci-e-16x-slotu-8x-calisiyor-cozuldu--123224465-2 şu konuyu incele belki işine yarar
    Hocam tam olarak ikinciyide isteyip deneyebildin mi mecburen bende iki tane birden alacağım asıl derdim tek çalışması değil aynı zamanda kayıp varmı yokmu bu çok önemli kayıp oluyorsa mecburen bi 400 tl bayılıp thermaltake olanı alacağım.
  • serdardnc kullanıcısına yanıt
    İkinciyi getirtmedim henuz kayip cok fazla olmuyormus ama 3 4 FPS oynuyormus oyunlarda onda cok onemli değil

Son durum nedir acaba? 20 cm kablo kısa geldi; alternatif çözüm düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.