Şimdi Ara

PCI GİRİŞİ YANMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler benim bilgisayarımda 2 tane PCI 32 Bit giriş mevcut neyse benım 2018 yılında ethernet girişim yandı onda dolayı kart kullanmaya başlamıstım sorunsuz pcı girişe takıp 2 3 senedir kulanıyorumdum neyse 4 5 ay once benım power suppyle arıza verdi bende eskisinin aynısını orjinalini 250 tl verip aldım neyse taktım pc ye ondan once pc 10 15 defa kapatıldı sorunu coze bilmek vs için neyse tabi gün seyini almadan once sorunu bulmak için ram ekran kartı ethernet kartı vs cıkarmıstım onları geriye taktım pc actım ama ethernet kartının driverini bi türlü bulamıyor goremıyor bu sorun kart yandıgı zaman oluyordu bende dedım aa yandı yenisini alıyım int den aldım tabi ondada kazıklandım 2 el yanmıs bozuk parca yollamıslar bana kartın üzeri cizikler dolu onun dısında daha ışığı bile yanmıyordu neyse yani demem su ki ben bi kart alıcam ama pcı girişlerin yanıp yanmadıgını nerden anlaya bilirim acaba kartlardamı bir sorun vardı yoksa pcı girişlerimmi bozuldu ? Söyle bişeyde var kartı taktıktan sonra kartı görüyor ama drivernı inidirtmiyor hata 28 di galiba 29 da ola bilir dediğim gibi onceden yakmıstım ondanda aynıs sorun vardı acaba kartımı yaktım YANİ DEMEM ŞU Kİ PCI GİRİŞİNİN BOZUK OLUP OLMADIGINI NASIL ANLARIM / BİOS SIFIRLADIM AYARLARI YAPTIM ONLA ALKALI OLAMAZZ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.