Bildirim
PCI x16 switchini kırdım, kart taksam çalışır mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yanda ki mandalı kast ediyorsun sanırım o kart sıkı dursun oynamasın diye çalışır ama kasanın sarsılmaması gerekir yoksa yuvadan oynayabilir o zaman sıkıntı olur . -
quote:
Orijinalden alıntı: kara duman
yanda ki mandalı kast ediyorsun sanırım o kart sıkı dursun oynamasın diye çalışır ama kasanın sarsılmaması gerekir yoksa yuvadan oynayabilir o zaman sıkıntı olur .
aynen, kasa sarsılmıyor sürekli sabit, sıkıntı olmaz umarım :/ bunun için anakart değiştirmek de istemiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Selman22
quote:
Orijinalden alıntı: kara duman
yanda ki mandalı kast ediyorsun sanırım o kart sıkı dursun oynamasın diye çalışır ama kasanın sarsılmaması gerekir yoksa yuvadan oynayabilir o zaman sıkıntı olur .
aynen, kasa sarsılmıyor sürekli sabit, sıkıntı olmaz umarım :/ bunun için anakart değiştirmek de istemiyorum
sıkıntı olacağını zannetmiyorum en fazla görüntü kesilir tekrar oturtursun yerine ama ama çok sık takıp çıkarma zaten sıkı oturuyor yuvaya yalama olursa o zaman anakart değiştirirsin işte. -
kartı taktıktan sonra yanlız o bölgeye...
bir miktar silikon damlatıp sabitleyebilirsiniz... -
merhaba
arkadaşın dediği gibi o aparat kartı sıkı tutması için ama tabi tedbirli olman lazım. Ama düşündüm de eskiden ekran kartlarında bu mandal da yoktu kasaya vidaladığın zaman hiçbir problem olmadan çalışıyordu. Ama sen yinede tedbirli ol kolay gelsin..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X