Şimdi Ara

PCI KARTLARLA İLGİLİ ACİL CEVAP LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİLİYORSUNUZKİ BU NFORCE4 ANAKARTLARDA MALESEF 2-3 PCI SLOTU VAR V-BENDEKİ ANAKARTDA BU SAYI 2 VEDE BİRİNDE FAXMODEM KARTI BİRİNDEDE SES KARTI VAR ANAKARTDAKİ SES SİSTEMİ HOŞUMA GİTMEDİĞİNDEN PCI SES KARTINI KULLANMAK ZORUNDAYIM
    GELELİM SORUMA: ELİMDE BİRDE SKYSTAR TV KARTI VAR ANCAK BOŞ PCI SLOTUM YOK GEREKTİĞİNDE TAKMAK İÇİN FAX-MODEM KARTINI SÖKÜP YERDEĞİŞTİRSEM BİR ÇAKIŞMA OLURMU? HİÇ DENEMEDİĞİMDEN DOLAYI SİZLERE DANIŞMAK İSTEDİM BUKONUDA ACİL OLARAK CEVAP BEKLİYORUM
    SAYGILARIMLA...

• FAX MODEM KARTINI ÇIKARTIP TVKARTI TAKACAKSIN .BUNLARI DEĞİŞTİREREK KULLANACAKSIN SANIRIM.
    EVET BU ŞEKİLDE KULLANABİLİRSİN.HER TAKTIĞINDA DRİVERLARI OTOMATİK KURAR XP VAR İSE.
  • EVET AYNEN ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM ACABA ÇAKIŞMA OLURYORMU DENEDİNİZMİ ? BENİMDE AKLIMDAN ÖYLE GEÇİYOR OTOMATİK OLARAK KURMASI GEREK DİYE DÜŞÜÜYORUM
  • ARKADAŞLAR BAŞKA ÖNERİSİ OLAN YOKMU YADA DAHA AYDINLATICI BİR CEVAP BEKLİYORUM LÜTFEN ACİL
  • çakışma olmaz ama nereye kadar böyle kullanacaksın
  • keşke biraz daha fazla verip _tabi verebiliyorsan_ harici bir ses kartı ya da tv kartı alsaydın. çok daha rahat olurdu senin için.
  • bence senin yapıcağın en güzel şey external model almak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş fax modemle uğraşan bi sen kaldın herhalde .ama çözüm istiyorsan skystar ın extornal olanı var ondan alabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.