Şimdi Ara

pcye oto anfi bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde Sony xm gtx 6020 2/1 channel 350 watt anfi, jbl 500 watt 10" woofer var bunları pc ile kullanmak istiyorum. bir arkadaşım elimde daha önceden bulunan spot lamba için kullanılan transformatör ile çalıştırabiliceğimi söyledi. Transformatör 12v 50va 50hz 500mA bununla çalıştırabilirmiyim. birde bu transformatörün çıkış uçlarının ikiside faz sanırım yani kontrol kaleminde ikisindede elektrik var görüyorum. nasıl yapabiliceğim konusunda yardımcı olabilicek varmı?

• onunla olmaz sen 300-350W anfim var diyorsun(gerçek değeri büyük ihtimalle çok daha düşüktür) 12V 0.5A 6W transformatör öneriyorsun.

tavsiyem 10-20TL gibi bir fiyata ikinciel yada sıfır nasıl isteren bir pc power supply al 12V 16-20A verir buda sana yeterlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

onunla olmaz sen 300-350W anfim var diyorsun(gerçek değeri büyük ihtimalle çok daha düşüktür) 12V 0.5A 6W transformatör öneriyorsun.

tavsiyem 10-20TL gibi bir fiyata ikinciel yada sıfır nasıl isteren bir pc power supply al 12V 16-20A verir buda sana yeterlidir.

peki alacağım power supplynin watt'ı önemlimi nekadrlığı işimi görür sizce?
  • http://pdf.crse.com/manuals/4160635111.pdf
    Bu kullanma kılavuzuna göre cihazın besleme voltajına takılacak olan sigorta 30 Amper olaran belirtilmiş. Bir de amplinin arkasında sigorta var. Onu çıkarıp bakmak ve o sigorta değerinde 12VDC de akım verebilecek bir güç kaynağı kullanılmalı. Bu ister tek bir adaptör veya PSU veya switch mode güç kaynağı olsun , isterse de birkaç tane ayrı adaptör olsun. Aksi halde sesi çok açtığınızda güç kaynağı ya yanacak ya da korumaya geçip kapanacaktır.
    Sigorta değerini verebilirseniz uygun PSU veya adaptör/güç kaynağı araştıralım kardeşim. Aksi halde 12VDC-30A bir kaynak yani 350Watt gibi bir besleme gerekecektir.
    Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: untayk

http://pdf.crse.com/manuals/4160635111.pdf
    Bu kullanma kılavuzuna göre cihazın besleme voltajına takılacak olan sigorta 30 Amper olaran belirtilmiş. Bir de amplinin arkasında sigorta var. Onu çıkarıp bakmak ve o sigorta değerinde 12VDC de akım verebilecek bir güç kaynağı kullanılmalı. Bu ister tek bir adaptör veya PSU veya switch mode güç kaynağı olsun , isterse de birkaç tane ayrı adaptör olsun. Aksi halde sesi çok açtığınızda güç kaynağı ya yanacak ya da korumaya geçip kapanacaktır.
    Sigorta değerini verebilirseniz uygun PSU veya adaptör/güç kaynağı araştıralım kardeşim. Aksi halde 12VDC-30A bir kaynak yani 350Watt gibi bir besleme gerekecektir.
    Saygılar.

amplinin arkasındaki sigorta girişinin üstünde 30A yazıyor aynı şekilde sigortada 30 yazıyor...

• söz ettiğin trafo yeterli gelmeye bilir ama ahmet_01 arkadaşın dediği gibi bir pc power supply al işini görür

arabadaki bağlantısını yaptıysan veya gördüysen sarı kablo +12Volt Siyah Kablolar ise 0Volt oluyo bu şekilde bağlayabilir ve rahat kullanırsın kolay gelsin soracağın olursa pm at..
  • Merhaba
    Vakti zamanın'da bende PC'me oto ses sistemi baglamıştım. 4 kanal 1400W 350W Rms'e sahip bir amfi,BM 12" 1200W çift bobin sub + 2 elips hop. baglamıştım. Kullandığım güç kaynagı 20A 12V'luk bir power supply idi. Sonra Sub'ı patlatınca bozdum sistemi. Gerisini de sattım. Elimde şuan power supply durmakta,uzun süredir gardolabımın üzeride yatmakta full regüleli,ısı ve akım korumalı isterseniz sondurumuna bakıp satabilirim.
    Düşünürseniz ö.m atabilirsiniz. Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayara Amfi bağlama
    14 yıl önce açıldı
    TEYP KOLONUNU PC BAĞLAMA
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar , sigorta 30AMPER ! 12VDC de 30A verebilecek bir güç kaynağı lazım. 20A olan , çok asılmazsanız idare edebilir ama sıradan bir PSU ile bu iş olmaz. Her bass vurduğunda korumaya girer...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.