Şimdi Ara

'pci.sys' hatası nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

system32/DRIVERS/pci.sys hatası nedir?

neden kaynaklanır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9reen -- 25 Ocak 2006 23:40:02 >

• Araştırma sonucu, sorunun hiçbir şey yapmadan bile oluşabileceğine kanaat getirdim.
    Bilgisayarını kapatan, açarken bu hatayla karşılaşan,
    SP yükleme sırasında herhangi bir hatayla karşılaşıp reboot eden, ardından bu sorunla karşılaşan vs.. bi sürü insanın yazılarını okudum. Genelde RAM'leri çıkartarak, tek tek deneyerek bu sorunu çözenlerle karşılaştım. Ayrıntılı biçimde, (Windows resmi sitesinden alıntıdır)

1. Bilgisayarınızı kapattıktan sonra tüm Peripheral Component Interconnect (PCI) aygıtlarını çıkartın.
    2. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
    • Windows başarıyla başlatılırsa, bilgisayarınızı kapatın ve PCI aygıtlarını sırayla takın. Yeni bir aygıtı her taktığınızda Windows'u başlatın. "Belirtiler" bölümünde açıklanan soruna neden olan bir aygıt yüklediğinizde, bu aygıtı çıkartıp diğer PCI aygıtlarını takmaya devam edin.
    • Windows başarıyla başlatılamazsa, bilgisayarınızda yüklü olan bellek modüllerinden birini veya daha fazlasını çıkartın. Bilgisayarınızda Windows XP'yi başlatmak için yeterli boyutta RAM bırakın.

Not Windows XP, 128 megabayt (MB) RAM gerektirir. En az 64 MB, en çok da 4 gigabayt (GB) kullanılır.

Örneğin, bilgisayarınızda 256 MB boyutunda iki bellek modülü takılıysa, bunlardan birini çıkartın. Windows başarıyla başlatılırsa, bilgisayarı kapatın ve RAM modüllerini sırayla takın. Yeni bir RAM modülü her takıldığında Windows'u başlatın. "Belirtiler" bölümünde açıklanan soruna neden olan bir modül taktığınızda, bu modülü çıkartın ve diğer RAM modüllerini takmaya devam edin.

3. Bilgisayarınızdaki PCI aygıtlarının Windows XP ile uyumlu olup olmadıklarını belirleyin. Bunu yapmak için, aşağıdaki Microsoft Donanım Uyumluluk Listesi (HCL) Web sitesini ziyaret edin:
    Uyum kontrolü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.