Şimdi Ara

Pdf halinde Kelime Kartları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
8.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yeni yazıcı aldım ve pdf olarak kelime kartları bulabilirsem yazdırmayı düşünüyorum(250grlık kağıtla basılırsa aşağı yukarı satılan kartlarla aynı oluyor). İnternette çok araştırdım hem ingilizce hem fransızca için ama genelde çocuklar için olanlar oluyor. Eşyalar, hayvanlar gibi. İngilizce yaklaşık 1500 kelime biliyorum. Okuduğum yazıların neredeyse hepsini, videolarda konuşulan ingilizceyi falan zorlanmadan anlayabiliyorum. Fransızca hiç kelime bilmiyorum.

Resimli veya resimsiz fark etmez kelime kartları pdfsi olsun ve çocuklar için olmasın yeter.

Eğer elinizde bunlar yoksa şu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim :) Hafta sonu DR'den kelime kartları alabilirim. Alırsam çok büyük ihtimal fransızca alırım. FONO yayınlarından almayı düşünüyordum ama ekşide ve yabancı dil forumlarında çok kötü olduğu bazı kelimeleri yanlış yazdığı falan söyleniyor. FONO denildiği gibi midir ? Öyle ise önerebileceğiniz başka bir kaynak var mıdır ?

• takip
    bana da böyle birşey lazım
  • Yazdığın yöntem de kullanılabilir fakat size başka bir önerim var;
    Fransızca-İngilizce görsel sözlük kullanabilirsiniz;
    French-English Bilingual Visual Dictionary
    Ben diğer dillerde kullandım.Sözcük öğrenmek için güzel ve kolay bir yöntem.Görsel olması çok iyi.
    10 dolar gibi bir fiyatı var.
    En azından mürekkep,kağıt masrafını falan toplarsan bu daha ucuz ve daha etkili olacaktır.
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    Kitabı inceledim çok hoşuma gitti ama fransızca ile ilgili bir şey bakıyorken parantez içinde telaffuzlarının yazması benim için çok önemli :) İlle çıktı almama gerek yok parası da mühim değil fransızca için bir kitap alabilirim. İngilizce-Fransızca şeklinde olabilir, telaffuzları yazarsa çok iyi olur. Resimli olursa iyi olur ama olmasa da olur.

düzeltme: Bu arada biz fransızcanın telaffuzunu rahat yapabilirmişiz gibi geliyor. Bizde ğ, j falan olduğu için gırtlak fransızcayı rahat çıkarırmış gibi geliyor. Yanlış mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Küpon -- 18 Aralık 2016; 3:51:18 >
  • Küpon kullanıcısına yanıt
    Telaffuzları yoktur.Ben Rusça olanı kullandım onda vardı.
    Telaffuzları sözlük sitelerinden de öğrenebilirsiniz.
    http://dictionary.reverso.net/
    en.pons.com
    PONS dictionary | Definitions, Translations and Vocabulary
    http://en.pons.com/translate

Bu iki siteden doğru telaffuz öğrenebilirsiniz.
    Yanlış hatırlamıyorsam ğ ve j'yi onlar daha derin şekilde ifade ediyorlar.Daha çok gırtlaktan geliyor.Biz de ise daha kısa ses olarak kullanılıyor.

• Fransızca için bir şey diyemeyeceğim ancak Quizlet sitesinin güzel bir yazdırma kısmı var, önlü arkalı flashcard formatında çıktı alabiliyorsunuz. Fransızca iyi bir kelime listesi bulur veya eklerseniz işinize yarayabilir.
  • sh33p3r kullanıcısına yanıt
    quizlete üye oldum bakınıyorum :) internetten yorumları okudum hepsi çok olumluydu sonucu bildiririm, teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.