Şimdi Ara

pdr mi hemşirelik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hemşirelik 2.sınıftayım bu seneki lys tm3 sıralamam 46105 bu sıralama ile giresun kırıkkale aksaray vs. pdr yazcam hemşirelik olarak izmirde okuyorum kararsızım devam edip etmeme konusunda sizce napmalıyım?

• Bence devam et mesleğine.Pdr de çokta iyi yerler gelmiyor.Hemşirelik daha garanti.Ama hayalin pdryse pdrye geç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftm1633

Bence devam et mesleğine.Pdr de çokta iyi yerler gelmiyor.Hemşirelik daha garanti.Ama hayalin pdryse pdrye geç.

bende böyle düşünüyorum ama çok kararsız kaldım bu puan için çok çalışmadım ama puanıma da yazık etmek istemiyorum
  • İzmir de hemşirelik okumak daha prestijli ve sağlıkta herzaman iş garantisi oluyo pdr eskisi gibi değil ve bi hemşirelik kadar olamaz ama mutlu olurum diyorsan yaz gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_45200

İzmir de hemşirelik okumak daha prestijli ve sağlıkta herzaman iş garantisi oluyo pdr eskisi gibi değil ve bi hemşirelik kadar olamaz ama mutlu olurum diyorsan yaz gitsin

geçen sene sınıfta kaldım :D ondan da biraz aralıktayım bi takım yurt sorunu filan oldu sınıfta kaldım bu sene tekrar 2 okucam
  • hllibrhmatak H kullanıcısına yanıt
    Tamam ama bence senin yerin sana gelenler üniversitelerden daha iyi.Hemşirelik daha garanti meslek olarak.Pdrnin ne olacağı belli değil.Ama sen hemşirelik yapmak istemiyorsan pdryi yazmalisin

• Hangi okuldasin bende hemsirelik yazicam da merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: bizimkoyunmetalcisi

Hangi okuldasin bende hemsirelik yazicam da merak ettim

katip çelebi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hllibrhmatak

quote:

katip çelebi

Nasıl okul iyimi eğitim staj vs olarak büyük ihtimal deü gelecek ama altına burayı yazdım memnun musun okuldan ulaşımdan yurtlardan falan?

• quote:

quote:

quote:

katip çelebi

Nasıl okul iyimi eğitim staj vs olarak büyük ihtimal deü gelecek ama altına burayı yazdım memnun musun okuldan ulaşımdan yurtlardan falan?

eğitim staj filan iyi de kampüs kötü yeri yurt kyk var okulun dibinde çıkarsa süper olur senin için ulaşımın belli başlı skntısı varda abartılacak kdr değil
  • Hemşirelik okumak daha mantıklı ve iş olarak garanti bence devam et. Maaşı da iyi.
  • hemşire ol ya garanti meslek
  • quote:

Arkadaşlar hemşirelik 2.sınıftayım bu seneki lys tm3 sıralamam 46105 bu sıralama ile giresun kırıkkale aksaray vs. pdr yazcam hemşirelik olarak izmirde okuyorum kararsızım devam edip etmeme konusunda sizce napmalıyım?

Pdr ye mi geçmiştin

• hemşire ol kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.