Şimdi Ara

pdf den çalışanlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pdflerden çalışamıyorum... sizce ne yapmalıyım ?? kitap mı almalıyım?? çalışanlar nasıl çalışıyor???

• quote:

Orijinalden alıntı: mekrufi44

pdflerden çalışamıyorum... sizce ne yapmalıyım ?? kitap mı almalıyım?? çalışanlar nasıl çalışıyor???

Sorun'un içinde cevabı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat400 -- 9 Ağustos 2014; 22:09:42 >
  • Ben pdf'lerden çalışıyorumda tabletin ekranı ufak geliyor 7'' 10'' olsa kimse tutamaz beni yine de çalışılıyor yani bir yandan tablet açık diğer tarafımda kareli defter faydalı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat400

quote:

Orijinalden alıntı: mekrufi44

pdflerden çalışamıyorum... sizce ne yapmalıyım ?? kitap mı almalıyım?? çalışanlar nasıl çalışıyor???

Sorun'un içinde cevabı var

almaya kalksam kaç milyar eder? o kadar durumum yok.. baba memur sonuçta
  • mekrufi44 M kullanıcısına yanıt
    forumda satılan kitaplardan al tanesini 3tl ye veya 4 tl ye satanlar felan var
  • Dostum durumumuz maddi acidan ayni . Sonuc olarak pdf ile casamiyorsun kitapla calisman gerekli , yukaridaki arkaddasin soyledigine katiliyorum , forumda
    3 - 4 tl e sifir ayarinda kitaplar satiyorlar ordan temin edebilirsin.

+ diger bi konu ise pdf cikardiktan sonra sipral yaptirsan tek kitap maliyeti 5 - 7 tl arasi degisir

Pc de calisabilirsen calis yok dersen yazdiklarimi dilkate almani oneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat400 -- 10 Ağustos 2014; 1:29:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YAZILIMCILAR BAKABİLİR Mİ ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.