Bildirim
pdf dönüştürücü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
son bir aydır 24-25 adet pdf dönüştürücü denedim. hepsi boş. hiçbiri kimi türkçe harfleri göstermiyor. (ş,ç,ı,ğ,ü,ö, vs gibi)
sonunda aradığımı buldum. bir alman yapımı pdf dönüştürücü. adı pdf grabber 7.0
www.softarchive.net gir. verdiğim yazılımı bul. indir. içinde ilacı da gelir. pdf yi word, powerpoint, excel, vs gibi birçok türe dönüştürür. türkçe harfleri gösterir.
fiyatı da 299 avrodur. sana beleş. bu kıyağımı da unutma! -
solid converter PDF -
serona arkadaşım gönderdiğin sayfa ücretli,nasıl yapıcam o işi :?
varsa elinde prog. exe si ozaman süper bi kıyak olucak,saolasın:))
akcan arkadaşım,bahsettiğin programı indirmeye çalıştım ama hep kısıtlı sürümleri var ve işimi görmüyor :(( -
dido kardeşim.
ücretli diye bişi yok. bir hata yapmışsındır.
sana bir seçenek daha sunayım.
www.avaxhome.ws
burayı aç. solda yanda 3üncü arama yerine tıptatıp aynı olarak aşağıdakini yaz.
PDFGrabber pro 7.0.0.8
karşına birkaç sonuş çıkar. ilki portable olanı. onu geç. bir sonraki ise sana lazım olan. biraz altında detail diye yazar. oraya tıkla. yeni bir sayfa açılır. açıklamaların altında indirme linki çıkar. birine tıkla, yazılımı indir. rarlı dosya gelir. onu aç. yazılımı kur. yazılımı başlatma. Crk adlı sarı dizindeki (klasör) şeyi kopyala, c/program files/pdf grabber (ya da benzer adlı) yere yapıştır. windows, aynısı var der. değiştir, ekle de. bitti!! böylece beleş kullanma hakkı elde edersin. sonra yazılımı çalıştır. pdfyi yazılıma ekle. worde, powerpionte, vs çevir. türkçe harfleri bilir. başka HİÇBİR yazılım türkçe harf bilmez/göstermez.
bi dene bakim. ne kadar iyi bir bilgisayarcısın, görelim.
bunu da yapamazsan, gözüme görünme ! :)
sevgiler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X