Şimdi Ara

Pcyi Her Açtığımda Webcam Yazılımını Tekrar Yüklüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen gün eski webcamimi pcye takmaya çalıştım fakat pc webcami görmedi. Daha doğrusu kullanıma hazır gösterdi fakat siyah ekran gösteriyodu yani karanlık filan da değil, 0. Parlaklkla vs oynadım değismedi. Cdsini yükleyeyim dedim düzeldi buraya kadar tamam.

Sonra ertesi gün pcyi açtım aynı sorun oldu yine cdyi yükledim düzeldi. Ama dün açtığımda da aynı sorunla karşılaştm yani her gün cd yüklemem gerekiyo.

Bunun nedeni ne olabilir?

Aklıma gelen bi sebep var o da şu:
    Pcye geçen yıl format atıldı o zamandan beri cami ilk kez takmıştım. Cdyi yüklemeyi unuttum ve windowsun ekrana getirdiği secenekleri takip ederek cdsini takmadan yazılımı yükledim, mallığıma geldi yani. Camin markası modelini yazdı kullanıma hazır dedi fakat başta anlattigim gibi siyah ekran gösterdi. Yeniden başlattım cdyi yükledim ama sanırım yanlış yaptım.

Yani direk cdyle yüklesem bişey olmayacaktı belki, nasıl geri alabilirim ilk yükledigimi?

Biraz uzun yazdım cümleler de devrik oldu sanırım ama arabadaym telefondan yazıyorum şarj az aceleye geldi o yüzden biraz sıkıntı oldu kusura bakmayın :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada ön taraftaki girişlerden takıyorum ilgisi var mıdır bilmem

• Driver ları tamamen kaldırdıkran sonra başka bir giriş yoluyla kurmayı deneyin isterseniz.Aygıt yöneticisinde webcamla ilgili birşey kalmasın kaldırırken
  • cakia1903 C kullanıcısına yanıt
    Abi denedim ama aynı sorun devam ediyo
    Webcam takılı değilken aygıt yöneticisinde ismi yazmıyo takınca yazdı sadece ordan yazılımı sildim, yazılım cdsinin yüklediği bütün programları da uninstall ettim. Sonra tekrar yükledim kullanma klavuzunda yazan şekilde yazılımı ama aynı durumla karşılaştım
  • Yok mu cevap beyler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.