Bildirim
PDF DEN WORD E ÇEVİREN PROGRAM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Abby fine reader -
pdf to word -
pdf to word feci ya, türkçe karakter yerine boşluk bırakıyo, başka şekilde çıkarsa en azından yazım hatası flan şeklinde otomatik düzelttirebiliyosun worde, ama boşluk feci... kopyalayıp yapıştırınca daha az düzeltmeli oluyo ona nazaran..
diğer program ücretli mi deil mi fln, bişi dememişiniz bakıyım en iysi.. -
ücretli program arıyorsan en iyi 2 tanesi wondershare pdf converter in son sürümü ve İnfix PDF editor Pro..
bu işi free yapan güzel program yok..varsada türkçe desteği yok.. -
nitro pdf pro.. bu programın üstüne yoktur, ama ücretli... -
Profesyonel bir iş yapacaksanız abby fine reader 'i tek geçerim ama ücretlidir. -
http://www.pdfyiwordecevirme.com/ buyrun arkadaşlar -
son linki deniyorum bakalım :D benee de lazımdı da :D -
http://www.chip.com.tr/gununtamsurumu/aiseesoft-pdf-to-word-converter_1509.html
bugune ozel, ücretsız full surum:) -
ali killio'dan alıntı
http://www.pdfyiwordecevirme.com/
Süper ...PDF metinde hiç kayıp yok... Online çeviri yapıyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebs -- 1 Ocak 2013; 17:20:19 > -
arkadaşlar size abby fine reader i tavsiye ederim full sürüm isteyen varsa pm atsın link verebilirim -
abby fine reader bence mükemmel. full isteyen varsa pm atsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: ali killio
http://www.pdfyiwordecevirme.com/ buyrun arkadaşlar
Tek kelimeyle mükemmel. Teşekkürler arkadaşım. -
fine reader2ı bana gönderebilir misiniz rica etsem?
tlgtck@gmail.com -
Bütün programlar ücretli. ne yaptıysam olmadı.Bendeki dosyayı size e-mail atsam çevirebilir misiniz?
tlgtck@gmail.com -
quote:
Orijinalden alıntı: tlgtck
Bütün programlar ücretli. ne yaptıysam olmadı.Bendeki dosyayı size e-mail atsam çevirebilir misiniz?
tlgtck@gmail.com
Özel mesaj attım bakarsanız iyi olacak. -
Çok sag ol. diger arkadaşlar çevirip gönderdi bana.
Word'e kayıtlı bir resmin forumda çıkmasını nasıl saglarım. Word'den foruma resmi kopyala-yapıştır yapınca boş sayfa çıkıyor forumda.. -
quote:
Orijinalden alıntı: tlgtck
Çok sag ol. diger arkadaşlar çevirip gönderdi bana.
Word'e kayıtlı bir resmin forumda çıkmasını nasıl saglarım. Word'den foruma resmi kopyala-yapıştır yapınca boş sayfa çıkıyor forumda..
Bir şey değil. Sonradan lazım olursa kullanırsınız diye vermiştim ama neyse sileyim...
Sorunuza gelirsek ,resim eklemek için bilgisayarınızdan forumlara veya sitelere wordden doğrudan doğruya kopya-yapıştırla resim ekleyemezsiniz.
Nasıl yapacaksınız?
1-worddeki resmi ilk önce worden almanız lazım bunu resim yakalama, kaydetmeyle aracı olan" Ekran alıntısı Aracıyla"alıp bir yere kayededeceksiniz vista xp windows 7 8 hangisini kullanıyorsanız başlat\tüm programlar\DONATILAR içinden Ekran alıntısı Aracıyla yapabilirsiiniz aldığınız resmi de kolaycana resim eklemeyle foruma yüklersiniz(bu benim yöntemim; önceden bilen varsa da onu bilemeyeceğim)
ikinci yöntemse word deki resimleri şu vereceğim linke tıklayarak nasıl almnız gerektiğini öğrenebilirsiniz.:
http://www.pclabs.com.tr/2009/07/23/word-dosyasindaki-resimler-nasil-disa-aktarilir/
quote:
üçüncü yöntemse:
Word yada benzeri programlar ile hazırlanmış bir metin dosyasındaki resimleri nasıl alabiliriz ?
Bunun için tek yapmanız gereken açtığınız word dosyasını farklı kaydet seçeneğini kullanarak bir web sayfası olarak kaydetmeniz. Kaydetme işlemi sonrasında elinizde birhtml dosyası birde html dosyasında kullandığınız resim vb materyallerin yer aldığı bir klasörolacaktır.
Basitçe örneklemek gerekirse;
Elimizde Metin.doc diye bir word belgesi olsun ve bu dosyanın içindede resimler ve yazılar olsun.
Bu belgeyi Word programı ile açalım,
Dosya menüsünden farklı kaydet diyelim,
Dosya adı kısmına MetinWeb yazalım,
Hemen altındaki dosya türü bölümündende Web sayfasını seçelim.
MetinWeb isimli yeni oluşturacağımız web sayfasını nereye kaydedeceğimizide seçtikten sonra Kaydet butonuna basalım,
Dosyamızı kaydettiğimiz yere giderek (örneğin; Belgelerim) MetinWeb adındaki dosyamızı bulalım ve hemen yanındaki MetinWeb_dosyalar adındaki klasöre çift tıklayarak içine girelim.
Karışımızda az önceki word dosyasının içinde kullanılan resim dosyaları duruyor olucaktır. Klasöre girerek word dosyasına eklenmiş olan tüm resimleri özgün boyutları ile kullanabilirsiniz.
2-bilgisayarınızdaki bir resmi foruma/siteye eklmek istiyorsanız cevap/hızlı cevap a tıklarsanız RESİM EKLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ yazısının aşağıda göreceksiniz oraya tıklayıp resmi buldurup yüklemek..
Umarım anlatabilmişimdir ve işinize yarar..
-
sag ol
Benzer içerikler
- pdf.js sürüm 1.0.712 (yapı: 6969ed4) ileti: invalidpdfexception
- outlook sıfırlama
- 12 aylık gelir gider tablosu excel
- word sayfa ayırma
- excel yaş hesaplama
- klavye kısayolları
- office ltsc nedir
- office 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X