Şimdi Ara

pd 950 mi conreo'mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Fakat Conreoyu beklemelimiyim die terrettütde kaldım,
    Görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinirim şimdiden teşşekkürler
    (conreo ile p950 arasında çok fazla bir performans farkı olurmu ?)

• valla arkadaşım forumdaki söylentilere göre conreo çok çok performanslıymış hatta amd am2 leri bile geçmiş her alanda bence biraz daha bekle az kaldı çıkmasına conreoların bide anakrtın işlemciyi desteklermi o da var ona göre düşün CONREO(core duo 2)yeni adı bilgin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nos23 -- 10 Mayıs 2006; 12:57:55 >
  • çok acelen yoksa bekle, verilen test sonuçlarına göre büyük performans farkı var, ama tabi performansı bi de çıkınca görmek lazım..
  • bence de bekle sonra pişman olma
  • performansa bi şey demiyorum ama fiyatlar ne olacak? işlemcilerin az çok belli ama anakart hakkında zerre bilgim yok. ayrıca ilk çıkacak anakertlar oc konusunda ne kadar esnek olabilirler bilgisi olan var mı acaba???
  • ben öncelikle 940 derim fiyat açısından ama bekleyebilirsen conreo ların çok iyi olacağını duydum
  • bekle ve gör sora pişman olma,conroe'lerin performansının çok çok iyi olduğu söyleniyor,önce bi piyasaya çıksın performans testleri yapılsın falan filan bide fiyatlarını gör ona göre sora pişman olma derim
  • BEN AMD CİYİM VALALHA FX62 DERİMM
  • quote:

Orjinalden alıntı: EsrarliSerseri

BEN AMD CİYİM VALALHA FX62 DERİMM

Neden 1000$ seviyesindeki fx 62'yi önerdiğini ayrıntılı bir şekilde açıklayabilir misin? (Sadece Amd'ci olduğun için ise iletini silmeni isteyeceğim konunun sapmaması için.)

@yabadabadooo

Bir sorun oluşturmayacaksa bekle.

Arkadaşlar önerileri yaptıkları için fazla söze gerek yok ancak elinde bir anakart mevcut ise nos23'ün dediği gibi dikkat etmen gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 31 Mayıs 2006; 23:14:07 >
  • büyük gün 23 Temmuz
    bence bekle
  • conroe nin çıkışı ile fiyatlarda düşüş olacak beklemekte fayda var
  • hep daha iyisi olsun , az bekliyeyim biraz daha ucuzlasın dersen bunun sonu gelmez
  • D ye o kdr para werme sımdı bekle accık conroe alırsın bolece hem cok daha performanslı hemde guncel bı bılg olur!
  • Evet bence de beklemekte fayda var , conreo almasan bile conreo çıktığında 900 serisinin fiyatlarında düşme olacaktır.Ama okadar bekleyip conreo da almazsan ayıp olur yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: nos23

valla arkadaşım forumdaki söylentilere göre conreo çok çok performanslıymış

VIIIııınnn VIIIIIIIIıııııııınnnnnnn ! ! !
  • quote:

Orjinalden alıntı: nos23

valla arkadaşım forumdaki söylentilere göre conreo çok çok performanslıymış hatta amd am2 leri bile geçmiş her alanda bence biraz daha bekle az kaldı çıkmasına conreoların bide anakrtın işlemciyi desteklermi o da var ona göre düşün CONREO(core duo 2)yeni adı bilgin olsun

yeni isim core duo 2 değil yanlış bilgilendirmeyelim
    Core 2 Duo doğrusu
  • tabıkı core 2 duo
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

Evet bence de beklemekte fayda var , conreo almasan bile conreo çıktığında 900 serisinin fiyatlarında düşme olacaktır.Ama okadar bekleyip conreo da almazsan ayıp olur yani

+1 aynen katılıyorum. Acelen yksa bekle...
  • ben bekliyorum walla..sabırsızlanıyorum wakit geçtikçe..bide hergeçen gün yeni testleri yayınlıyolar
    iice sabırsızlanıyorum... P4 640 işlemcili bilgisayarımı sattım be bu işlemciyi alabilmek içincanavar gibi bilgisayardı..
    celerona talim yapıyom şuan eşek gibi gitmiyo... aman yüzüstü bırakmasın beni bide
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.