Şimdi Ara

Pdf okurken donma oluyor. Nedennn...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Bugun itunesden pdfreader isimli ve ucretli olan bu programi indirdm. 35 mb buyuklugunde tek bir pdf dosyasini yukledim programa, fakat sayfalar arasinda gecisler hem yavas hemde bir sure sonra ipod touchimda donma oluyor yada restart atiyor kendiliginden.
    Boyle donmanin yada restart atmanin ipoda bir zarari olurmu?
    Ve bu pdf dosyalarini rahat bir sekilde nasil okuyabilirim?
    Sizlerden bu konuda bilgi almak istiyorum. Iyi calismalar.

• pdf 35 mb olmasından kaynaklanabilir dostum daha düşük mb lı pdf yükle muhtemelen ondandır veya o 35 mb lık dosyayı 2 ye böl.
  • bende sizin düşündüğünüz şekilde düşündüm. Nasıl bölebilirim pdf dosyasını?
  • Bir tane ucret pdf olusturan program indir. Daha sonra 35mb dosyani yazdirmAya calis. Yazdirma esnasinda yazici secimi sirasinda yuklemis oldugun program orada yazici gibi gozukecektir, onu sec ve istedigin sayfa kadar yazdir. Sen yazdir dedikten sonra program ya senin istedigin bir yere ya da kendi dizini icerisine o sayfalari tekrardan pdf olarak kaydedecektir. Boyle yaparak elindeki pdf dosyasini istedigin kadar parcaya bolebilirsin. Bu arada ben sana program olarak "memory stick" adli programi oneririm itunesta bulabilirisin. Bu program pdf dosyalarini en son kaldigin sayfadan aciyor. Cok sayfali dosyalari okurken gercekten bu ozellik cok isine yariyacaktir.
  • Acrobat reader ile dosyaları bölebiliyorum. 133 sf lik dergiyi 15 sf olacak şekilde böldüm ve PDF reader pro ile okuyorum. Yalnız ara sıra ipod kitleniyor. Kapatıp açmayı deneyerek normale dönderiyorum. Birde para vererek aldım ben bu uygulamayı. Ama değmezmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.