Şimdi Ara

PCI x16 switchini kırdım, kart taksam çalışır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekran kartımı çıkarırken switchi açmayı unuttum ve kırıldı, şimdi kart taksam çalışır mı? yoksa switch olmak zorunda mı?

• yanda ki mandalı kast ediyorsun sanırım o kart sıkı dursun oynamasın diye çalışır ama kasanın sarsılmaması gerekir yoksa yuvadan oynayabilir o zaman sıkıntı olur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

yanda ki mandalı kast ediyorsun sanırım o kart sıkı dursun oynamasın diye çalışır ama kasanın sarsılmaması gerekir yoksa yuvadan oynayabilir o zaman sıkıntı olur .

aynen, kasa sarsılmıyor sürekli sabit, sıkıntı olmaz umarım :/ bunun için anakart değiştirmek de istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selman22

quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

yanda ki mandalı kast ediyorsun sanırım o kart sıkı dursun oynamasın diye çalışır ama kasanın sarsılmaması gerekir yoksa yuvadan oynayabilir o zaman sıkıntı olur .

aynen, kasa sarsılmıyor sürekli sabit, sıkıntı olmaz umarım :/ bunun için anakart değiştirmek de istemiyorum

sıkıntı olacağını zannetmiyorum en fazla görüntü kesilir tekrar oturtursun yerine ama ama çok sık takıp çıkarma zaten sıkı oturuyor yuvaya yalama olursa o zaman anakart değiştirirsin işte.
  • kartı taktıktan sonra yanlız o bölgeye...
    bir miktar silikon damlatıp sabitleyebilirsiniz...
  • merhaba

arkadaşın dediği gibi o aparat kartı sıkı tutması için ama tabi tedbirli olman lazım. Ama düşündüm de eskiden ekran kartlarında bu mandal da yoktu kasaya vidaladığın zaman hiçbir problem olmadan çalışıyordu. Ama sen yinede tedbirli ol kolay gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.