Merhaba arkadaşlar, kafama takılan birkaç soru var yardımcı olabilirseniz sevinirim.
1) Asus 6600GT top edition pcie ile Winfast 6600GT tdh pcie arsında kaldım. Asus 45 dolar kadar daha pahalı, performansları arasındaki fark bu fiyat farkına değer mi, ayrıca sanırım winfast'in kutu içeriği daha iyi..
2) Anakartım DFI lanparty ultra-d, işlemci olarak venice olacak muhtemelen, son günlerde dfi ve venice kullanıp ram konusunda uyumsuzluk sorunu yaşayan çok kişi olduğunu okudum, benim aklımda Geil ddr400 ultra-x'ler var ve TCCD çiplere sahipler, bu anakart ve işlemciyle sorun yaparlar mı?
3) Son olarak yine bu anakart ve işlemci ile uyumlu olacak ve beni bir müddet idare edecek ucuz yollu bir ram önerebilir misiniz (yani 60usd civarında 512MB DDR400) ? Twinmos düşünüyorum ama az biraz oc ye gelsin istiyorum, ancak ne yazık ki Twinosların da venice ile iyi bir ikili olmadığını duydum???
Teşekkürler.
1) tercihin winfast olsun, 45 dolar farka değecek bir özelliği yok asus'un. 2) yorum yok 3) yorum yok
up!
quote:
Orjinalden alıntı: heartless
1) tercihin winfast olsun, 45 dolar farka değecek bir özelliği yok asus'un. 2) yorum yok 3) yorum yok
up!
Sağol heartless, dediğin gibi benim de düşüncem o farka değmeyeceği, winfast daha uygun gözüküyor
1.)ikisinide alma winfast 6600gt exterem edition al.onda da 10$ fark var 2.)sorun olacagını sanmam,hatta venice işlemcilerde bazı hatalarıda duzelttiler 3.)twinmos iyi seçim(cl2.5)
Bence de Winfast'ın Extreme Edition olanı al.
1) Ben WinFast 6600GT TDH kullanıyorum tek kelime ile SÜPER 2) Yorum yok 3) TwinMos iyi seçim ama timinglerden ödün vermiyo ama Corsair ve Kinston kadar kaliteli bir ram..
Sağolasınız, ramleri twinmos aldım, birara da ekran kartına bakıcam eğer bulabilirsem winfast extreme edition olabilir, fiyatına bende baktım oldukça iyi
Ekran kartını bence ya Leadtek(Winfast) 6600GT Extrem Edition veya Asus 6600GT Top edition al.Bu zamandan sonra 6600GT'nin düz modellerinden alınmaz.Ama ben Asus'a o kadar para veremem diyorsan Leadtek 6600GT Extrem Edition ilk tercihin olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme