Şimdi Ara

PDA TAMIR EDEN YER VARMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR ANTALYA YADA ANKARADA PDAMI(ASUS P525)tamir icin goturebilecegim pda hastanesi muadili yerler varmı acaba?guvenilir olmasıda sart tabii!!yardımınızı bekliyorum...cihazın kulaklık portunda sorun var

• eğer garantiliyse servise veya aldığın yere götür
  • cihaz almanyadan geldi malesef
  • quote:

Orjinalden alıntı: conjure

eğer garantiliyse servise veya aldığın yere götür

yaw arkadaşım cihaz türkiye'de garantili olsa pocketmani neden böyle bi konu açsın

arkadaşım devilsluitenant diye bir dh üyesi var ona bir danış belki o yapıyordur olmadı biliodur
  • bilemezdim herhalde.şimdi öğrendik almanyadan geldiğini.bu sitemi yapacağına en alttaki çözümünü yazsan daha iyi olmazmıydı.
    quote:

Orjinalden alıntı: Dozaj Filesi

quote:

Orjinalden alıntı: conjure

eğer garantiliyse servise veya aldığın yere götür

yaw arkadaşım cihaz türkiye'de garantili olsa pocketmani neden böyle bi konu açsın

arkadaşım devilsluitenant diye bir dh üyesi var ona bir danış belki o yapıyordur olmadı biliodur

• parayla yaptıracağına göre,asusun distribütörünü ya da kendi teknik servisini bularak yaptırman daha iyi olur bence...en azından hem kendi ürünlerini yaparlar hemde daha ehildirler.
  • arkadaslar işin aslı asusla gorustum ama elden teslim etmem lazım gidip istanbula.malesef ben ayın 13 unde 3 aylıgına belarus minske gidiyorum.ayın 13 une yetismez sanırım suan antalyadayım carsamba günü ankarada olacagım.yapabilecegim en iyi sey saglam biyer bulup gostermek.yada ne zaman döndüm minkten ozaman gidip asus servisine vermem.ama ben bukadar beklemek istemiyorum.
  • asusun teknik servisi olayı bayagı gelismis!!!!!!sadece istanbul da var koca turkiyede.....sunu anladımki servis ağı cok onemli bi cihaz alırken en basta buna bakmak lazım
  • asuslarda uluslar arası garanti olayı var galiba
    araştırmak lazım pakistan dan aldığım laptop u ukrayna yaptırabilmiştim
  • pocketmania arkadaşım istersen aceleye getirme.çünkü aceleye gelince bi aksilik oluyor.dönünce baktır telefonuna.bizde sen dönene kadar yaptırabileceğin güvenilir bi yer varmı bakalım araştıralım
    quote:

Orjinalden alıntı: pocketmania

arkadaslar işin aslı asusla gorustum ama elden teslim etmem lazım gidip istanbula.malesef ben ayın 13 unde 3 aylıgına belarus minske gidiyorum.ayın 13 une yetismez sanırım suan antalyadayım carsamba günü ankarada olacagım.yapabilecegim en iyi sey saglam biyer bulup gostermek.yada ne zaman döndüm minkten ozaman gidip asus servisine vermem.ama ben bukadar beklemek istemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.