Şimdi Ara

pcye basslı müzik programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bassı severim fakat doğru düzgün bi program bulamadım basslı müzik dinleyebileceğim bi müzik programı önerirseniz memnun olurum

• Equlaizer ?
  • jammix enhancer
  • Ben basit olarak 4fronteq programından aldığım bass tonunu başka programdan almadım desem kendi tecrübem olur.
    Bu program winamp veya mediaplayerde ayarlardan ses DSP sini aktif edince çalışır.
    Programda sağdece 30Hz ayarını sondan 2 çubuk az aç, preamp ı da bir çubuk kıs. farkı göreceksiniz.
    Kapatınca, tenekebass dinliyormuşum diyeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

Ben basit olarak 4fronteq programından aldığım bass tonunu başka programdan almadım desem kendi tecrübem olur.
    Bu program winamp veya mediaplayerde ayarlardan ses DSP sini aktif edince çalışır.
    Programda sağdece 30Hz ayarını sondan 2 çubuk az aç, preamp ı da bir çubuk kıs. farkı göreceksiniz.

kardeşim bu programı nası kullanıcaz ve nerden indiricez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

Ben basit olarak 4fronteq programından aldığım bass tonunu başka programdan almadım desem kendi tecrübem olur.

kardeşim buldum çok deli bi program normel çıkışı mono bass çıkışı yaptı ama cızırtılı fln deil aynı bass çıkışı resmen :D acayip hoşuma gitti sabah olsun daha iyi deniyicem :D allah razı olsun
  • Programı kafana yatan bir siteden indirebilirsin.
    Mini bir setup programıdır.
    Ben genelde winampta kullandım,
    winaampta ses dsp ayarlarından aktifleştirmen lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FLAC MÜZİK İNDİRMEK
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: blekbek

arkadaşlar ben bassı severim fakat doğru düzgün bi program bulamadım basslı müzik dinleyebileceğim bi müzik programı önerirseniz memnun olurum

Foobar2000 programiyla bozmadan bası yüksek şiddette arttirabilirsin.
    Winampla,Windows mediayla olacak is degil.Dene ne dediğimi anlayacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• birde bunu dene derim SRS HD Audio Lab Gold ses kartına entegre oluyor ve ses olarak mükemmel kalite sağlıyor :D
  • winamp mı kaldı arkadaslar, aimp' i tek gecerım kendı ses kodeğİ var daha ıyı ses verıyor.
    equalızer ayarlarıyla olucak iş değil.
  • Media Player TruBass ayarını sona getir sırf bas veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.