Şimdi Ara

Pci Fire Wire Kart sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar işletim sistemim w7 fire wire vıa çipsetli pcı kart kullanıyorum bu ses kartın üzerine focusrite pro 24 ses kartı takılı kartı aktif yapınca mavi ekran hatası alıyorum.Birde şöyle birşey var ses kartı açık olsa bile ekran kartının driver ını kurmazsam mavi ekran hatası almıyorum ama ses kartı açık oldugu halde yani fire wire kart aktif oldugu halde ekran kartı driver ını kurarsam yine mavi ekran hatası alııyorum.
    Lütfen bileniniz varsa yardımcı olsun...

• donanımdan da olablir yazılımdan da
    donanımsal ise
    2 yerde sıkıntı olabilir boardın (ana kartın) ıde girişinde sıkıntı vardır yada ses kartında

anlamanın en kolay çözüm yolu ses kartını sök başka win 7 kurulu pc de tak ve driver ı yükle mavi ekran hatası vermiyorsa donanım sağlamdır

board da sıkıntı olup olmadığını anlamak için ise başka bir ses kartı falan varsa elinde yada o slotu kullanabileceğin başka bir ide girişli bir donanım varsa oraya tak boardı test etmiş olursun

bunlarda sıkıntı yoksa win7 nin kendi driver ı ile senin ses kartının driver ı çakışıyor olabilir üstündeki tüm ses kartı driverlarını kaldır (aygıt yöneticisinden)
    ve ses kartının driverına temiz bir kurulum yap

çok büyük ihtimalle son söyledğim nedenden dolayı bir sıkıntıtın var
  • Ben bütün ün ses driverlarını kaldırmıştım sonra 8 saat sonra yine mavi ekran hatası aldım en sonunda ana kartın üzerindeki fire wire pci kartını çıkartıp tüm driverlarlarını silmiştim zaten onu çıkardığımdan beri mavi ekran hatası almıyorum ayrıca ram,ekran kartını çıkarıp temizledim tekrar yerine taktım bakalım bekliyorum şu an için bir sorun yok gibi...
  • çok rastlanan bir problem ve genelde driver dan kaynaklanır
  • Merhaba Bendede ayni sorun var. Cozdunuzmu bu sorunu eger oyleyse yardimlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.