Şimdi Ara

Peaky Blinders: Mastermind Türkçe Yama | Sixth Sense Çeviri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Peaky Blinders: Mastermind Türkçe Yama | Sixth Sense Çeviri

I. Dünya Savaşı sonrası Birmingham'a hoş geldiniz. Netflix dizisinin birinci sezonundan hemen önce geçen Peaky Blinders: Mastermind, Shelby ailesinin yaşadıklarını deneyim etmenize izin veriyor. Peaky Blinders'ın gerçek beyni olmaya layık olduğunu kanıtlayan Tommy'nin ailesini iflas ettirmek için yapılan alçakça bir komployu başarıyla çözüşünü deneyimleyin.

Mastermind (Deha), Tommy'nin kafasında karmaşık senaryolar planlama yeteneğini ifade etmektedir. Oyun içinde Tommy, Arthur, Polly, Ada, John ve Finn'i eş zamanlı kontrol ederek bu yeteneğinizi kullanacaksınız ancak mükemmel koordinasyon için tüm eylemleri doğru zamanlamanız gerekecek.

YAMA NOTLARI

• Oyunda jenerik hariç her yer çevrildi.

• Oyun test edildi ancak gözden kaçmış yerler olabilir, bildirirseniz elimden geldiğince düzeltirim.

• Yama her platformla uyumludur, ayrıca kürek sürümde de çalışmaktadır.

KURULUM NOTLARI

• İndirdiğiniz yamayı PeakyBlinders_Data klasörü içine kurun.

• Kurulumu tamamladıktan sonra data.unity3d dosyasının ismini data.unity3d.sixthsense olarak değiştirin.

• Yamayı pasifleştirmek veya aktif etmek için TR_Yama_Kaldir.bat ve TR_Yama_Aktif.bat dosyalarını kullanabilirsiniz.

• Bu adımları takip etmenize rağmen sorunla karşılaşıyorsanız aşağıda verdiğim Discord adresinden veya forum üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz.

NOT: Yamayı dilediğiniz gibi aktifleştirip pasifleştirebilmeniz için yamanın boyutu biraz büyük.

Web Sitesi: https://sixthsenseceviri.com

Discord: https://discord.com/invite/rtVQg4vhT5

EMEĞİ GEÇENLER

Çeviri

womba

Paketleme ve Destek

BoomBookTR

Jack Sparrow

Truelegend

Türkçe Font

BoomBookTR

Test

womba

Yamanın yayınlanmasında büyük emeği olan Jack Sparrow'a ve BoomBookTR'ye çok teşekkür ederim.

OYUN İÇİ GÖRÜNTÜLER

TÜRKÇE YAMA İNDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi womba -- 10 Mart 2023; 3:27:18 >

• elinize sağlık deneyeceğim. Peaky Blinders: Mastermind Türkçe Yama | Sixth Sense Çeviri 

• teşekkür ederiz

• Jack Sparrow. Önce bana paketlemeyi soruyorsun, yaziyla anlatınca yapamıyorsun. Teamviewer ile bağlanıp yapıyorum önünde sonra gelip sanki herşeyi kendin çözüp halletmişsin gibi mesaj atıyorsun. Şimdi de emeği geçenlerde kendini görüyorsun. İnsanda biraz utanma olur yav. Sadece birşey lazım olduğunda yazman da ayrı mesele.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Truelegend kullanıcısına yanıt

Öncelikle merhabalar, konuyu açan benim. Bana sizden bahsedilmedi, sizin emeğiniz olduğunu bilseydim eklerdim ve şimdi ekledim de. Küçük de olsa büyük de olsa emek emektir. Teşekkürler.

• Jack sparrow seni truelegend ben yönlendirdim karakterin gereği insanları fayda noktasında kullanıp bırakıyorsun bari adını yaz ücretsiz çeviri yapıyorsun diye ses çıkarmıyordum konuşuyordum ama bana daha yazma.Not:Bu sebeplerden mesajlarına cevap vermedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: womba

Öncelikle merhabalar, konuyu açan benim. Bana sizden bahsedilmedi, sizin emeğiniz olduğunu bilseydim eklerdim ve şimdi ekledim de. Küçük de olsa büyük de olsa emek emektir. Teşekkürler.

sorun değil sizlik birşey yok. ama ben tahmin etmiştim böyle olacağını ve öyle de oldu. sinnerclown'ın yazdıklarına tamamen katılıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ellerinize sağlık hocam Peaky Blinders: Mastermind Türkçe Yama | Sixth Sense Çeviri 

• mad max'i bekliyordum bu çıktı. Peaky Blinders: Mastermind Türkçe Yama | Sixth Sense Çeviri  Umarım tüm çeviri çalışmalarınızı tamama erdirebilirsiniz. (özellikle mad max Peaky Blinders: Mastermind Türkçe Yama | Sixth Sense Çeviri )

• Elinize emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler.... Beğenecek yorum kalmadı 🙂🙂

• Hocam merhabalar talimatları uygulayıp yamayı yapıyorum ancak unity.3d dosyasının adını değiştirince fatal error veriyor oyuna giremiyorum yardımcı olabilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlejandroT -- 17 Mart 2021; 21:51:6 >
  • AlejandroT A kullanıcısına yanıt

Bu gün Discord üzerinden bir arkadaş yazdı, yamanın sürümünü güncellerken küçük bir hata yapmışım. Gün içinde dosyayı güncelledim. Tekrar indirip dener misiniz rica etsem?

• womba W kullanıcısına yanıt

hocam hala bir değişiklik yaşanmadı tekrar talimatlardakini yaptım ancak o dosya adını değiştirdiğimde yine aynı hatayı veriyor

Dosya doğrulayıp mı yeni sürümü kurdunuz yoksa direkt üstüne mi kurdunuz?

Peaky_Blinders_Data klasörü içinde Türkçe Yama diye bir klasör olmaması lazım. Eğer doğrulamadan yaptıysanız doğrulayarak tekrar yeni sürümü kurabilir misiniz?

• womba W kullanıcısına yanıt

Hocam dediğiniz gibi doğruladım ancak hala devam ediyor aynı hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlejandroT -- 18 Mart 2021; 14:21:10 >
  • Hocam merhabalar biraz geç dönebildim hala aynı hatayı alıyordum tekrar dosyalar varken bir doğrulama yaptım bu sefer dosya adını değiştirdiğimde hata vermiyor ancak oyun İngilizce açılıyor ne yapıcağımı bilemedşm artık

Discord Garwy#5399 bana ulaşır mısınız? Burayı meşgul etmeyelim

edit: Sorun çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi womba -- 18 Mart 2021; 14:42:43 >
  • Elinize sağlık güzel bir çeviri olmuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.