I. Dünya Savaşı sonrası Birmingham'a hoş geldiniz. Netflix dizisinin birinci sezonundan hemen önce geçen Peaky Blinders: Mastermind, Shelby ailesinin yaşadıklarını deneyim etmenize izin veriyor. Peaky Blinders'ın gerçek beyni olmaya layık olduğunu kanıtlayan Tommy'nin ailesini iflas ettirmek için yapılan alçakça bir komployu başarıyla çözüşünü deneyimleyin. Mastermind (Deha), Tommy'nin kafasında karmaşık senaryolar planlama yeteneğini ifade etmektedir. Oyun içinde Tommy, Arthur, Polly, Ada, John ve Finn'i eş zamanlı kontrol ederek bu yeteneğinizi kullanacaksınız ancak mükemmel koordinasyon için tüm eylemleri doğru zamanlamanız gerekecek. YAMA NOTLARI
KURULUM NOTLARI
NOT: Yamayı dilediğiniz gibi aktifleştirip pasifleştirebilmeniz için yamanın boyutu biraz büyük. Web Sitesi: https://sixthsenseceviri.com Discord: https://discord.com/invite/rtVQg4vhT5 EMEĞİ GEÇENLER Çeviri womba Paketleme ve Destek BoomBookTR Jack Sparrow Truelegend Türkçe Font BoomBookTR Test womba Yamanın yayınlanmasında büyük emeği olan Jack Sparrow'a ve BoomBookTR'ye çok teşekkür ederim. OYUN İÇİ GÖRÜNTÜLER < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi womba -- 10 Mart 2023; 3:27:18 > |
Peaky Blinders: Mastermind Türkçe Yama | Sixth Sense Çeviri
-
-
elinize sağlık deneyeceğim.
-
teşekkür ederiz
-
Jack Sparrow. Önce bana paketlemeyi soruyorsun, yaziyla anlatınca yapamıyorsun. Teamviewer ile bağlanıp yapıyorum önünde sonra gelip sanki herşeyi kendin çözüp halletmişsin gibi mesaj atıyorsun. Şimdi de emeği geçenlerde kendini görüyorsun. İnsanda biraz utanma olur yav. Sadece birşey lazım olduğunda yazman da ayrı mesele.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle merhabalar, konuyu açan benim. Bana sizden bahsedilmedi, sizin emeğiniz olduğunu bilseydim eklerdim ve şimdi ekledim de. Küçük de olsa büyük de olsa emek emektir. Teşekkürler.
-
Jack sparrow seni truelegend ben yönlendirdim karakterin gereği insanları fayda noktasında kullanıp bırakıyorsun bari adını yaz ücretsiz çeviri yapıyorsun diye ses çıkarmıyordum konuşuyordum ama bana daha yazma.Not:Bu sebeplerden mesajlarına cevap vermedim.
quote:
Orijinalden alıntı: wombaÖncelikle merhabalar, konuyu açan benim. Bana sizden bahsedilmedi, sizin emeğiniz olduğunu bilseydim eklerdim ve şimdi ekledim de. Küçük de olsa büyük de olsa emek emektir. Teşekkürler.
sorun değil sizlik birşey yok. ama ben tahmin etmiştim böyle olacağını ve öyle de oldu. sinnerclown'ın yazdıklarına tamamen katılıyorum.
-
Ellerinize sağlık hocam
-
mad max'i bekliyordum bu çıktı. Umarım tüm çeviri çalışmalarınızı tamama erdirebilirsiniz. (özellikle mad max )
-
Elinize emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler.... Beğenecek yorum kalmadı 🙂🙂
Hocam merhabalar talimatları uygulayıp yamayı yapıyorum ancak unity.3d dosyasının adını değiştirince fatal error veriyor oyuna giremiyorum yardımcı olabilirmisiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlejandroT -- 17 Mart 2021; 21:51:6 > -
Bu gün Discord üzerinden bir arkadaş yazdı, yamanın sürümünü güncellerken küçük bir hata yapmışım. Gün içinde dosyayı güncelledim. Tekrar indirip dener misiniz rica etsem?
-
hocam hala bir değişiklik yaşanmadı tekrar talimatlardakini yaptım ancak o dosya adını değiştirdiğimde yine aynı hatayı veriyor
-
Dosya doğrulayıp mı yeni sürümü kurdunuz yoksa direkt üstüne mi kurdunuz?
Peaky_Blinders_Data klasörü içinde Türkçe Yama diye bir klasör olmaması lazım. Eğer doğrulamadan yaptıysanız doğrulayarak tekrar yeni sürümü kurabilir misiniz?
-
Hocam dediğiniz gibi doğruladım ancak hala devam ediyor aynı hata
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlejandroT -- 18 Mart 2021; 14:21:10 > -
Hocam merhabalar biraz geç dönebildim hala aynı hatayı alıyordum tekrar dosyalar varken bir doğrulama yaptım bu sefer dosya adını değiştirdiğimde hata vermiyor ancak oyun İngilizce açılıyor ne yapıcağımı bilemedşm artık
-
Discord Garwy#5399 bana ulaşır mısınız? Burayı meşgul etmeyelim
edit: Sorun çözüldü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi womba -- 18 Mart 2021; 14:42:43 > -
Elinize sağlık güzel bir çeviri olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X