Şimdi Ara

## PCLABS HD3850 ve HD3870 incelemesi ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bakın yerli bir sitemizden HD3850 ve HD3870 (bundan saphire ve powercolor) incelemesi

http://www.pclabs.gen.tr/2007/11/15/ati-radeon-hd-3850-ve-hd-3870-testte/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmedin -- 15 Kasım 2007; 16:25:00 >

• gördüm testleri hepsi dökülmüş 8800gt karşısında
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslan22

gördüm testleri hepsi dökülmüş 8800gt karşısında

Harbiden öyle olmuş. Off ATI kanser etceksin beni. Ama çok karmaşık. Yeri gelmiş HD2900XT nin gerisinde kalmış bu nasıl oluyor anlamıyorum ??? Sadece BİT den dolayımı acaba ? Yoksa eksik oldugu yer değil fazlası bile var . Anlamadım gitti .... OC performansıda pek tatmin edici olmamış teste göre ...
  • xt dede transistör asyısı fazla ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MiDNiGhTKiSs

xt dede transistör asyısı fazla ama...

Anladım. Bakalım DH testlerinde ne olacak ...
  • o kartlardan biri bende olsa overclock ile delirtirim.
  • crysiste 1024x768 very high 19 fps çüşşş, cf ile zor adam olur bu oyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ben ATI nin amacını şu an itibari ile anlamış durumdayım. ATI Nvidia gibi yeni kartlar geliştirip fazla fiyata satmak yerine ucuza iyi kart çıkartıp CF ye yönlendiriyor kullanıcıları. HD3870 de bir nevi 2900XT nin Patrch i gibi sorunlar çözülmiş 55nm nin getirisiyle. ATI nin takdiği çok sinsi ve bence Nvidiayı çok kafil avlıyacak. Şimdi PcLabs ın verdiği fiyatlara göre 3850nin fiyatı 170$ CF ise 340$. Testlerdede 3870 ile 3850 arasında fazla fark olmadığı gözlemlenmiş. Dolayısıyla kim 2x3850 CF yapmak istemezki ?? Tabiki insanları kendine çekiyor. AMD aynı zamanda anakart üreticisi olmanın avantajıyla bu cf sistemin uygun gelen kullanıcılara x16+x16 boardlarıda satacak ve dolayısıyla AMD işlemcide. zamanında 8800Ultra için 800-900$ verenler varken şimdi 3 parça CF sisteme kim o kadar para vermezki ?? Benim anlağımı bu ATI hiçkimsenin farkedemediği bir yoldan sinsice ve emin adımlarla yürüyor bence. Yakında forumdakilerin çoğunda 3850CF sistem görürsek şaşırmayın. İnşallah ATI nin bu politikası verimli olur ( Tabi herşey CF testlerine bağlı )

Ayrıca eklemeye yapayım, ATI bundan sonra driver konusunda ve özellikle CF driverları konusunda çok daha özenli olacaktır. çünkü ipi bağladıkları kazık sağlam olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merc4eve -- 15 Kasım 2007; 17:05:03 >

• Half Life da sadece %13 O.C ile elde edilen PErformans artışı %34
    Crysisde de ise, %5...

Crysis GPU hızından fazla etkilen miyor demekki...

Bu arada kartların fiyatı cok ucuzmuş... Powercolr HD3870XT 230$+Kdv, 3850Pro ise 195$+KDv olacakmış...

Artık 2 tane HD3870XT almak farz oldu gibi bişey...
  • Üst Konu Olarak Zaten Konu Mevcuttur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.