Şimdi Ara

pclabs 4770 incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.pclabs.com.tr/2009/04/30/amdati-radeon-hd-4770-incelemesi/

kart kesinlikle çok başarılı.

tahmin ettiğim gibi yüksek çözünütlükte dahi performansı şaşırtıcı ve 4850 nin tamamen ensesinde, arada en fazla 3-4 fps fark oluyo. hatta bazı oyunlarda 1-2 fps ile geçtiği bile olmuş.

oc işin içine girince zaten tümüyle geçiyo. oc değerleri de 850/4000 olmuş ki bu da harika.bu değerlerde soğutucu peformansı da yeterli.

• Oc hızlarında önünde duran kartları süpermüş ve yazılımlar yerleşsin dahada gideceğini düşünüyorum.
    Atinin yakında 4790 modelini piyasaya sürmesi gerekiyor
  • Çok güzel bir inceleme olmuş. PCLABS a teşekkür etmek lazım.

Dikkatımi çeken bazı noktalar;

1- HD4830 veya 9800GT sahiplerinin HD4770 geçmelerine gerek olmadığını gördüm test sonuçları itibariyle,

2- Güç tüketimi tarafında HD4830'um var kaç W PSU almam lazım diyenlere en az 550-600W iyi olur şeklinde cevap verenlere de güzel bir yanıt olmuş. Yük altında dahi tüm sistemin çektiği güç 250W civarlarında olmuş genelde. Yani 400W kaliteli bir PSU bugün birçok orta seviye sisteme rahat yeterli gelir demek oluyor.

3- ATI kartların artık eşdeğer nvidia kartlar karşısında bazı oyunlarda çok geriye düştüğü dönemler de geride kalmış görünüyor. Her iki firmanın eşdeğer kartları da nerdeyse başabaş mücedale sergiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 30 Nisan 2009; 9:58:13 >
  • Benim dikkatimi çekende kesinlikle 4770 crossfire yapılması gerekliliği
  • quote:

Orjinalden alıntı: ((UĞUR))

Benim dikkatimi çekende kesinlikle 4770 crossfire yapılması gerekliliği

valla uğur usta sende bu crossfire işini iyice kafaya taktın.4770x2 yapmadan rahat yok sana
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    pclabs mâlesef yok artık abi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

pclabs mâlesef yok artık abi.
    Ne yalan söyleyim varlığını bile unutmuşum geçen zamanda, kapandığını felan da bilmiyordum, takip de etmediğim bir siteydi zaten. Zamanında donanımla uğraşırken bakıyormuşuz demekki. Şu yaşlı hafızam o günleri hatırlamakta zorlanıyor artık. Tabi ilgi alanları da değişti zamanla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.