Arkadaşlar elimde bluetooth özelliği olan bir telefon var. Bir de pda almak istiyorum. Baktıklarımın gprs özelliği (bütçem buna yetiyor) yok. Acaba pda ile telefonu bluetooth ile bağlayıp telefonun gprs özelliğini kullanabilir miyim? Hp müşteri hizmetleri telefona bağlı gibi bence saçma bir cevap verdiler!! Bunu deneyen/kullanan var mı?
elimde siemens S55 (cep telefonu) ve asus a730w (pocket pc) var... cep telefonumun gprs ayarlarini yaptim, gprs'i ve bluetooth'u actim... pocket pc uzerinden "bluetooth ile internete baglan" tarzi ayarlar yaptim...
su an pocket pc'de msn acik ve problemsiz bir internet baglantim var (GPRS uzerinden)...
ucretlendirme: turkcell, 60kb'lik veri alisverisi icin 1kontor dusuyor...
peki hız nasıl yani verim alabildin mi?
ve hp 2490 anda veya diğer pda larda bu özellik var mı?
Son mesajımda güzel Türkçemizi katlettiğim için ulusumundan özür dilerim
quote:
peki hız nasıl yani verim alabildin mi?
SKYPE icin yetersiz, WiFi gerek... ama bunun haricinde msn, mail okuma/yazma, internette surf gibi amaclarin varsa yeter de artar bile...
quote:
ve hp 2490 anda veya diğer pda larda bu özellik var mı?
daha once de hp ipaq 1940 kullaniyordum... onla da ayni sekilde bluetooth ile internete baglanabiliyordum... bluetooth ve windows mobile (2003 ve ustu) bir isletim sistemiyle pocket pc'nle internete cikabilirsin...
quote:
Orjinalden alıntı: volgur
Arkadaşlar elimde bluetooth özelliği olan bir telefon var. Bir de pda almak istiyorum. Baktıklarımın gprs özelliği (bütçem buna yetiyor) yok. Acaba pda ile telefonu bluetooth ile bağlayıp telefonun gprs özelliğini kullanabilir miyim? Hp müşteri hizmetleri telefona bağlı gibi bence saçma bir cevap verdiler!! Bunu deneyen/kullanan var mı?
Kullanabilirsin. Bende de şu anda HP RX1950 cep bilgisayarı ve Sony-Ericsson T610 telefon var. Cep bilgisayarımda bluetooth özelliği olmadığı için GPRS'e ce telefonumun kızılötesi üzerinden bağlanıyorum. Onda bile hız tatmin edici. Bluetoothun kullanımı daha kolay olacaktır.