HP CM1312nfi MFP yazıcıyı kullanarak bir belgeyi PDF olarak nasıl tarayabiliriz?
Not: yazıcını 540 MB'lık "Çözüm Merkezi" yazılımını yüklemeden yapmak istiyorum.
Bir de yazıcıyı USB'den bağlayınca Windows 7 sürücüleri yüklemeye çalışıyor fakat 5-6 kalem bişey yükledikten sonra son kalem için başarız oldu diyor.
CM1312nfi MFP sürücüsü yerine HP Universal Printing PCL 6 yüklüyor
Direkt pdf olarak taramanız önemli mi? jpeg olarak tarayıp pdf e dönüştürebilirsiniz de
Abby fine readeri dene
Kesinlikle Abby diyorum üniversitedeyken kullanmıştım acayip işime yarıyordu.Normal fotoğraf üzerinden bile yazıları pdfye dönüştürebilirsiniz.Kolay gelsin
Abbyy fine reader paralı olmuş.
Bazı başka "scan to pdf" programları denedim. Onlarda free diye gel gel yapıyor 15 gün 30 gün trial sonra bas parayı diyor. Bu gel gel yapmaları kısmı beni delirtiyor. Kardeşim paralı ise programın adam gibi paralı de. Ücretsizse de adam gibi ücretsiz de. Niye bizi yoruyorsunuz?
Evet arkadaşlar başka önerisi olan?
abby nin çözümü var korsan kullanmak istemiyorsan bilemicem
Abby gibi yüksek boyutlu ve ücretli bir yazılımı kullanmak yerine ücretsiz ve çok kullanışlı NAPS2 (Not Another PDF Scanner 2) Scan documents to PDF and other file types, as simply as possible. NAP2 programını kullanabilirsiniz arkadaşlar.