Bildirim
PDF amaçlı tablet - Tavsiye
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Uplayayım konuyu,bana da lazım. -
uygulama olarak yüklenebiliyor mu pdf için ? yoksa tabletin kendisinde mi olmalı bu özellik ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Dogukan_3002
uygulama olarak yüklenebiliyor mu pdf için ? yoksa tabletin kendisinde mi olmalı bu özellik ?
uygulama olarakda olabilir . ekranı yeterli büyüklükte olmalı ve olabiliyorsa gözü pek yormamalı . -
quote:
Orijinalden alıntı: oguzcan546
quote:
uygulama olarak yüklenebiliyor mu pdf için ? yoksa tabletin kendisinde mi olmalı bu özellik ?
uygulama olarakda olabilir . ekranı yeterli büyüklükte olmalı ve olabiliyorsa gözü pek yormamalı .
e-book reader daha iyi olmaz mı gözü yormama açısından..? -
quote:
Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı
quote:
Orijinalden alıntı: oguzcan546
quote:
uygulama olarakda olabilir . ekranı yeterli büyüklükte olmalı ve olabiliyorsa gözü pek yormamalı .
e-book reader daha iyi olmaz mı gözü yormama açısından..?
hocam bakacağım resimlerde olacak . o yüzden e-book reader pek olmaz diye düşünüyorum -
up -
Ben de ariyorum arkadaslar boyle bir cihaz.. Sadece PDF dergiler okuyacagim bir tablet ya da kindle tarzi bir sey ariyorum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben en az 8 inç ile 10 inç arası tablet almanızı tavsiye ederim.
Telefon ve tabletten bir şeyler okumak için dün ekşi sözlük'e bir şeyler yazdım.
Şuradan okuyabilirsiniz:
https://eksisozluk.com/entry/69156728
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X